Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM

Termékkatalógus
MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM
5 1 értékelés
Alaplap - Intel X99, 5 x PCIe x16, DDR4 3466 (OC), SATA III, M.2, USB 3.0, USB 3.1 Gen 1, Intel GLAN, Wi-Fi AC, Bluetooth 4.2, 8 csatornás audio Boost 3 Nahimic, E-ATX, sc2011-3
96 730 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  AA392y9a Termékszám:  X99A XPOWER GAMING TITANIUM Gyártó honlapja:
MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM 96 730 Ft Használt raktáron

MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM

MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

A csúcsminőségű MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM alaplap E-ATX formátumú, az LGA 2011-3 foglalatba telepíthető a legújabb Intel Core i7 Extreme processzor is. Az alapot az Intel X99 lapkakészlet adja, amely a maximális megbízhatóságra és a még nagyobb túlhúzott teljesítményre van hangolva. A felhasznált technológia csúcskategóriájú, a rendkívül gyors DDR4 memória frekvenciája elérheti akár az 3466 MHz-es értéket is és az a képesség, hogy csatlakoztatni lehet egyszerre akár négy grafikus kártyát is a PCI-Express x16 foglalatokba az NVIDIA SLI vagy az AMD CrossFireX segítségével teszi ezt az alaplapot az egyik legerősebb építőkövévé a tuningolt gépek piacán.

A fő előnyök

  • Military Class 5 alkatrészek
  • Intel X99 Extreme Chipset az Intel i7 processzorokhoz
  • DDR4 memóriafoglalatok akár 3 466 MHz sebességgel
  • Akár 4 grafikus kártya is beszerelhető
  • Turbo M.2 csatlakozó gyors SSD lemezekhez
  • Duplex USB-C csatlakozó
  • Grafikus UEFI BIOS egér támogatással

Széleskörű csatlakoztathatóság

Az extra csatlakozók közé tartoznak azok SATA 3 csatlakozók amelyekkel RAID tömbök alakíthatóak ki. Természetesen van az alaplapon SATA Express és M.2 port is. A hátlapon összesen 6 gyors USB 3.0 port, valamint két USB 3.1 port található, amelyeknek a teljesítménye akár 10 GB/s is lehet, ebből egy USB-C port. A perifériákat USB 2.0 portokon keresztül csatlakoztathatja, amelyekből három darabot talál. További USB portok csatlakoztathatóak az alaplap belső felületén közvetlenül az alaplaphoz. Az internethez vagy a helyi hálózathoz használhatja a gigabites LAN kártyát. Amennyiben vezeték nélküli kapcsolatra vágyik, az alaplapon van beépített WiFi kártya is. Nem hiányozhat a Bluetooth sem, amely lehetővé teszi a játékos fejhallgatók, egér/billentyűzet szettek és más vezeték nélküli berendezések csatlakoztatását Az egyedülálló hangélményért a 8 csatornás Realtek hangkártya felel.

A teljesítménykorlátozás nélküli játék

Az MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM alaplap egyértelmű bajnok az overclocking, a túlhajtás terén. Az MSI Overclocking sorozatú alaplapok a legmagasabb szintű szabványokat teljesítik, kezdve a csúcsminőségű Military Class 5 alkatrészekkel és befejezve 24 órás stressz teszteléssel amit nagyon túlhajtott processzorral végeznek. A hosszú élettartam még extrém teljesítménybél is biztosítva van hála a teljesen eltérő módon megtervezett alaplapi áramköröknek,ahol a táplálásért felelős áramkörök el vannak választva az adatátvitelért felelős áramköröktől. Speciális áramkörök vezetnek például a túlhajtást vezérlő gombokhoz, amelyekkel finom lépésekben lehet változtatni a rendszer túlhajtásáért felelős paramétereket. Jól jön a grafikus UEFI BIOS is, amit teljes egészében egérrel vezérelhet.

Minden helyzetben hidegen

A tervezésnél a fejlesztők nem felejtették el,  hogy a fontos komponenseket akár még vízhűtési rendszerrel is lehessen hűteni, amelyre az alaplap fel van készítve. Speciális OC hátlap teszi lehetővé a speciális LN2 hűtőtorony felszerelését az extrém hűtési lehetőségek, mint például a folyékony nitrogén hűtés alkalmazása esetén. A merev DELID DIE GUARD rögzítő rendszerrel könnyebben szerelhető be a CPU, miközben kiprésel minden megahertzet, amit a legalacsonyabb üzemi hőmérsékletet mellett lehet.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Kész!
Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
11× Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
10× Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI X99A XPOWER GAMING TITANIUM
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ