Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Multiroom hangrendszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatornák száma
Önálló hangszóró
(56)
2.0
(7)
2.1
(3)
3.0
(9)
3.1
(6)
Csatlakozó típus
LAN (RJ-45)
(52)
3,5 mm Jack
(40)
Digitális optikai
(23)
AUX
(19)
HDMI
(18)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(76)
Wi-Fi
(97)
Multiroom
(100)
AirPlay
(85)
Chromecast
(44)
NFC
(6)
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(27)
Fekete
(53)
Barna
(1)
Ezüst
(7)
Szürke
(10)
Arany
(4)
Szűrés

A Multiroom rendszer lehetővé teszi különböző hangforrások (például Spotify, Deezer, Tidal stb.), Internetes rádió (vTuner), otthoni vagy vállalati WiFi / LAN hálózatokon található (DLNA, UPnP, PC alkalmazások, telefonok és tabletek) multimédiák lejátszását Bluetooth-on keresztül. Az egyes multiroom egységek az otthonban bárhol elhelyezhetőek, majd közvetlenül a telefon / tablet kijelzőjén lehet irányítani a zene lejátszását az egész házban.

Tovább

Milyen  erőteljes / minőségű multiroom rendszert?

Az igényteleneknek (all-in one rendszer - minden egyben)

Ha nem tartozol az audiofil felhasználók közé, és nem igényled a dobhártya rezgető hangerőt, de olyan rendszert keresel, amely kellemes atmoszférát teremt a lakásban, biztosítja a háttérzenét a mindennapi tevékenységekhez, akkor számodra az „all in one” rendszerek a megfelelőek.

A kritikus zene hallgatáshoz és nagyobb hangerőhöz

A Multiroom rendszerek manapság már a legigényesebb felhasználókat is ki tudják elégíteni. Ragyogó példa erre a Sonos legkorszerűbb komponens-megoldása. Egy külön erősítővel kombinálva bármely hangerejű és minőségű hangkimenetet létrehozhatsz. 

  • Erősítővel (igényeseknek) - lehetővé teszi a saját hangszórók csatlakoztatását az adott felhasználó és a hallgatási tér preferenciái alapján.
  • Erősítőhöz csatlakoztatható - könnyen integrálható egy meglévő Hi-Fi szettbe, vagy természetesen teljesen újat is létrehozhatsz.
  • Házimozi (tényleg mindent csatlakoztat) - a többszobás rendszerbe még egy házimozi rendszert is beépíthetsz, így tényleg minden a házban található audio berendezés csatlakoztatva lehet egy egységben.
  • Külön mélynyomó (a basszusok szerelmeseinek) - az elegáns vezeték nélküli mélynyomókat csatlakoztathatod a meglévő multiroom rendszerhez és nagy hangerővel élvezheted a valóban masszív basszus hangokat.

Honnan tud a multiroom rendszer lejátszani?

  • Otthoni hálózat WiFi / LAN - számítógépek, NAS tárolók és egyéb eszközök tartalmát a helyi hálózatban (telefonok, tablatak stb.).
  • Internet - Internetes rádiók és változatos streaming szolgáltatások.
  • Bluetooth - A mobiltelefonok, tabletek és laptopok közvetlen csatlakoztatással, a párosítást megkönnyíti az NFC. A WiFi-hez képest azonban lényegesen alacsonyabb a hangminőség.
  • 3,5 mm-es vonalbemenet (AUX) - közvetlen lejátszás bármilyen forrásból ami rendelkezik fejhallgató kimenettel. Ideális olyan eszközök számára, amelyek nem rendelkeznek WiFi vagy Bluetooth kapcsolattal.

A multiroom rendszer alapja

  • WiFi router / router - megfizethetőbb megoldás, ha a meglévő útválasztó segítségével éred el. 
  • Bázisállomás  - gyakran létrehoz egy dedikált WiFi hálózatot, amely ellenállóbb a zavarással szemben és nagyobb hatótávolsága van.

Google Cast Audio

Lejátszhatod kedvenc zeneszámaidat közvetlenül az iPhone, iPad-ról, Androidos telefonok és tabletekről és Chromebookról. Egyetlen forráseszköz beállítása után a párosítás nélkül lejátszhatod a zenét a Cast ikonra kattintva. A hangerőt közvetlenül a telefonról is beállíthatod.

  • A Google Cast támogat - több tucat alkalmazást, mint például a Spotify, a Tidal, a Deezer, Pandora, iHeartRadio, YouTube Music, Google Play Music, SoundCloud, a különböző internetes rádió rendszerek és még sok mást.
  • Közvetlen lejátszás - az alkalmazások mellett közvetlenül lejátszhatod az Androidos telefonokon és tableteken és bármely számítógépen tárolt zenét a Chrome böngészőt használva. 
  • Kiemelkedő hangminőség - A Google Cast a WiFi használatával sokkal jobb hangminőséget nyújt, mint a Bluetooth.

Lejátszható formátumok

  • Veszteséges tömörítés - Kis fájlméret, rosszabb hangminőséggel. Ezek közé tartozik az MP3, WMA, OGG Vorbis vagy AAC.
  • Veszteségmentes tömörítés - nagyobb fájlméret a forrásminőség fenntartása mellett. Ezek közé tartozik a FLAC, az ALAC (Apple Lossless), az APE vagy a WMA Lossless.
  • DSD - Audio fájlok tömörítetlen hangformátuma. Nagy hátránya a hatalmas méret (egy zenei albul akár több mint 2 GB is lehet).

A multiroom rendszerek egyéb jellemzői

  • Vezérlés - többnyire közvetlenül a számítógép képernyőjén, a telefonján vagy tableten fut, néha a multiroom rendszer integrált kijelzőjén keresztül.
  • Csoportosítás - Lehetővé teszi ugyanazt a tartalmat a ház egészében, ugyanakkor több különböző eszközzel is létrehozhat különböző reprodukciókat.
  • Akkumulátoros üzem - Hallgathatod még elektromos csatlakozóaljzat nélkül is, például a kertben.
  • Hangszínszabályzó - a zenei kimenet beállítása a saját preferenciáid szerint vagy a kedvenc zenei stílusnak megfelelően.
  • TV SoundConnect - Vezeték nélküli kapcsolat a kiválasztott Samsung TV-ken Bluetooth-on keresztül.
  • Források beállítása - kiválaszthatod  a zenei forrást (pl. a streaming szolgáltatást, internetes rádiót, otthoni hálózatot) a multiroom rendszeren a telefon/tablet használata nélkül.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
100 termék
Sonos Ray fehér - SoundBar Típusok
4,6 17×
Sonos Ray fehér
SoundBar - 5.1, vezeték nélküli mélynyomó, optikai digitális audió (kimenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
118 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SON005b1
Bang & Olufsen BeoSound Balance Black Oak - Bluetooth hangszóró Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Bang & Olufsen BeoSound Balance Black Oak
Bluetooth hangszóró - aktív, 380W teljesítmény, 37 Hz - 23000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, LAN, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Apple Music, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
1 174 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BEO025b1
DENON Home 150 Black - Bluetooth hangszóró Típusok
4,6 14×
DENON Home 150 Black
Bluetooth hangszóró - aktív, 54 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, AUX, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
86 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEN150a1a1
Beoplay BeoSound Stage - Black/Silver - SoundBar Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Beoplay BeoSound Stage - Black/Silver
SoundBar - 3.0, 550 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), 3,5 mm jack (1× bemenet, 1× kimenet), LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, 4K Video Pass, ARC, HDR, hangsegéd, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
707 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEO026
4,9
DENON Home SB550 Black
SoundBar - 3.0, 150 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, USB, ARC, HDCP 2.2, HDR, Dolby Atmos, DTS: X, Spotify, Tidal, Deezer, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
259 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JD232l5
Bowers & Wilkins Formation Wedge fekete - Bluetooth hangszóró Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Bowers & Wilkins Formation Wedge fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 2.0 240W teljesítmény, 35 Hz - 28000 Hz frekvenciatartomány, LAN, Bluetooth 4.1, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, AAC, aptX HD és SBC kodekek támogatása, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
399 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BW010u1
Sonos FIVE - fehér - Hangszóró Típusok
5,0
Sonos FIVE - fehér
Hangszóró - aktív, 3,5 mm jack, LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, mikrofon, vezérlés iOS vagy Android segítségével,
231 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003e1
DENON Home 350 Black - Bluetooth hangszóró Típusok
4,9
DENON Home 350 Black
Bluetooth hangszóró - aktív, 140W teljesítmény, 32 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, AUX, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
199 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEN150c1a1
Bose Surround Speakers - fekete - Hangfal Típusok
3,7
Bose Surround Speakers - fekete
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, Bluetooth, Multiroom
147 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOS931a
Harman Kardon Citation Oasis fekete - Hangszóró Típusok
4,0
Harman Kardon Citation Oasis fekete
Hangszóró - aktív, 3,5 mm jack, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, AAC támogatása, rádió, Spotify, Apple Music, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12W teljesítmény
103 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HKD041a1
Bang & Olufsen BeoSound Balance Natural Oak - Bluetooth hangszóró Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Bang & Olufsen BeoSound Balance Natural Oak
Bluetooth hangszóró - aktív, 380W teljesítmény, 37 Hz - 23000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, LAN, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Apple Music, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
1 168 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BEO025b3
YAMAHA WX-021 MusicCast 20 - fekete - Bluetooth hangszóró Típusok
4,7 12×
YAMAHA WX-021 MusicCast 20 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, AAC kodekek támogatása, Spotify, Tidal, Deezer
114 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: YM614m1
DENON Home 250 Black - Bluetooth hangszóró Típusok
4,6
DENON Home 250 Black
Bluetooth hangszóró - aktív, 2.0, 47 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, AUX, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
174 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEN150b1a1
5,0
EDIFIER MS50A
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, 52 Hz - 18000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, TuneIn, Pandora, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
57 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EDFg15
Bowers & Wilkins Formation Wedge ezüst - Bluetooth hangszóró Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Bowers & Wilkins Formation Wedge ezüst
Bluetooth hangszóró - aktív, 2.0 240W teljesítmény, 35 Hz - 28000 Hz frekvenciatartomány, LAN, Bluetooth 4.1, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, AAC, aptX HD és SBC kodekek támogatása, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
399 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BW010u2
Harman Kardon Citation Oasis szürke - Hangszóró Típusok
4,0
Harman Kardon Citation Oasis szürke
Hangszóró - aktív, 3,5 mm jack, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, AAC támogatása, rádió, Spotify, Apple Music, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12W teljesítmény
105 000 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HKD041a2
YAMAHA WX-021 MusicCast 20 fehér - Bluetooth hangszóró Típusok
4,7 12×
YAMAHA WX-021 MusicCast 20 fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, AAC kodekek támogatása, Spotify, Tidal, Deezer
114 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YM614m2
DENON Home 150 White - Bluetooth hangszóró Típusok
4,6 14×
DENON Home 150 White
Bluetooth hangszóró - aktív, 54 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, AUX, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music
86 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: DEN150a1a2
DENON Home 250 White - Bluetooth hangszóró Típusok
4,6
DENON Home 250 White
Bluetooth hangszóró - aktív, 2.0, 47 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, AUX, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
174 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEN150b1a2
Sonos Roam SL - fehér - Bluetooth hangszóró Típusok
2,6
Sonos Roam SL - fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, NFC, Spotify, Apple Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 10 óra akkumulátor üzemidő
61 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003g3
Bowers & Wilkins Formation Flex fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 2.0 100W teljesítmény, 50 Hz - 28000 Hz frekvenciatartomány, LAN, Bluetooth 4.1, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, AAC, aptX HD és SBC kodekek támogatása, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
199 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BW010t1
Sonos Roam SL - fekete - Bluetooth hangszóró Típusok
2,6
Sonos Roam SL - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, NFC, Spotify, Apple Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 10 óra akkumulátor üzemidő
61 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003g4
Bang & Olufsen Beosound LEVEL Natural Alu - Bluetooth hangszóró Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Bang & Olufsen Beosound LEVEL Natural Alu
Bluetooth hangszóró - aktív, 3.1 60W teljesítmény, 39 Hz - 23000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, LAN, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, USB tápellátás, Spotify, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 16 óra akkumulátor üzemidő
577 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BEO026a
Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold Tone - Hangfal Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold Tone
Hangfal - aktív, 3.1 hangrendszer 60W teljesítménnyel, 39 - 23000 Hz frekvenciatartomány, 3 sávos, 3,5 mm jack, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, USB tápellátás, Spotify, vezérlés módja iOS vagy Android, akkumulátor üzemideje 16 óra
577 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BEO026a1

Multiroom hangrendszerek

Multiroom hangrendszerek

A Multiroom hangrendszerek kategóriában összesen 100 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó multiroom hangrendszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább multiroom hangrendszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb multiroom hangrendszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: multiroom hangrendszerek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ