Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

MyKronoz ZeTime Elite Brushed Silver Milan - 39 mm

Termékkatalógus
MyKronoz ZeTime Elite Brushed Silver Milan - 39 mm
Okosóra - hibrid, mechanikus mutatók, érintőképernyős, akkumulátor élettartama akár 30 nap, pulzus mérés, lépésszámláló, kalória, távolság, alvás
Kód:  KROa002 Termékszám:  KRONOZ-TI-EL-S-39
MyKronoz ZeTime Elite Brushed Silver Milan - 39 mm Megszűnt

MyKronoz ZeTime Elite Brushed Silver Milan - 39 mm

Olyan órát keresel, amely megtartja a klasszikus mechanikus mutatók eleganciáját, de emellett teljesen digitális kijelzővel rendelkezik? Akkor épp most találtál rá, és ezen kívül még sok mást is tud. A MyKronoz Zetia okosórák lehetővé teszik a sport funkciók használatát és a pulzusszám követését. Az órák kiváló svájci minőségű órásműhelyekből érkeznek. Két méretben kapható és sokféle pánttal variálható.

Melyik 39 mm-es MyKronoz ZeTime Elite Brushed Silver Milan okosóra után érdeklődsz?

  • Az első hibrid órák
  • Extra hosszú akkumulátor-élettartam
  • Pontos svájci minőség
  • Pulzus monitorizálás
  • Értesítések kijelzése
  • Luxus design és anyagok
  • Sport funkciók
MyKronoz ZeTime
MyKronoz ZeTime

Mit jelent a hibrid intelligens karóra?

A 39 mm MyKronoz ZeTime Elite Brushed Silver Milan az okos eszközök területén előrehaladott fejlesztés eredménye. Az első ilyen órák a amguk nemében, és esetleg új irányt is mutathatnak a fejlesztéseknek ebben az irányban. Az intelligens eszközök érintőképernyőjét, amelynek segítségével a különböző alkalmazások és üzemmódok elérhetőek, kombinálják a szabadalmaztatott intelligens mutatókkal, amelyeknek köszönhetően sosem téveszted majd el az időt.

Le sem tagadhatnák svájci eredetüket

A MyKronoz ZetTime Elite Brushed Silver Milan kiváló minőségű krómozott acélból és igen ellenálló zafír kristályból készült. Ez nem csupán a tartósságot, hanem a tökéletes olvashatóságot is biztosítja a nagy érintőképernyőn.

MyKronoz ZeTime

precíziós kidolgozás

MyKronoz ZeTime

Cserélhető szíj

Mivel nem minden nap hoz azonos lehetőségeket, a MyKronoz ZeTime egyszerű rögzítő rendszerrel rendelkezik a pántja számára. Akár sporthoz vagy partihoz, akár elegáns öltözékhez használod, könnyedén kicserélheted a szíjat.

MyKronoz ZeTime

50 m mélységig vízálló

A MyKronoz ZeTime sporttevékenységek közben sem fog cserben hagyni, sőt még a medencén sem kell kívül hagynod, ugyanis gyakorlatilag bármilyen mélységig használhatod, amely eszközök nélküli hobbi búvárkodással elérhető. 

MyKronoz ZeTime

Bizonyított irányítógombok

Az interaktív érintőképernyőn kívül a MyKronoz ZeTime három gombbal is fel van szerelve, két klasszikus gombbal és egy görgővel. Ezeknek köszönhetően a menüben való teljes tájékozódás és az egyes üzemmódok közti váltás is könnyebb.

MyKronoz ZeTime

Páratlan akkumulátor élettartam 39 mm MyKronoz ZeTime Elite Brushed Silver Milan

Hibrid kialakításának köszönhetően egy olyan eszközt kapunk, amely az intelligens karórák közt eléri messze a leghosszabb akkumulátor-élettartamot egyetlen töltéssel. Normális használat és alkalmazási mód mellett, akár három napot bír probléma nélkül. Azonban, ha kikapcsolod a kijelzőt akkor, amikor egyszerűen csak az idő múlását szeretnéd nyomon követni, az élettartama megnövelhető akár a hihetetlen 30 napos hosszúságig.

MyKronoz ZeTime

Sport mód

A MyKronoz ZeTime fel van szerelve egy érzékelővel, amely mérő a pulzusodat pihenés és sportolás közben. Ezen kívül sport módok és egy 3 tengelyes gyorsulásérzékelő is megtalálható rajta, hogy rögzítse a tevékenységedet.

MyKronoz ZeTime

Értesítések

Köszönhetően a Bluetooth technológiának, az intelligens karóra MyKronoz ZeTimeértesítést kap az e-mailekről, és a szociális média és egyéb alkalmazásokról - például Skype-ról, Messenger-ről, Uber-ről, Viber-ről, Linkedin-ről, Facebook-ról és még sok másról.

MyKronoz ZeTime

Irányítsd a telefonodat

Nem kell minden egyes alkalommal a telefonodat keresgélni a zsebedben, amikor a kedvenc számodra szeretnél váltani.A Bluetotth technológiának köszönhetően a MyKronoz ZeTime is tudja kezelni ezt. Ehhez hasonlóan a kamerát is tudod vele irányítani, így a csoport selfie mától nem lehet akadály.

MyKronoz ZeTime

Alakítsd a MyKronoz ZeTime-ot ízlésed szerint

Nemcsak két méret és számos óra között válogathatsz, hanem rengeteg különböző kialakítású szíj között is, amelyek minden alkalomra kínálnak megoldást. A szíjak original, premium és elite kategóriákba rendeződnek. Használatuk pedig teljesen az ízlésedre van bízva.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Üveg
Zafír Kész!
Tok színe
Ezüst Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Zafír Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Ezüst Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MyKronoz ZeTime Elite Brushed Silver Milan - 39 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MyKronoz ZeTime Elite Brushed Silver Milan - 39 mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MyKronoz ZeTime Elite Brushed Silver Milan - 39 mm.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ