A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

MyKronoz Zetime Elite Black Metal - 39 mm

Termékkatalógus
MyKronoz Zetime Elite Black Metal - 39 mm
5 1 értékelés
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, kapcsolódás: Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: zafír, szíj anyaga: bőr,
Kód:  KROa001 Termékszám:  KRONOZ-TI-EL-B-39 Gyártó honlapja:

MyKronoz Zetime Elite Black Metal - 39 mm

Ön is hosszú ideje keres egy olyan órát, amely megőrzi a klasszikus mechanikus mutatók eleganciáját, és emellett egy teljesen digitális kijelzőt is kínál használójának? Nos, ha igen, akkor épp most talált rá egy ilyen termékre, amely ráadásul még sok minden mást is tud. A MyKronoz ZeTime okosórák azt is lehetővé teszik, hogy sportfunkciókat használjunk, figyelemmel kísérjük a pulzusszámunkat, ráadásul ezeket az órákat egy svájci óragyártó cég készíti, így garantált a svájci óráktól megszokott minőség. Két óraméretből és sokféle szíj közül lehet választani.

Mitől olyan különleges a 39 mm-es MyKronoz Zetime Elite Black Metal okosóra?

  • Ezek az első hibrid órák
  • Extra hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkeznek
  • Precíziós svájci minőséget képviselnek
  • Pulzusmérő funkcióval rendelkeznek
  • Értesítéseket tudnak fogadni
  • Luxus design és anyaghasználat
  • Sport funkciókkal is rendelkeznek
MyKronoz ZeTime
MyKronoz ZeTime

Mit jelent az, hogy hibrid okosóra?

A 39 mm-es MyKronoz ZeTime Elite Black Metal okosóra az okoseszközök terén elért előrehaladott fejlesztések eredményét reprezentálja. Kategóriájukban ezek az első példányok, és nagy valószínűséggel új irányokat tűzhetnek ki ezen eszközök számára. A hibrid órák az érintőképernyős okoseszközök – amelyek segítségével a különböző alkalmazások és üzemmódok használhatók –, valamint az időt mindig pontosan mutató, szabadalmaztatott intelligens mutatók kombinációi.

Soha nem tagadják meg svájci származásukat!

A MyKronoz ZeTime Elite Black Metal okosóra kiváló minőségű krómbevonatú acélból és igen ellenálló zafír kristályüvegből készült. Ez nem csupán a tartósságot, hanem a nagy érintőképernyő tökéletes olvashatóságát is biztosítja.

MyKronoz ZeTime

Precíziós kidolgozás

MyKronoz ZeTime

Cserélhető szíjak

Mivel a hét különböző napjai különböző lehetőségeket tartogatnak a számunkra, a MyKronoz ZeTime okosórák egyszerű szíjrögzítő rendszerrel vannak ellátva a szíj cseréjéhez. Választhatja a sportos megjelenést, vagy a ruhájához illő elegánsabb viseletet, ha például partira vagy üzleti megbeszélésre megy.

MyKronoz ZeTime

50 m mélységig vízálló

A MyKronoz ZeTime okosóra sportolás közben sem hagyja Önt cserben, nem csak az árnyékban, de még a medence alján sem, gyakorlatilag szinte bármilyen, búvárfelszerelés nélkül végzett rekreációs búvárkodásnál szokásos mélységig lemerülhet vele.

MyKronoz ZeTime

Jól vizsgázott vezérlőgombok

Az interaktív érintőképernyőn kívül a MyKronoz ZeTime okosórának van még három vezérlőgombja is. Két klasszikus és egy forgatható gomb. Ezeknek köszönhetően sokkal könnyebb a tájékozódás a menük között, és az egyes üzemmódok is könnyebben elérhetők.

MyKronoz ZeTime

A 39 mm-es MyKronoz ZeTime Elite Black Metal okosóra páratlan akkumulátor-élettartammal büszkélkedhet

A hibrid kidolgozásnak köszönhetően Önnek olyan eszköze lesz, amely az okosórák közül messze a leghosszabb akkumulátor-élettartamot éri el egy töltéssel. Az órára feltöltött alkalmazások és operációs üzemmódok normál használata mellett az okosóra akár 3 napig is problémamentesen működik. Ha azonban kikapcsolja a kijelzőt olyan hosszú időre, amilyenre csak tudja, és akkor csak az időt nézi, az óra teljesítményét akár egy hihetetlen 30 napos periódusra is megnövelheti.

MyKronoz ZeTime

Sport üzemmódok

A MyKronoz ZeTime okosórák olyan szenzorral vannak felszerelve, amely a sportolás és a pihenés során érzékeli a szívverést. Ezenkívül sportolási módokat és egy 3 tengelyes gyorsulásmérőt is tartalmaz a tevékenységek rögzítésére. 

MyKronoz ZeTime

Értesítések

A Bluetooth technológia segítségével a MyKronoz ZeTime okosóra képes fogadni az e-mailben, a közösségi média felületekről és egyéb alkalmazásokból – például Skype, Messenger, Uber, Viber, LinkedIn, Facebook és még sok más – érkező értesítéseket.

MyKronoz ZeTime

Vezérelje telefonját

Ezentúl nem kell a zsebében kutakodnia telefonja után, amikor kedvenc zenéjére szeretne váltani. A Bluetooth technológiának köszönhetően a MyKronoz ZeTime okosóra ezt is meg tudja oldani. Hasonlóképpen nem jelent problémát az óra számára a kamera vezérlése, vagy egy csoportos selfie elkészítése sem.

MyKronoz ZeTime

Öltöztesse fel MyKronoz ZeTime okosóráját ízlése szerint!

Ön nem csak két óraméretből és számos óra-designból válogathat, de a sokféle szíj közül is kiválaszthatja az alkalomnak leginkább megfelelőt. A következő szíj-kategóriákat kínáljuk: eredeti, prémium és elit (azaz original, premium és elite). Csak Önön múlik, hogy melyiket választja.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Fitnesz, Séta, Túrázás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, iOS 8 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, iOS 8 Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Fitnesz, Séta, Túrázás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MyKronoz Zetime Elite Black Metal - 39 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MyKronoz ZeTime Elite Black Metal - 39 mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MyKronoz ZeTime Elite Black Metal - 39 mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MyKronoz ZeTime Elite Black Metal - 39 mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MyKronoz ZeTime Elite Black Metal - 39 mm.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ