Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Nachtmann BOSSA NOVA Süteménykínáló

Termékkatalógus
Nachtmann BOSSA NOVA Süteménykínáló
- az alsó tál átmérője: 32 cm, a felső tál átmérője: 23 cm, magasság: 20,6 cm, két emeletes süteménykínáló különféle finomságok elegáns és praktikus tálalásához, ideális édességekhez, mini desszertekhez, falatkákhoz, stb., a nagyobb tálra kényelmesen elhelyezhetőek friss gyümölcsök is, vidám, brazil ritmusok által ihletett dizájn fonott mintázattal, csillogó, tiszta kristályüveg, fokozott törésállóság, mosogatógépben mosható
Kód:  NACHET505 Termékszám:  78538

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nachtmann BOSSA NOVA Süteménykínáló

Azon töröd a fejed, hogyan is rendezd el az ínycsiklandó aprósüteményt, tortát, gyümölcsöt, szendvicset vagy partifalatkákat? Mi lenne, ha az egyik piacvezető német cég, a Nachtmann BOSSA NOVA kollekciójából választanál kínáló tálat? A kétemeletes süteménykínáló kristálytiszta üvegből készült, a játékos designt a népszerű brazil zene és a bossa nova táncok ihlették. A kifinomult fonott mintás kivitel nemcsak jól néz ki, hanem maximálisan funkcionális is. A BOSSA NOVA kínáló tállal elegánsan és praktikusan szolgálhatod fel a különböző finomságokat. 

A BOSSA NOVA süteménykínáló legfontosabb jellemzői

  • a német Nachtmann cég terméke
  • kétszintes BOSSA NOVA kínáló tál
  • kristályüvegből készült
  • rozsdamentes acél állvány
  • fonott mintás design
  • fokozott törésállóság
  • mosogatógépben mosható
  • különféle finomságok felszolgálásához

Alsó tál átmérője:
32 cm

Felső tál átmérője:
23 cm

Magasság:
20,6 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nachtmann BOSSA NOVA Süteménykínáló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nachtmann Servírovací etažér BOSSA NOVA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nachtmann Servírovací etažér BOSSA NOVA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nachtmann Servier-Etagere BOSSA NOVA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nachtmann Servier-Etagere BOSSA NOVA.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ