A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion

Termékkatalógus
Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion
5 2 értékelés
Masszírozó gép - nyak és hátsó, 8 program, hőmérséklet-szabályozás, légkompresszió, kizárólag az Alzától
Kód:  NAIPO005 Termékszám:  MGM-C11C

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion Megszűnt

Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion

A Naipo Neck and Full Back Massage The Seat Cushion masszírozó eszközt  mély nyak- és hátmasszázsra tervezték, ugyanis a készülékben található 3D-s forgó görgőknek köszönhetően imitálja a valódi masszázst. Nyolc integrált Shiatsu masszázsgörgő biztosítja a fáradtság enyhítését, az izommerevség és izomfájdalom enyhítését . A masszírozó hengerek szükség szerint beállíthatóak a készüléken, így magas színvonalú mély-masszázst biztosítanak a különböző magasságú emberek számára. A masszázs-eszköz előnye az állítható hő-intenzitás, amely egy pihentető élményt és pihenést biztosít egy fárasztó nap után. A masszázs-eszköz alkalmas otthoni vagy irodai használatra, valamint az autó ülésére is. A Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion üléspárna nagy segítséget nyújt a fáradtság, a stressz, az izomfájdalom és az izommerevség csökkentésében, és pihentető, megnyugtató érzést biztosít.

A Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion párna fő jellemzői

  • Masszázs-eszköz mély nyak-  és hátmasszázsra
  • A 3D forgó görgők igazi,  emberi masszázst imitálnak
  • A fáradtság és izommerevség enyhítésére szolgál
  • A Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion  üléspárna lehetővé teszi a hő szabályozását
  • 3 masszázs-zónát tartalmaz
  • Lehetőség vibrációs masszázs aktiválására
  • Lehetőség a szükséges beállításokra
  • Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion üléspárna alkalmas otthoni,  irodai, vagy az autóban történő használatra
  • Tömege: 7,3 kg
  • Csak az Alza.cz –től szerezhető be

Oldja a stresszt és a feszültséget

A Naipo Neck and Full Back Massage Massage Seat Cushion  üléspárna azok számára készült, akik stresszel, izomfeszültséggel és hátfájással küzdenek. Ezen kívül ideális segítséget nyújt azoknak is, akik sok időt töltenek a volán mögött, és ennek következtében a nyaki gerincük szenved. A masszázs-eszközön Ön szabályozni tudja a masszázs során a hő intenzitását, valamint a vibrációs masszázs mértékét is. Az eszközön aktiválható vibrációs masszázs nagymértékben oldja a gyakori ülés vagy az autóvezetés által okozott izomfeszültséget.

Szükség szerinti kiigazítások és céltestrész változtatások

A Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion üléspárna egy nagyon hatékony masszázs-eszköz, amely pontosan a masszázs cél-testrészének megfelelően állítható be. A kézi vezérlőegység segítségével nemcsak a masszázs állítható be, hanem bármikor könnyen le is állíthatja a készüléket,  vagy megváltoztathatja az eredeti beállításokat.  3 masszázs zóna, 8 forgó henger, mély-  és vibrációs masszázs, hőintenzitás-vezérlés - minden az Ön kezében van, és pontosan szükségletei szerint használhatja ezeket. A Naipo Neck and Full Back Massage The Seat Cushion üléspárna nagyszerű masszázs segédeszköz az otthoni használatra, hiszen enyhíti a stressz, a fájdalmat és csendes, megnyugtató érzést biztosít. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAIPO Neck and Full Back Massage Seat Cushion. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ