A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Nagy fagyasztó nélküli hűtő - használt

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
ELECTROLUX
(1)
Funkciók
Automatikus leolvasztás
(1)
Kijelző
(1)
LED világítás
(1)
Nyitott hűtőajtó jelzés
(1)
Szuper hűtés
(1)
Szellőzés
(1)
Nyaralási mód
(1)
Olcsó, de mégis 100%-ban működő árut keresel? Akkor a legjobb helyen jársz. Spórolj, és fedezd fel a felbontott, újszerű vagy használt áruk kínálatát. Minden terméket szakembereink gondosan ellenőriznek, így nem kell aggódnod amiatt, hogy törött, megbízhatatlan, sérült vagy koszos árut kapsz.

Felbontott – termékek új és tökéletes állapotban, teljeskörű garanciával. A csomagolás eredeti, csupán valaki már kinyitotta előtted a dobozt. Miért? Például az áru nem volt megfelelő ajándék. A terméket gondosan újracsomagoltuk az eredeti csomagolásba, és most talán épp Rád vár teljes pompájában természetesen lényegesen alacsonyabb árcédulával.

Megbízhatóság nagyszerű áron – ne keress a dologban semmi trükköt vagy buktatót. Mindent alaposan ellenőriztünk, és teljes körű, azaz 24 hónapos garanciát kínálunk Neked.

Újszerű – teljesen működőképes áru, amelyen a szokásos használatból adódóan már kisebb karcolások keletkeztek. A legtöbb esetben teljes tartozékokkal együtt kapod meg ezeket a termékeket is. Ezek megbízható áruk, amelyeket nem befolyásoltak jelentősen a korábbi kalandok, és most új tulajdonosra várnak. Az újszerű termékekre közel teljes, 21 hónapos garanciát adunk.

Igyekszünk mindent megtenni az eredeti csomagolás megőrzése érdekében, és ez gyakran sikerül is. A védelem azonban elsődleges fontosságú, ezért újszerű áruk esetében néha kénytelenek vagyunk cserekartonhoz nyúlni.

Használt – teljesen működőképes, azonnali használatra kész termékek, amelyekre 12 hónapos garanciát vállalunk. Előfordulhat, hogy a terméket csak az alapvető tartozékokkal együtt kapod meg. A csomag azonban mindig tartalmaz mindent, amire a termék teljes körű használatához szükséged van. Ezek olyan kifogástalan vagy szervizelt termékek, amelyek a láthatóbb kopások ellenére sem tartoznak a kidobásra itélt dolgok közé.

Ez az opció cserecsomagolással rendelkezhet, mivel számunkra a biztonság a legfontosabb. A termék azonban ugyanúgy teljesíti küldetését, mintha vadonatúj lenne. További információ az outlet árukról: itt.

1 termék
5,0
ELECTROLUX LRB3DE18S
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 314 l, választható nyitási irány, 5 polc, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szellőzés, nyaralási mód, méretek 177,2 × 54,8 × 54,9 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
191 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ELXCHL102
cikkA hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket...
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ