Akvizice ApF HU Shop roku

MSI Z170A Krait GAMING R6 SIEGE

Termékkatalógus
MSI Z170A Krait GAMING R6 SIEGE
5 1 értékelés
Alaplap Intel Z170, 3x PCIe x16 DDR4 3600 4x, 6x SATA III, M.2, 2x USB 3.1, Gen2, Gen1 6x USB 3.1, eSATA, GLAN, DVI, HDMI, 7.1 csatornás Hangerosíto, ATX, sc1151
Kód:  AA392o3a Termékszám:  Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z170A Krait GAMING R6 SIEGE

Alaplap alkotórészei az egyes készletek és ha ez egy játék gép, megéri kettős. MSI Z170A között A testületek mely nagy megoldásokat és a fejlett technológia megfizethető áron. Ez a kombináció érdekes szerkentyű és tetszetős design, amely nem megfelelő pařmeny egyszerűen ellenállhatatlan.Ez a termék garantálja Önnek a legjobb, amit szükség van a játék.Csempe is memórialemezre funkció, amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy virtuális lemezt a rendszer memória. Ez akár 25-szer gyorsabb, mint a modern SSD.

Jellemzők és műszaki adatok

  • Processzor támogatás 6. generációs socket LGA1151
  • 4 x DDR4 memória slot frekvencián 3600 MHz (OC)
  • Express Gen2 szimmetrikus USB 3.1 Type-C
  • Military Class alkatrészek 5
  • Nagy sebességű port Turbo M.
  • 8 csatornás hangkártya
  • Védelme a CPU és hálózati kártyák Surge
  • Támogatás több grafikus kártyák SLI / CrossFire
  • EZ Debug LED könnyű hibaészlelésre
  • New Click BIOS 5 egy teljes rendszer dallam

Célzó játékos

Minden gondolatait a szükséges kompromisszumokat is hátrahagyva. Deska MSI je navržena pro vysokou herní zátěž i přetaktování, čemuž odpovídají také kvalitní komponenty s certifikací Military Class 5. Ez főként az új titán tekercsek és sötét kondenzátorok, amelyek jellemzik a magasabb ellenálló képesség a terheléssel és túlmelegedést. Ezzel tanúsítvány garantáltan kap kezébe csak a termék a lehető legmagasabb szinten.

Lankadatlan sebesség ered DDR4 Boost technológiát, amely optimalizálja a memória teljesítményét, és biztosítja a kiváló stabilitást működés közben minden memóriacsatlakozókat. Ők lesznek különösen elégedett "tuningolók", mint az alapvető frekvencia 2133 MHz memória borítani akár 3600 MHz-es értéket.A nagy előnye a jelenléte díjnyertes interfész CLICK BIOS 5, ami akkor kap ki a játék PC-re abszolút maximum.

Hagyja, hogy a rekord állvány

Magasabb átviteli sebesség érhető el, köszönhetően a modern USB 3.1, amely ígéretet teljesítményt akár kétszer gyorsabb, mint a hagyományos USB 3.0 és 20-szer gyorsabb, mint a 2.0-generáció.Hosszú pillanatok alatt másolás a kedvenc tartalmak, például zene és a filmek is már múlt. Ez a modell is rendelkezik egy új csatlakozó Turbo M.2 csatlakoztatni az SSD és átviteli sebesség eléri a hihetetlen 32 Gb / s. 

Bevonásával több grafikus kártyát szolgál PCI Express 3.0. Ha a használt CrossFireX vagy SLI módban, akkor kap egy esélyt, hogy élvezze a grafikai felbontás legújabb játékokat teljes díszben.Top hangkártya technológia Hangerosíto 3 ellát luxus stúdió minőségű reprodukció. Ezeket használják speciális kondenzátorok Chemi-Con, szigetelt áramkörök és kiváló minőségű EMI árnyékolás HD Audio processzor a legjobb eredmény.

Gaming megnevezése a terméket ki kell érdemelni

MSI alaplapok szerencsejáték tesztelik a laboratóriumban, a játék és internet kávézó. Mindegyik van kitéve a 24 órás vizsgálat, amelynek során az játszott online és az offline játékokat. A végén így ellenőrizhető, hogy a hálózat konfigurációja, fogadó audio és teljesítményét megfelelően tesztelt és hangolt. Az igazolás csak akkor kap táblák, amelyek sikeresen át ezen a teszten.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
eSATA, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Z170A Krait GAMING R6 SIEGE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Z170 Krait GAMING R6 SIEGE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z170A Krait GAMING R6 SIEGE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z170A Krait GAMING R6 SIEGE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ