A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Nachtmann PETALS 22 cm-es váza

Termékkatalógus
Nachtmann PETALS 22 cm-es váza
- 22 cm magas, az átmérője a legszélesebb pontban 17,4 cm, rózsaszirom motívummal, a Petals kollekció darabja, melyet Alvaro Uribe, a fiatal, ígéretes tervező, versenygyőztes, a Pratt Insitute New York diákja tervezett
Kód:  NACHVV222 Termékszám:  88335

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nachtmann PETALS 22 cm-es váza Megszűnt

Nachtmann PETALS 22 cm-es váza

A német Nachtmann márka, nagyon modern és pompás kialakítású kristály vázája a rózsaszirom motívumot kombinálja New York City hihetetlenül lüktető energiájának megjelenítésével. Ez a 22-cm-es, ovális váza a multikulturális nagyváros tematikájához kapcsolódó PETALS design kollekció darabja. A lenyűgöző, modern design visszatükrözi New York hatalmas, vibráló energiáját, a rózsaszirom formák pedig a természet friss és könnyű érintését idézik fel. Ez a váza minden belső tér méltó dekorációja

A PETALS kristályváza főbb jellemzői

  • A rózsaszirom motívum és New York lüktető energiájának hatásos kombinációja
  • A PETALS váza friss és modern designjának köszönhetően vonzó beltéri dekoráció
  • A kristályváza 22 cm magas
  • Legszélesebb pontján az átmérője 17,4 cm

Nyertes design

Ez a váza a modern PETALS design kollekció darabja, amelyet 2011-ben a Nachtmann NEXTGEN verseny nyertes design sorozatává választottak New York-ban, abban a hatalmas energiájú városban, ahol mintegy 800 nyelvet és különböző dialektust beszélnek, és amely kimeríthetetlen ihletforrás. A kollekciót egy fiatal, ígéretes tervező, a Pratt Institute diákja, Alvaro Uribe tevezte.

A váza magassága:
22 cm

Legszélesebb pontján az átmérője:
17,4 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nachtmann Váza 22cm PETALS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nachtmann Váza 22 cm PETALS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nachtmann Vase 22cm PETALS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nachtmann Vase 22cm PETALS.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ