Shop roku 30 dnů na vrácení

MSI Z170A Krait GAMING

Termékkatalógus
MSI Z170A Krait GAMING
5 2 értékelés
Alaplap Intel Z170, 3x PCIe x16 DDR4 3600, 6x SATA III, M.2, USB 3.1 Gen.2, Intel GLAN, DVI, HDMI, audio 8 csatornás kiemelés 3, ATX, sc1151
39 910 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  AA392t3 Termékszám:  Z170A KRAIT GAMING Gyártó honlapja:
MSI Z170A Krait GAMING 39 910 Ft Újszerű raktáron

MSI Z170A Krait GAMING

MSI Z170A Krait GAMING egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Együtt az első feldolgozók 6. generációs Intel bemutatta Skylake teljesen új lapkakészlet Z170. És pontosan ez az agy alaplap Z170A Krait Gaming A tekintélyes gyártó MSI.Jellemzői és használt alkatrészek, hogy illeszkedjen a tökéletes választás építeni teljesítményű számítógépek, amelyek felhasználhatók játszani a legújabb játékokat, és dolgozni igényes multimédiás tartalmat. 

Hozza ki a legtöbbet a PC

MSI Z170A Krait Gaming van szerelve egy LGA 1151 a legújabb 14nm processzorok Skylake , miközben ott is az elektromágneses zaj híresen megvédte a négy csatlakozóval memóriamodulok DDR4. Azon a szinten alapvető frekvencia 2400 MHz maximális terhelésnél azonban jön a szélén 3600 MHz.

Overclocking általában nagyon egyszerű. Segít mind átgondolt tervezés, a PCB, és ízléssel kovácsolt Click BIOS 5, és a dedikált óra segédprogramok és meghajtók. Ez a tábla lehetővé teszi, hogy egyszerűen megy a szélei tuningolás, ugyanakkor úgy gondolja, zökkenőmentes visszaállítani az eredeti beállításokat, ha megszerzi neki.

A hullámok a sugárzási teljesítmény

Két PCI Express 3.0 bővítőhely dugulás a legújabb grafikus kártyákkal, és mód CrossFireX és SLI. Élvezze a legjobb a kedvenc játék az utolsó pixel. Feldolgozás egyedül slot is köszönhető, hogy a kemény acél váz és a megnövelt mennyiségű forrasztott kötések rendkívül tartós. Nem kell aggódnia, hogy amikor át a PC a LAN-party kár kezeli még a legkeményebb grafikus kártyákat.

Csatlakoztatásához a legújabb generációs SSD szolgál nagy ajándék portok SATA Express, hanem az utóbbi időben keresett interfészek M.2. Ha kell egy nagyobb adatsebesség, akkor a technológia MSI RAM-lemezen. Ettől eltekintve része a memória és létrehoz egy virtuális meghajtót, amely akár 25x gyorsabb, mint az SSD. Sem külső meghajtók nem messze, jelenlétének köszönhetően az USB 3.1, a második generáció, amely büszkélkedhet akár 20x gyorsulást, mint az előző változat.

Integrált hangkártya Hangerosíto 3 ad kristálytiszta hang stúdió minőségű. Vele mindig van egy tökéletes áttekintést, hogy mi történik a játékban, vagy nagyszerű zenei előadás.

Ideális játszik a hálózati

Ahhoz, hogy a játékélményt lehető legsimább és zavaró késleltetés, MSI felszerelt Z170A Krait Gaming Network kártya Intel i219 LAN. Alkalmazása révén Gaming LAN Manager Plus, beállíthatja, hogy a hálózati forgalom prioritását, hogy igényeik szerint. Ennek az az előnye a hálózati kártya is túlfeszültség elleni védelem, amely megvédi a számítógépet a sokk vihar.

Paraméterek

Összehasonlít
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Z170A Krait GAMING
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ