Shop roku Shop roku

BOSCH MUMS2ER01

Termékkatalógus
BOSCH MUMS2ER01
4,3 4 értékelés
Konyhai robotgép Bosch MUM2 - bolygóműves keverés, 700 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, 3,8 l-es keverőtál, 4 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét és habverő kar, 3 szeletelő korong, tömege 5,2 kg, mérete 26,6 × 26,6 × 27,7 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
63 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MUMKR329 Termékszám:  MUMS2ER01 Gyártó honlapja:

BOSCH MUMS2ER01

A BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép a mutatós piros szín és a rozsdamentes acél kombinációjával ideális segítőtárs minden háztartásba. A készülék erőteljes motorja biztosítja a teljesen kényelmes használatot. A BOSCH MUMS2ER01 megbirkózik még a nehéz kelt tésztával is. A kiegészítőket egyszerűen kicserélheted egyetlen gomb megnyomásával. 4 sebességgel gondoskodik a tökéletes végeredményekről a konyhában. A BOSCH MUMS2ER01 robotgép széleskörű kiegészítőket tartalmaz, amely magában foglalja a 3,8 literes nagy keverőtálat is. A robotgép a 3D bolygókeverő rendszert alkalmazza a nyersanyagok tökéletes összedolgozásához. Rendelkezik egy különleges rekesszel a kábel tárolásához, a kiegészítőket pedig nyugodtan megtisztíthatod a mosogatógépben is.



A BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép főbb jellemzői

  • A robotgép 3D bolygókeverő rendszerrel büszkélkedhet
  • Az erőteljes motor gondoskodik a teljes kényelemről a használat során
  • 4 sebességgel biztosítja a tökéletes végeredményt
  • Egy speciális kábelrekesszel is rendelkezik
  • A kiegészítők mosogatógépben moshatók
  • Képes az akár nehéz kelt tészta kezelésére is
  • Cukrászdai kiegészítők a szuper desszertekhez
  • BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép nagy, 3,8 literes rozsdamentes acél edénnyel
  • Gumi lábbakkal
  • Egyszerű kitöltés a tálból

BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép nagy teljesítménnyel 

Nagy teljesítményű konyhai robotgép

A BOSCH MUMS2ER01 robotgép olyan nagy teljesítményű motorral dolgozik, amelynek nem okoz problémát a nagyon nehéz kelt tészta sem. Minden egyes hozzávalót kifogástalanul kever el. Ennek eredményeként tökéletes fogásokat készíthetsz a családodnak és a barátaidnak.

BOSCH MUMS2ER01 minőségi rozsdamentes acél tállal

A BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép nagy, 3,8 literes rozsdamentes acél keverőtállal érkezik. A tál belső részét úgy alakították ki, hogy minden egyes kiegészítő igazodjon a formájához. Ennek köszönhető, hogy mindig tökéletesen eldolgozott tésztát kapsz. A tál természetesen alkalmas a nagyobb és kisebb nyersanyagok számára egyaránt. Kényelmesen összekeverhetsz benne 2,4 kg piskótatésztát vagy egy 1,7 kg kelt tésztát.

3D bolygókeverő rendszer a tökéletesen elkevert alapanyagokhoz

A kifogástalanul elkészített fogásokhoz elengedhetetlen az összes nyersanyag egyenletes összekeverése. Ebben lesz segítségedre az innovatív 3D bolygókeverő rendszer, amely 3 irányban forgatja a kiegészítőket, miközben a motor ezzel ellentétes irányban dolgozik. Így tehát a BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgéppel mindig tökéletesen eldolgozott keveréket kapsz, legyen az akár a tál oldalán, az alján vagy a közepén. A tészta igazán légies lesz, a végeredmény pedig garantáltan megéri!

BOSCH MUMS2ER01 robotgép 4 sebességgel a megbízható végeredményekért  

A BOSCH MUMS2ER01 4 sebességfokozattal biztosítja minden nyersanyag gyors és páratlan elkeverését. Tartalmazza azt a praktikus kábeltároló rekeszt, amelynek hála a kábel egyáltalán nem lesz zavaró a konyhapulton.

A BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép használata teljesen biztonságos

Első a biztonság

A biztonságos és kényelmes használat érdekében a BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép gumi lábakkal érkezik, ennek hála a készülék használata teljesen stabil. A motor borítás garantálja a biztonsági szabványnak való megfelelést. Az elektromos biztosíték pedig megakadályozza a BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép véletlen bekapcsolását.

BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép páratlan kényelemmel

Cukrász kiegészítők a tökéletes desszertekhez

Készíts tökéletes állagú és ízletes recepteket a különleges cukrász kiegészítőkkel. A BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép tartalmaz egy keverőfejet, egy habverőt és egy dagasztókart is. A tészták elkészítése ezentúl gyerekjáték lesz. Ezeket a kiegészítőket nyugodtan rábízhatod a mosogatógépre.

BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép egyszerű karbantartással

Könnyen tisztítható kiegészítők

Mindannyian tudjuk, hogy mennyi időbe telik az egész konyha rendbetétele sütés és főzés után. Éppen ezért a BOSCH MUMS2ER01 konyhai robotgép olyan kiegészítőkkel rendelkezik, amelyeket könnyedén behelyezhetsz a mosogatógépbe. Ezáltal több időd juthat a további ételkészítésre vagy más tevékenységekre.


Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,8 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
700 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Tartozékok

Keverőtál űrtartalma
3,8 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
27,7 cm Kész!
Szélesség
26,6 cm Kész!
Magasság
26,6 cm Kész!
Tömeg
5,2 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Bosch konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH MUMS2ER01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUMS2ER01 Serie 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH MUMS2ER01 Serie 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH MUMS2ER01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH MUMS2ER01.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ