Shop roku Shop roku

MSI X370 GAMING PRO CARBON AC

Termékkatalógus
MSI X370 GAMING PRO CARBON AC
Alaplap - AMD X370, DDR4 3200MHz (OC), M.2, 6x SATA 6Gb/s, Intel GLAN, USB-C 3.1 Gen 2, DVI, HDMI, ATX, SLI, WiFi AC, RYZEN, AM4
Kód:  AA685d2b Termékszám:  X370 GAMING PRO CARBON AC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI X370 GAMING PRO CARBON AC

Együtt az új Ryzen generációs processzorokkal bemutatta az AMD a teljesen új X370 chipsetet. És pontosan ez az X370 GAMING PRO CARBON AC alaplap agya. Az MSI ezen ATX formátumú gamer modellje a legigényesebb felhasználóknak készült. A lehetőségeivel ideális választás egy extrém teljesítménnyel bíró gamer konfigurációhoz, a legújabb játékokkal és legnagyobb hardverigényű multimédiával való munkához. Ez a speciális CARBON kiadás a tuning szerelmeseit is megörvendezteti, a maga fekete designjával és a karbon motívumokkal tetszetősen mutat majd az átlátszó oldalfalon keresztül.

Az alaplap Intel 802.11 ac WiFi adapterrel kapható, illetve Bluetooth 4.2-vel, amely könnyen csatlakoztatható valamelyik PCI-E x1 slothoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Alaplap nagyteljesítményű számítógépek számára AMD Ryzen processzorral
  • CARBON kiadás exkluzív designnal és szénszálas motívummal
  • Mystic Light háttérvilágítás széles színpalettával és különféle effektekkel
  • Modern csatlakozók -beleértve az USB-C-t is- gondoskodnak az extrém gyors adatátvitelről
  • Nagyszerű hangzás, hála az integrált prémium alkatrészekből készült hangkártyának
  • CrossFire vagy SLI üzemmódú videokártyák támogatása
  • Stílusos LED háttérvilágítás, aemllyel majd minden LAN-partyn villoghatsz
  • Mellékelt szoftver segítségével könnyedén streamelheted a játszásod
  • Intel WiFi adapter a csomagolás része

Elképesztő teljesítmény

A videokártyák csatlakoztatására ott sorakoznak a PCI Express 3.0 slotok. CrossFireX vagy SLI üzemmód esetén pedig lehetőséged adódik a legújabb játékok grafikáját teljes mértékben kiélvezni. Az MSI Steel Armor nak hála a slotok meg lettek ersítve a csatlakozási pontokon, azaz biztosítja a magasabb ellenállóságot, ráadásul még az elektromágneses zavarástól is védi a kártyát a zavartalan játékélmény érdekében.

Ha az SSD-idtől a maximális gyorsaságot várod el, akkor csatlakoztathatod őket a nem egy, hanem két darab M.2 slothoz. A külső lemezek sem szűkölködnek majd a sebességben, hála a második generációs USB 3.1 portok jelenlétének, amelyek villámgyors sebességgel büszkélkedhetnek az előző generációhoz képest. Az USB 2.0-hoz képest a fájlok akár 20x gyorsabban is átmásolhatóak. Természetesen nem hiányozhat a modern USB-C sem. 

Tanúsítvánnyal a hardcore gamer szintű terhelésre

Minden alaplap 24 órás tesztelésnek lett alávetve, amely során online és offline játékokkal lettek terhelve. Ezáltal a tesztelés végére biztosak lehetünk abban, hogy a hálózat, az audio, meg úgy egészében a komplett teljesítmény a tökéletességig lett összehangolva, így neked már nincs más dolgot, mint teljes mértékben kiélvezni a tökéletes játékélményt. A tanúsítványt csak azok az alaplapok kapják meg, amelyek sikeresen átmentek a tesztelésen, és csak azután vehetik fel az MSI Gaming sorozat nevét.

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI X370 GAMING PRO CARBON AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X370 GAMING PRO CARBON AC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI X370 GAMING PRO CARBON AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X370 GAMING PRO CARBON AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X370 GAMING PRO CARBON AC.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ