30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI X99A TOMAHAWK

Termékkatalógus
MSI X99A TOMAHAWK
5 1 értékelés
Alaplap - Intel X99, 3x PCIe x16, DDR4 3333, 10x SATA III, SATAe, M.2, U.2, USB 3.1, USB 3.1 type-C, 2x Intel GLAN, audio boost 3, ATX, sc2011-3
Kód:  AA392y9c Termékszám:  X99A TOMAHAWK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI X99A TOMAHAWK

Ezt az ATX formátumú alaplapot rendkívül erős igénybevételre, játékra használt gépekbe tervezték, socket LGA2011-3 támogatással rendelkezik az új Intel Core i7 Extreme Edition processzorokhoz. Az MSI X99A TOMAHAWK a játékosokat célozza meg, aki egy kompromisszummentes teljesítményű játékgépre vágynak. Az alaplapon nyolc DDR4 memória slot található, amelyek maximális kapacitása 128 GB 3333 MHz működési frekvencia mellett. Három PCIe 3.0 x 16 foglalat lehetővé teszi akár három nagy teljesítményű grafikus kártya használatát 3-utas NVIDIA SLI és AMD 3-Way CrossFire módban, így biztosíthatod a sima kirajzolását a még a legigényesebb játékjeleneteknek is.

Legfontosabb jellemzői

  • Az alaplap a testben és lélekben is játékosoknak készült
  • Minőségi Military Class 5 alkatrészek a maximális stabilitásért még a tuningolás esetén is
  • Támogatja az Intel Core i7 Extreme Edition processzorokat a kompromisszumok nélküli teljesítményért
  • Három grafikus kártya telepíthető
  • Akár 8 DDR4 memória bővítőhely
  • M.2. és U.2 turbo interface a leggyorsabb SSD lemezeknek
  • Új USB 3.1 port, beleértve a duplex Gen2 USB-C csatlakozót is
  • Az Intel technológiák kihozzák az alaplapból a maximumot

Hi-End felszereltség, amely lenyűgözi

Az alaplap  M.2 Turbo csatlakozóval van felszerelve, aminek a sebessége elérheti a 32 Gb/s értket is, így alkalmas a leggyorsabb SSD lemezek bekötésére. A SATA III csatlakozókkal akár 10 merevlemezt is beszerelhetsz, beleértve a RAID kötegek létrehozásának lehetőségét is. Van nyolc USB 3.1 Gen1 port és két USB 3.1 Gen2 csatlakozó, beleértve az USB-C csatlakozót is. A különbség az első és a második generációs USB 3.1 között az adatátviteli sebességben van - a második generáció akár 6 Gb/s sebességet is elérhet, míg az első sebessége 3 Gb/s. Nem hiányoznak a klasszikus USB 2.0 portok sem, ezekből 8 darab hozzáférhető az alaplapon a különböző perifériák részére. A két gigabites hálózati kártya elegendő hálózati teljesítményt biztosít, úgyhogy a játékoknál alacsonyabb késleltetésű módban működnek, a magasabb teljesítmény és a jobb stabilitás érdekében.

Hozd ki az alaplapból a maximumot

Intel Turbo Boost Max Technology 3.0 

A gyártási technológiából adódóan az egyes processzor magok között a kis teljesítmény különbség van. Ez a funkció képes azonosítani a legerősebb processzort, így javítja a teljesítményt akár 15% -kal. A technológia támogat minden Intel Core i7 Extreme Edition processzort és az Intel Core i7-69xx / 68xx processzorcsaládot.

Intel Extreme Memory Profile (XMP)

Ez a technológia lehetővé teszi a DDR4 memória és a processzor egyszerű és biztonságos túlhajtását. A BIOS-ból vagy az az operációs rendszerben futó alkalmazásokon keresztül választhatsz több előre beállított OC profil közül, így a tuningolás tényleg csak egy pillanatig fog tartani.

Intel Smart Response Technology

Ez a technológia alapja az SSD és a HDD közötti együttműködésnek. A leggyakrabban használt alkalmazások adatait az SSD-n tárolja, miközben a terjedelmes adatok megmaradnak a merevlemezen. Ennek eredményeként jelentős gyorsulását érhetsz el, az alkalmazások és a játékok elindulása közben.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
10× Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI X99A TOMAHAWK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X99A TOMAHAWK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI X99A TOMAHAWK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X99A TOMAHAWK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X99A TOMAHAWK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ