Shop roku Rapture

MSI GAMING Z370 M5

Termékkatalógus
MSI GAMING Z370 M5
5 2 értékelés
Alaplap - Intel Z370, 3x PCIe x16, 3x PCIe x1, DDR4 4000+(OC), 6x SATA III, 2x M.2, USB 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 2, USB-C 3.1 Gen 2, Killer GLAN, HDMI, DisplayPort, audio ALC1220, Mystic Light + Sync, ATX, sc1151, Coffee Lake
Kód:  AA392v5 Termékszám:  Z370 GAMING M5 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI GAMING Z370 M5

Szeretnél egy teljesen új gamer konfigurációt összeállítani, amelynek a szíve a legújabb 8. generációs Intel Coffee Lake processzor lesz? Hát akkor ideje figyelned! Az MSI Z370 GAMING M5 alaplap egy tökéletes megoldás a konfigurációd számára, amely képes az akár hatmagos Intel processzorok befogadására is. Ezen kívül az új gamer funkcióknak és a technológiáknak is örülhetsz, amelyek minden játékos vágyait tökéletesen kielégítik. Hála a maga felszereltségének, a kategóriája csúcsához tartozik. Emellett ráadásul minden egyes alaplap átesett egy kőkemény 24 órás tesztelésen az eSport jól ismert gamerei által a maximális elégedettség érdekében.

Az MSI Z370 GAMING M5 alaplap főbb jellemzői:

  • Csúcskategóriás alaplap a gamerek számára tervezve
  • Készen áll a legújabb Intel Coffee Lake processzorok befogadására
  • Gyors USB 3.1 Gen1 együtt a modern USB 3.1 Type-C csatlakozóval
  • 2 db M.2 slot a gyors SSD meghajtók számára
  • DDR4 Boost funkció a memóriamodulok teljesítményének növelése érdekében
  • 3-Way AMD CrossFire és 2-Way NVIDIA SLI támogatás
  • Nagyteljesítményű Killer E2500 hálózati kárta a maximális hálózati kalandok érdekében
  • Mystic Light és Mystic Light Sync RGB háttérvilágítás
  • Új Click BIOS 5 a rendszer optimális összehangolása érdekében

Az MSI Z370 GAMING M5 egy kiváló alaplap a Coffee Lake processzorok számára

Ez a gamer adatlap minőségi alkatrészekkel lett ellátva, amelyek a Military Class 6 megjelölést viselik. Ide tartoznak legfőképp az új titán tekercsek és a sötét kondenzátorok, amelyek nagyobb ellenálással rendelkeznek a megterheléssel és a túlhevüléssel szemben. A legújabb 8. generációs Intel Coffee Lake processzorok számára lett tervezve, és LGA 1151-es sockettel rendelkezik. Ezek egybedolgoznak a DDR4 típusú rendszermemóriákkal, amelyek alapfrekvenciája elérheti az akár 2400 MHz frekvenciát is. A DDR4 Boost funkcióval ezen frekvencia képes akár a 4000 MHz-re is felugrani. Élvezd hát ki a konfigurációd nagymértékű felgyorsulását, legyen szó játszásról vagy hatalmas mennyiségű képanyaggal történő munkáról.

Intel Z370 chipset, mert a gamereknek a lehető legjobb jár

Ezen alaplap számára még egy kicsit sem megterhelő a nagyteljesítményű grafikai rendszer létrehozása. Ez sikeürlni fog Neked a 3 db PCIe 16x slotok segítségével, amelyek nemcsak a 3-Way CrossFire, de a 2-Way SLI üzemmódokat is támogatják. Játék során a nagyteljesítményű Killer E2500 hálózati kártya is biztosít a támogatásáról, amely az online és LAN partykra lett tervezve. Az Advanced Stream Detect 2.0 technológia felhasználásával automatikusan előnyben részesíti a játék alkalmazások adatforgalmát, amely a csökkentett válaszidőhöz és a kellemetlen laggolás kiiktatásához vezet. A csatatér meghódításához nemcsak tökéletesen kell mindent látnod, de még hallanod is. A kristákytiszta hangzásról a stúdióminőségű beépített 7.1 csatornás Realtek ALC1220 hangkártya gondoskodik az Audio Boost technológiájával, amelynek köszönhetően még az ellenség legapróbb mozzanatait is megneszelheted. 

Az MSI Z370 GAMING M5 elegendő gyors USB porttal rendelkezik

A csatlakoztathatóság szempontjából az alaplap igazán bőségesen van felszerelve. Az USB 3.1 Gen1 csatlakozók által rekordidő alatt másolhatod át a kedvenc játékaid, filmjeid vagy egyéb tartalmaid. Ha pedig ez még mindig kevés számodra, és rekordokat szeretnél döntögetni, akkor az USB Boost technológia az USB porton keresztüli adatátvitelt képes akár 20%-kal is meggyorsítani. Ezen alaplap fedélzetéről nem hiányozhat a jövő kétoldalas USB Type-C (USB 3.1 Gen2) csatlakozója sem, amelyet egyre több készülék használ az okostelefonoktól és a tabletektől kezdve a fényképezőgépeken át egészen a külső adattárolókig és még számos más eszközig. Biztosan értékelni fogod az M.2 interfész jelenlétét is, amely érezhetően magasabb adatátviteli sebességekkel büszkélkedhet.

Az MSI látványos Mystic Light megvilágítással is rendelkezik

Az MSI Z370 GAMING M5 alaplap nemcsak rendkívül jó minőségű, hanem a tarsolyából nem hiányozhat a közkedvelt Mystic Light RGB megvilágítás. Ez az érdekes funkció effektusok egész sorát kínálja számodra, amelyeket ráadásul még mobilalkalmazásból is vezérelhetsz. A gyártó mindezek mellett még Mystic Light Sync funkcióval is ellátta, amelynek köszönhetően a fényhatásokat szinkronizálni is tudni fogod, mint például a LED szalagokét a videokártyáéval és a gamer perifériákkal.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
MSI Gaming Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI GAMING Z370 M5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z370 GAMING M5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Z370 GAMING M5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z370 GAMING M5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z370 GAMING M5.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ