30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON

Termékkatalógus
MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON
5 1 értékelés
Alaplap - Intel X99, 5x PCIe x16, DDR4 3400+, SATA III, M.2, USB 3.0, USB 3.1 Type C, Killer DoubleShot-X3 PRO, WiFi, Bluetooth 4.0, Audio Boost 3 PRO, E-ATX, processzorfoglalat: 2011-3, RGB LED Mystic Light
Kód:  AA392x2c Termékszám:  X99A GODLIKE GAMING CARBON Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON

Ha a valódi maximumot szeretnéd kihozni gépedből, akkor erre ott van a MSI X99A  GODLIKE GAMING elnevezésű alaplapja, ez az alaplap minden tekintetben a maximumot nyújtja. A különleges CARBON kiadás a tuningolás szerelmeseinek kedvez, a fekete szénszálas kivitel vonzza a tekinteteket az átlátszó oldallapon keresztül. Az exkluzív kiadás egy javított 12 fázisú Turbo aljzatot is kapott, és több tűt, mint a szabványos 2011-3 foglalat. Vagyis az alaplap nem köt kompromisszumokat, és bármivel is párosítod, mindig teljes sebességgel működik és az extrém túlhajtás sem jelent számára gondot.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű Intel X99 Express lapkakészlet
  • i7 processzorok támogatása extrém körülmények között
  • CARBON Edition: exkluzív megjelenés és szénszálas motívum
  • Továbbfejlesztett Turbo 2011-3 aljzat a jobb pörgetés és stabilitás érdekében
  • Nyolc DDR4 slot akár 3400 MHz-ig
  • M.2 port akár 32 Gb/s átviteli sebességgel
  • Killer hálózati kártya és Killer DoubleShot-X3 Pro a legjobb online élményért
  • Nyolc második generációs USB 3.1 port MSI Super Chargerrel a gyors adatátvitelhez
  • Mystic Light háttérvilágítás a hangulatodnak megfelelően széles színskálával és különböző effektekkel
  • Audio Boost 3 Pro a kristálytiszta hangzásért
  • OC GENIE 4 az automatikus túlpörgetéshez és Easy Button 3 a gyors felhasználói túlpörgetéshez

A legjobb gaming alaplap

Jelenleg a játékgépek igen keresettek, ha valaki a legjobbat akarja, akkor csúcsminőségű alkatrészeket választ. Az Intel X99 Express lapkakészlet pontosan ezt nyújta. A megszállott játékosok már most is ezt tartják a legjobb gaming platrformnak, az MSI ezzel próbálja meg elérni az abszolút maximumot. Az i7 Extreme Edition processzor támogatása mellett nyolc, akár 3400 MHz-es DDR 4 memória slot áll rendelkezésre,  teljes kapacitása elérheti a hihetetlen 128 GB-ot.

Az alaplap öt PCI-Express x16 foglalatot kapott NVIDIA SLI és AMD CrossFire támogatással az úgynevezett négyutas megoldással, azaz akár négy videokártyát csatlakoztathatsz és a géped még erősebb lesz. Nem kell aggódnod amiatt, hogy esetleg tönkretennéd valamelyik slotot, az MSI Steel Armor nemcsak a slot sérülései ellen véd, hanem a nem kívánatos elektromágneses interferenciát is megakadályozza és a túlhajtásnál jobb eredményt érhetsz el, megszűnik a kellemetlen remegő kép.

Az adattároláshoz tíz SATA III port áll rendelkezésre, ezek közül kettő SATA Express. A modern felületetken kívül az MSI Turbo M.2 felületet is ad, ez a hagyományos SATA felületnél akár ötször is gyorsabb lehet, elérheti akár a 32 Gb/s-ot.

Online játék akadozás nélkül

Az MSI alaplapok jó minőségű hálózati kártyáikról ismertek és persze az MSI X99A GODLIKE GAMING sem kivétel. A Killer E2400 az online játék során maximális teljesítményt nyújt és a streaming zavartalan.

A Killer Doubleshot-X3 Pro funkció lehetővé teszi az Ethernet portok és a WiFi adapter együttműködését és a beépített hálózatmenedzsment alkalmazás dönti el, melyik alkalmazás kapjon prioritást a hálózaton. Ha szenvedélyes játékos vagy, akkor a MOBA vagy az FPS játékok sem jelentenek gondot. Az Intelligens Killer rendszer biztosítja azt, hogy a játék mindig az igényeidnek megfelelően optimalizált legyen és a késleltetés is minimális lesz. A rendszer maximális elméleti sebessége szédítő 2,867 Gb/s, amelyet eddig nagyon nehéz volt elérni.

Kristálytiszta hangzás

Nem csak a játék megy majd jól, de hangzása is tökéletes lesz a csúcsmodern Audio Boost 3 Prónak köszönhetően, amely a hangkártya kiváló minőségű alkatrészeit kombinálja a Nahimic Sound Technology által fejlesztett minőségi szoftverrel. Élvezd a kristálytiszta HD hangzást akár 8 csatornán vagy magas impedancIájú fejhallgatón keresztül.

Az USB Audio Power az USB porton át biztosítja az eszközök stabil tápellátását. Az MSI USB Audio Power gondoskodik arról, hogy a stabil 5V feszültség mindig meglegyen, így élvezhesd a tökéletes hangot interferencia vagy feszültséghiány nélkül.

Különleges opciók a túlpörgetéshez

Mivel az MSI az egyik legjobb, ezért a túlpörgetéssel is foglalkozott és megalkotta a harmadik generációs Easy Button gombot. A megfelelő gomb megnyomásával könnyedén beállíthatod a kívánt túlpörgetési rátát, majd a funkciógombokat is összehangolhatod. A gombok világítást kaptak, ezért kezelésük nem gond még egy LAN parti tompa fényében vagy rossz fényviszonyok között sem. Ez még nem minden, egy különleges LED kijelzőn gyorsan ellenőrizheted a túlpörgetés állapotát és azonnal láthatod a fontos diagnosztikai adatokat, köztük a processzor aktuális hőmérsékletét.

A V-Check pontokon egy időben akár három multiméterrel is vezérelheted a túlpörgetést. Ha valami gond lenne, akkor az alaplap hátulján elhelyezett gombbal törölheted a CMOS memóriát, és így nem kell minden alkalommal felnyitnod a házat. Ezzel időt és bosszúságot spórolsz meg. Az OC GENIE 4 automata túlpörgetést tesz lehetővé, könnyedén növelheted akár 20%-kal a CPU és a memória teljesítményét.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Express Kész!
Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Express Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, Állapotjelző, MOSFET hűtő, AMD Dual Graphics Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
10× Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ