AlzaBoxy Q1 Shop roku

MSI Z270 KRAIT GAMING

Termékkatalógus
MSI Z270 KRAIT GAMING
5 1 értékelés
Alaplap - Intel Z270, 3x PCIe x16, DDR4, 6x SATA III, M.2, USB 3.1 Type-C, USB 3.1, Intel GLAN, DVI, HDMI, audio boost 3, ATX, processzorfoglalat: 1151
Kód:  AA392t1b Termékszám:  Z270 KRAIT GAMING Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z270 KRAIT GAMING

Az MSI Z270 KRAIT GAMING alaplap a világ egyik legveszélyesebb kígyófajtájának nevét viseli. Ha azt szeretnéd, hogy a gépedben egy mindig támadásra kész ragadozó legyen, akkor ne is keress tovább. A Z270  lapkakészletet kapott ATX méretű alaplap nem csak vadállatias fekete-fehér megjelenésével, hanem teljesítményével is kitűnik a többiek közül. A Z270 KRAIT GAMING tökéletes alapja lesz egy erős PC-nek, megfelelő teljesítményt nyújt játékhoz és az ellenfél legyőzéséhez. A Z270 lapkakészlethez a legújabb Intel Kaby Lake processzort helyezheted a gép központjába. Valamennyi alaplapot 24 órán át tesztelik ismert eSport játékosok, így garantálva a maximális megbízhatóságot.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teljesítményű alaplap Intel Z270 lapkakészlettel
  • Kész a legújabb Intel Kaby Lake processzorok befogadására
  • Fekete-fehét kivitel Mystic Light RGB háttérvilágítással 
  • Kiváló minőségű Military Class 5 besorolású alkatrészek
  • DDR4 Boost a memóriamodulok teljesítményének növelésére
  • Egy pár M.2 port akár 32 Gb/s sebességgel
  • Kétutas SLI és háromutas CrossFire támogatás
  • Két USB 3.1 Gen 2 csatlakozó, amelyek közül az egyik USB-C 

A legújabb Kaby Lake processzorokhoz

Az MSI Z270 GAMING KRAIT megkapta az új LGA 1151-es foglalatot és támogatja a 14 nm Kaby Lake processzorokat. A DDR4 memóriamodulok számára négy foglalat áll rendelkezésre, ezek 2400 Mhz alapfrekvencián működnek. A DDR Boosttal ez az érték 3800 MHz-ig is felmehet. Ez főleg azok számára jó hír, akik gyakorlottak a túlhajtásban. Az áramkör tervezése kiváló és Military Class 5 besorolású kiváló alkatrészekből készült. 

Csúcsberendezés csúcsjátékosoknak

A videokártyákat PCI Express 3.0 slotok várják. CrossFireX vagy SLI kártyák esetében a legmodernebb játékok grafikus felbontását is élvezheted. Az MSI Steel Armor több és erősebb csatlakozási ponttal garantálja a tartósságot, miközben védelmet nyújt az elektromágneses interferencia vagy a gondatlan bánásmód hatásai ellen.

A SATA Express portok és a mostanában igen keresett M.2 felülethez kiválóan csatlakoztathatsz legújabb generációs SSD-ket. A külső meghajtók gyorsak lesznek a második generációs USB 3.1 porton, amely a 2.0 generációs portoknál akár hússzor is gyorsabb lehet. A fájlokat akár hússzor olyan gyorsan másolhatod át. Az egyik csatlakozó egy kétoldalas USB-C.

A Realtek ALC1220 hangkártya codec gondoskodik a kristálytiszta stúdió minőségű hangzásról. Mindig pontosan tudni fogod, mi történik a játékban vagy akár kiváló zenét is hallgathatsz.

Hálózatos játékhoz ideális

Az MSI Z170A KRAIT GAMING Intel i219 LAN hálózati kártyát kapott azért, hogy zökkenőmentesen, késleltetések nélkül játszhass. A Gaming LAN Managerrel igényeidnek megfelelően fontossági sorrendet állíthatsz fel a hálózati forgalomban. A hálózati kártya előnye a túlfeszültség-védelem, így géped viharban is biztonságban van.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Z270 KRAIT GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z270 KRAIT GAMING. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Z270 Krait GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z270 KRAIT GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z270 KRAIT GAMING.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ