Shop roku AP+ plus nový vizuál

Nachtmann PUNK 3 db-os whiskys készlet

Termékkatalógus
Nachtmann PUNK 3 db-os whiskys készlet
- 2 db szár nélküli, 348 ml-es whiskys pohár (ún. tumbler), 1 db 750 ml-es whiskys üveg díszített dugóval, a pohár whisky számára ideális, akár nagy jégkockákkal is, de más alkoholos és alkoholmentes italokhoz, valamint ásványvízhez vagy különféle kisebb koktélokhoz is használható, az üveg ideális a válogatott whisky stílusos tárolásához és felszolgáláshoz, szabványos, 0,75 literes üveg, újszerű forma kerek alakú, erős aljjal, Punk kollekció: összetéveszthetetlen, lázadó dizájn, domború üvegfelület a maximálisan intenzív élmény érdekében, a törékeny kristály és a kemény punk erő tökéletes párosítása, csillogó, tiszta kristályüveg, fokozott törésállóság, mosogatógépben mosható
Kód:  NACHSE393 Termékszám:  99501

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nachtmann PUNK 3 db-os whiskys készlet

Élvezd a whisky zamatát a Nachtmann német gyártmányú pohárszettével. A közel kétéves fennállású márka üvegét a ragyogás, a tökéletes feldolgozás és egy csipetnyi luxus jellemzi. Ebben a PUNK pohárkészletben találsz 2 darab 348 milliliteres whisky üvegpoharat és egy 750 milliliteres karaffát. A karaffa rendkívül elegáns módon tárolja a kedvenc whisky-det. Ezenkívül elég nagy ahhoz, hogy egy tipikus üveg whisky-t elbírjon. A Punk kollekció darabjai kristályüvegből készülnek, ez a kollekció pedig már a 40. születésnapját ünnepli a hagyományos szegecses és rácsozott mintákkal.

Nachtmann PUNK Whisky 3 darabos pohárkészlet főbb jellemzői

  • A készlet 3 darabos: 2 poharat és egy karaffát tartalmaz
  • A poharak űrtartalma 348 ml-es
  • A karaffa alkalmas egy üveg whisky tárolására (750 ml-es)
  • A termékek kristályüvegből készültek
  • A PUNK kollekció a hagyományos szegecses és rácsos mintával ünnepli a punkot
  • A 3 darabos Nachtmann Punk whiskey pohárkészlet hagyományos német üveggyárban készült
  • A Nachtmann termékek ötvözik a nagyszerű kivitelezést és a luxust 

Paraméterek

Darabok száma a csomagban
3 db Kész!
Rendeltetés
Whisky likőr Kész!

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban
3 db Kész!

Típus

Rendeltetés
Whisky likőr Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nachtmann PUNK 3 db-os whiskys készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nachtmann Whisky set 3ks PUNK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nachtmann Whisky súprava 3 ks PUNK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nachtmann 3er-Whiskey-Gläser-Set PUNK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nachtmann 3er-Whiskey-Gläser-Set PUNK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ