Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Naipo Massager Pillow

Termékkatalógus
Naipo Massager Pillow
5 2 értékelés
Masszírozó gép - nyak masszírozásához, 4 automata program, hőmérsékletszabályozás, légkompressziós funkció, kizárólag az Alzánál
Kód:  NAIPO004 Termékszám:  MGP-129A

Naipo Massager Pillow

A Naipo Massager Pillow masszázskészülék elsősorban a nyak- és hátizmok ellazítására szolgál. 4 masszázsgörgője mély-masszást biztosít és oldja az izomfeszültséget. Az állítható intenzitású továbbfejlesztett hőterápiás funkció az érintett izmokat, inakat és ínszalagokat felmelegíti, így lazítva el azokat. Az ergonomikus kialakítású masszázspárna tökéletesen illeszkedik a nyak alakjához. Kiválóan alkalmas a test többi részének masszírozására és relaxációjára is, mint például a hát, a has, a comb vagy a vádli. A Naipo masszírozó párna egy kisebb, de erős masszázs segédeszköz, amely az izomfeszültség vagy fájdalom csökkentésére szolgál.

A Naipo Massager Pillow legfontosabb jellemzői

  • Elsősorban a nyaki és hátizmok lazítására tervezték
  • Alkalmas a comb, vádli vagy has masszírozására is
  • A Naipo Massager Pillow 4 masszázsgörgővel van felszerelve
  • Továbbfejlesztett hőterápiás funkció intelligens hőáramlással
  • Állítható hőintenzitás
  • Ergonómikus kialakítás
  • Nagyon könnyen használható
  • A Naipo Massager Pillow egyaránt alkalmas otthoni és autós használatra is
  • Tömeg: 1,6 kg
  • Kizárólag az Alza kínálatában

Otthon, az irodában és akár az autóban is használható

A Naipo Massager Pillow otthoni vagy irodai használatra egyaránt alkalmas masszázskészülék. A könnyű súlyának köszönhetően hordozható, így gond nélkül megmasszírozhatod a nyakad vagy a hátad például az autóban is a hosszú út alatt. A masszázs párnával néhány percen belül megtapasztalhatod a nyugtató érzést, ahogy oldja a stresszt, feszültséget és enyhíti az izommerevséget. A Naipo Massager Pillow egy nagyszerű masszázs segédeszköz, amely enyhíti a fájdalmat és pihentető élményt nyújt.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Naipo Massager Pillow
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAIPO Massager Pillow. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Naipo Massager Pillow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Naipo Massager Pillow. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Naipo Massager Pillow.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ