MSI Z370M GAMING PRO AC

Termékkatalógus
MSI Z370M GAMING PRO AC
5 1 értékelés
Alaplap -Intel Z370, 2x PCIe x16, DDR4, 4x SATA III M.2 2x, 8x USB 3.1 Gen 1, Gen 3x USB 3.1, 2, Intel GLAN, HDMI, DisplayPort, audio, ATX, sc1151, Coffee Lake
Kód:  AA392v6j Termékszám:  Z370M GAMING PRO AC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z370M GAMING PRO AC

A Coffee Lake új 8. generációs processzoraival együtt az Intel bemutatta a teljesen új Z370 chipszettet is. És éppen ez az agya a tökéletes MSI Z370M GAMING PRO AC alaplapnak, amely kifejezetten az igényesebb felhasználók számára készült. Képességei ideális választássá teszik a nagy teljesítményű játék összeállítások létrehozásához, amelyeket aztán fel lehet használni úgy a játékok során, mint az  igényes multimédiás tartalommal végzett munka esetében.

Az MSI Z370M GAMING PRO AC alaplap főbb jellemzői

  • Kiváló minőségű Intel Z370 chipszett
  • Támogatja a legújabb Intel Coffee Lake processzorokat
  • Az alaplap formátuma Micro ATX
  • Mystic Light háttérvilágítás kiterjedt színpalettával és különböző fényhatásokkal
  • 4 db DDR4 slot egészen 4000 MHz frekvenciáig
  • Egy pár M.2 átviteli port egészen 32 Gb/s sebességig
  • Gyors USB 3.1, együtt a modern C típusú USB-vel
  • Integrált gyors WiFi 802.11ac, amely Bluetooth 4.2-t is tartalmaz

Ideális alaplap az átlátszó oldalú számítógép házba

MSI Z370M GAMING PRO AC  egy LGA 1151 socket-tel rendelkezik, amelyikbe a Lake Coffee 14 nm processzorok kényelmesen befészkelhetik magukat. Nem hiányozhat a négy darab DDR4 memóriamodul csatlakozó sem. Ezek 2667 MHz alapfrekvencián dolgoznak. Mind emellett támogatja a tuningolást is akár a 4000 MHz-es határig. Ez különösen remek hír a tapasztalt overlockerek számára. Éppen ők értékelik nagyra az egész PCB nagyon sikeres formai kivitelezését, amelyet még ezen felül hatékonyan megvilágíthatnak az RGB tartomány minden árnyalatával. 

Az Intel Z370 chipkészlettel a ragyogó teljesítmény hullámain

A grafikus kártyák kapcsolódására a PCI Express 3.0 slot szolgál. Ha a kártyákat a CrossFireX vagy SLI módban csatlakoztatja, akkor a legújabb játékokat teljes grafikai felbontásban élvezheti. Az MSI Steel Armor több, jobban kapcsolódó pontot tartalmaz, amelyek garantálják a nagyobb ellenállást, és védenek a zavaró elektromágnesességgel szemben, tehát gondtalanul élvezheti a játékot.  Ha az SSD lemezeitől elvárja a maximális sebességet, kapcsolja azokat egy, vagy akár mindjárt két M.2 slothoz, ha ezek megtalálhatók az alaplapon. A külső meghajtók nagy sebességet élveznek a második generációs USB 3.1 jelenlétének köszönhetően, ami óriási gyorsulással büszkélkedhet a 2.0 generációval szemben, a kért fájlok akár 20-szor gyorsabban kerülhetnek átvitelre. Természetesen nem hiányozhatnak a modern C típusú USB-k sem.

Játéktelepítési tanúsítvánnyal rendelkezik

Minden alaplap  több mint 24 órás tesztelésen esett át, amelynek során online és az offline játékokat is játszottak rajtuk. A tesztelés végén ezeknek az alaplapoknak a fejlesztői biztosak abban, hogy az alaplapok hálózati konfigurációja, hangfogadása és teljesítménye tökéletesen össze van hangolva, ezáltal Ön tökéletesen élvezheti a játék örömét. A tanúsítványt csak az az alaplap kapja meg, amely sikeresen teljesítette ezt a tesztet. Csak ezután nevezhetőek igazi MSI Gaming játék alaplapoknak .

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
MSI Gaming Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Z370M GAMING PRO AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z370M GAMING PRO AC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Z370M GAMING PRO AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z370M GAMING PRO AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z370M GAMING PRO AC.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ