30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MyKronoz ZeTime Elite 44 mm metál fekete

Termékkatalógus
MyKronoz ZeTime Elite 44 mm metál fekete
4,0 1 értékelés
Okosóra - Hibrid mechanikus mutatók, érintőképernyős, az akkumulátor élettartama akár 30 nap, pulzus mérésére, lépésszámláló, kalória mérése, megtett távolság mérése, alvás funkció
Kód:  KROb001 Termékszám:  KRONOZ-TI-EL-B-44 Gyártó honlapja:

MyKronoz ZeTime Elite 44 mm metál fekete

Olyan karórát keres, ami ötvözi a klasszikus mechanikus mutatók eleganciáját, mialatt egy teljesen digitális kijelzőt kínál? Akkor épp most találta meg amire szüksége van, sok-sok extra funkcióval! A MyKronoz ZeTime okosóra lehetővé teszi a sport funkciók használatát, nyomonköveti a pulzusszámát és mindennek a tetejébe még neves svájci gyártótól is származik. Két méret közül és sokféle stílusú szíjből választhat. 

 MyKronoz ZeTime Elite 44 mm okosóra metál fekete színben

  • Az első hibrid óratípus
  • Extra hosszú akkumulátor-élettartam
  • Precíz svájci minőség
  • Pulzus mérése
  • Értesítések megjelenítése
  • Luxus design és felhasznált anyagok
  • Sport funkciók
MyKronoz ZeTime
 
MyKronoz ZeTime
 

Mit jelent az, hogy hibrid intelligens karóra?

A MyKronoz ZeTime Elite metál fekete 44mm okosóra az intelligens eszközök területén végzett előrehaladott fejlesztés eredménye. Ezek a modellek az első képviselői a saját típusuknak, és valószínűleg teljesen új irányt mutatnak az intelligens készülékek használatában. Ötvözik az intelligens eszközök érintőképernyőjét, amit használhat a különböző alkalmazások és üzemmódok során és az intelligens szabadalmaztatott mutatókat, aminek köszönhetően mindig tisztában lesz a pontos idővel.

Bebizonyítják, milyen kiváló a svájci minőség

A MyKronoz ZeTime Elite metál fekete 44mm okosóra kiváló minőségű krómozott acélból és magas ellenállású zafír üvegkristályból készült. Ez nem csupán a tartósság garanciája, hanem egyúttal biztosítja a tökéletes olvashatóságot is a nagy érintőképernyőn.

MyKronoz ZeTime

Precíziós kidolgozás

MyKronoz ZeTime
 

Cserélhető szíj

Mivel minden nap más öltözéket visel, az intelligens MyKronoz ZeTime okosóra egyszerű rögzítő rendszerrel szolgál a szíjak számára. Maradjon sportos vagy legyen elegáns az üzleti megbeszélésre vagy az esti eseményre. 

MyKronoz ZeTime
 

 30 méter mélységig vízálló

A sporttevékenységek alkalmával a MyKronoz ZeTime intelligens karóra még a vízi tevékenységek során sem hagyja cserben, hiszen gyakorlatilag bármilyen, a hobbi búvárkodás mértékével megegyező mélységig vízálló az óra.

MyKronoz ZeTime
 

Hasznos gombok

Ez az interaktív érintőképernyős MyKronoz ZeTime okosóra egy hármas gomb kombinációval rendelkezik. Ebből kettő klasszikus nyomógomb, míg egy gomb tekerős. Ezeknek köszönhetően könnyen vezérelheti a menüt, és az egyes üzemmódok megismerése is egyszerűbb.

MyKronoz ZeTime
 

Páratlan akkumulátor élettartam 

A hibrid feldolgozásnak köszönhetően ez az intelligens karóra messze a leghosszabb akkumulátor-élettartammal bír egyetlen töltés után. Normális használat és alap üzemmódban történő alkalmazás esetén az üzemideje akár három napig is kitart. Azonban, abban az üzemmódban, ha kikapcsolja a kijelzőt egy időre, amikor is csak az időt fogja látni, az élettartama akár egy  lenyűgöző 30 napos időtartamra is megnövelhető.

MyKronoz ZeTime
 

Sport üzemmód

A MyKronoz ZeTime intelligens karóra érzékelőkkel van felszerelve a sportteljesítmény és a pihenés időszakaiban történő pulzusszám mérésére. Ezen kívül felkínálja még a sport üzemmódot és 3 tengelyes gyorsulásérzékelés funkcióját is, hogy rögzíteni tudja a tevékenységeit.

MyKronoz ZeTime
 

Értesítések fogadása

A Bluetooth technológiának köszönhetően, az intelligens MyKronoz ZeTime karóra fogadja az e-mail, a közösségi hálózat és egyéb alkalmazások értesítéseit - mint például a Skype, Messenger, Uber, Viber, Linkedin, Facebook és még sok más.

MyKronoz ZeTime
 

Irányítsa a telefonját

Nem szükséges kivennie a zsebéből a telefont minden alkalommal, amikor szeretne zenét váltani azon. A Bluetooth technológiának köszönhetően a MyKronoz ZeTime karórával is megteheti azt. Ugyanilyen kiválóan vezérelheti a kameráját is, így még egy csoportos szelfie sem jelenthet problémát.

MyKronoz ZeTime
 

Öltöztesse a MyKronoz ZeTime karóráját egyéni ízlés szerint

Nem csupán két méret és számos óra közül választhat,  hanem rengeteg kialakítású és stílusú szíj közül is, amely megfelelő minden alkalomra. A szíjak kategória szerint vannak beosztva: eredeti, prémium és elit. Viselje őket saját igényei szerint!

 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Üveg
Zafír Kész!
Tok színe
Fekete Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Zafír Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MyKronoz ZeTime Elite 44 mm metál fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MyKronoz ZeTime Elite Black Metal - 44 mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MyKronoz ZeTime Elite Black Metal - 44 mm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ