A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM

Termékkatalógus
MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM
5 1 értékelés
Alaplap - Intel X99, 5 x PCIe x16, DDR4 3466 (OC), SATA III, M.2, USB 3.0, USB 3.1 Gen 1, Intel GLAN, Wi-Fi AC, Bluetooth 4.2, 8 csatornás audio Boost 3 Nahimic, E-ATX, sc2011-3
Kód:  AA392y9a Termékszám:  X99A XPOWER GAMING TITANIUM Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM

A csúcsminőségű MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM alaplap E-ATX formátumú, az LGA 2011-3 foglalatba telepíthető a legújabb Intel Core i7 Extreme processzor is. Az alapot az Intel X99 lapkakészlet adja, amely a maximális megbízhatóságra és a még nagyobb túlhúzott teljesítményre van hangolva. A felhasznált technológia csúcskategóriájú, a rendkívül gyors DDR4 memória frekvenciája elérheti akár az 3466 MHz-es értéket is és az a képesség, hogy csatlakoztatni lehet egyszerre akár négy grafikus kártyát is a PCI-Express x16 foglalatokba az NVIDIA SLI vagy az AMD CrossFireX segítségével teszi ezt az alaplapot az egyik legerősebb építőkövévé a tuningolt gépek piacán.

A fő előnyök

  • Military Class 5 alkatrészek
  • Intel X99 Extreme Chipset az Intel i7 processzorokhoz
  • DDR4 memóriafoglalatok akár 3 466 MHz sebességgel
  • Akár 4 grafikus kártya is beszerelhető
  • Turbo M.2 csatlakozó gyors SSD lemezekhez
  • Duplex USB-C csatlakozó
  • Grafikus UEFI BIOS egér támogatással

Széleskörű csatlakoztathatóság

Az extra csatlakozók közé tartoznak azok SATA 3 csatlakozók amelyekkel RAID tömbök alakíthatóak ki. Természetesen van az alaplapon SATA Express és M.2 port is. A hátlapon összesen 6 gyors USB 3.0 port, valamint két USB 3.1 port található, amelyeknek a teljesítménye akár 10 GB/s is lehet, ebből egy USB-C port. A perifériákat USB 2.0 portokon keresztül csatlakoztathatja, amelyekből három darabot talál. További USB portok csatlakoztathatóak az alaplap belső felületén közvetlenül az alaplaphoz. Az internethez vagy a helyi hálózathoz használhatja a gigabites LAN kártyát. Amennyiben vezeték nélküli kapcsolatra vágyik, az alaplapon van beépített WiFi kártya is. Nem hiányozhat a Bluetooth sem, amely lehetővé teszi a játékos fejhallgatók, egér/billentyűzet szettek és más vezeték nélküli berendezések csatlakoztatását Az egyedülálló hangélményért a 8 csatornás Realtek hangkártya felel.

A teljesítménykorlátozás nélküli játék

Az MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM alaplap egyértelmű bajnok az overclocking, a túlhajtás terén. Az MSI Overclocking sorozatú alaplapok a legmagasabb szintű szabványokat teljesítik, kezdve a csúcsminőségű Military Class 5 alkatrészekkel és befejezve 24 órás stressz teszteléssel amit nagyon túlhajtott processzorral végeznek. A hosszú élettartam még extrém teljesítménybél is biztosítva van hála a teljesen eltérő módon megtervezett alaplapi áramköröknek,ahol a táplálásért felelős áramkörök el vannak választva az adatátvitelért felelős áramköröktől. Speciális áramkörök vezetnek például a túlhajtást vezérlő gombokhoz, amelyekkel finom lépésekben lehet változtatni a rendszer túlhajtásáért felelős paramétereket. Jól jön a grafikus UEFI BIOS is, amit teljes egészében egérrel vezérelhet.

Minden helyzetben hidegen

A tervezésnél a fejlesztők nem felejtették el,  hogy a fontos komponenseket akár még vízhűtési rendszerrel is lehessen hűteni, amelyre az alaplap fel van készítve. Speciális OC hátlap teszi lehetővé a speciális LN2 hűtőtorony felszerelését az extrém hűtési lehetőségek, mint például a folyékony nitrogén hűtés alkalmazása esetén. A merev DELID DIE GUARD rögzítő rendszerrel könnyebben szerelhető be a CPU, miközben kiprésel minden megahertzet, amit a legalacsonyabb üzemi hőmérsékletet mellett lehet.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Kész!
Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
11× Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
10× Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ