30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI Z170A GAMING M9 ACK

Termékkatalógus
MSI Z170A GAMING M9 ACK
Alaplap - Intel Z170, 3x PCIe x16, DDR4 3600(OC), 6x SATA III, 2x M.2, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 , Killer GLAN, Killer Wi-Fi, Bluetooth 4.0, DP, HDMI, 8 csatornás audio C-Media 122dB 384kHz/32-Bit Nahimic, ATX, 1151 foglalat
Kód:  AA392u9d2 Termékszám:  Z170A GAMING M9 ACK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z170A GAMING M9 ACK

Az első 6. generációs Skylake processzorokkal együtt az Intel bemutatta teljesen új Z170 lapkakészletét. Ez pontosan a tökéletes Z170A Gaming M9 ACK alaplap agya. Ez a tekintélyes MSI gyártótól származó csúcsmodell a legigényesebb felhasználók számára ajánlott. A lehetőségeivel ideális választás lehet egy rendkívül hatékony játék PC összeállításához, fel lehet használni a legújabb játékok játszásához és igényes multimédiás tartalmakkal való munkához. 

Az ideális alaplap azok számára, akik a lehető legtöbbet kívánják meg a PC-től

Az MSI Gaming Z170A M9 ACK egy LGA 1151 foglalattal van ellátva a legújabb 14nm-es Skylake processzorok számára, miközben nem hiányozhatnak az elektromágneses zajtól védő négy csatlakozóval ellátott DDR4 memóriamodulok sem. Ezek 2400 MHz-es alapfrekvencián működnek, maximális terhelésnél azonban ez az érték elérheti a 3600 MHz-es küszöböt is.

A tuningolás általában nagyon egyszerű. Segíti az PCB egészének átgondolt dizájnja is, ahogyan a remekül kidolgozott Click BIOS 5 is, dedikált tuningoló eszközök segédprogramok, beleértve a potenciométer általi azonnali teljesítményszabályozást is. Jelentős mértékben hozzájárul a rendszer minőségéhez a passzív hűtő is, amely készen áll, hogy csatlakozzon hozzá a vízhűtés. Ez az alaplap röviden szólva lehetővé teszi, hogy egyszerűen a tuningolás határait feszegesse, ugyanakkor könnyen vissza tudja állítani az eredeti beállításokat, ha az előtte megváltozott.

A tündöklő teljesítmény hullámain

A két PCI Express 3.0 foglalatba beilleszthetők a  legújabb videokártyák is CrossFireX vagy SLI módban. Így kiélvezheti kedvenc játékait az utolsó pixelig. Maguk a foglalatok kidolgozása a kemény acélváznak és a megnövelt mennyiségű forrasztott kötésnek hála rendkívül tartós. Nem kell aggódni, hogy amikor a  PC-jét a LAN partira viszi, megrongálódhat a rögzítés még a legnehezebb videokártyák esetében sem.

A legújabb generációs SSD csatlakoztatásához nem csupán a jelenlévő SATA Express portok szolgálnak, hanem az utóbbi időben keresett M.2 interfészek is. Ha ennek ellenére nagyobb adatsebességre vágyik, akkor az MSI RAMDisk technológia is rendelkezésre áll. Ez kijelöl egy helyet a rendszermemóriában, és létrehoz egy virtuális meghajtót, amely akár 25x gyorsabb, mint az SSD. A külső lemezek sem maradhatnak le a 2. generációs USB 3.1 jelenlétének köszönhetően, amely akár 20x-os gyorsulással büszkélkedhet az előző változattal szemben.

Az integrált hangkártyának köszönhetően, amely elsőrangú NAHIMIC technológiát használ, mindig tökéletes áttekintése lesz arról, hogy mi történik a játékban, vagy nagyszerű zenei előadásban lehet része általa. Nem véletlen, hogy összetevőit a katonai és az űripar is használja.

Ideális hálózati játékhoz

Ahhoz, hogy a játékélményt lehető legzökkenőmentesebb legyen, az MSI Gaming Z170A M9 ACK Killer LAN hálózati kártyával ellátott. Ezáltal a játék alkalmazások mindig elöl fognak állni a  hálózati kommunikációnál, ami minimálisra csökkenti a várakozási időt. A Gaming LAN Manager alkalmazása révén személyre szabott rangsorolást hozhat létre, hogy az leginkább megfeleljen az Ön igényeinek. Ennek a hálózati kártyának az előnye, hogy túlfeszültség elleni védelemmel is ellátott, amely megvédi a számítógépet az esetleges kisülésektől vihar idején.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Z170A GAMING M9 ACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z170A GAMING M9 ACK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Z170A GAMING M9 ACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GAMING Z170A M9 ACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI GAMING Z170A M9 ACK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ