Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Naipo vezeték nélküli szemmasszírozó MGE-IS3

Termékkatalógus
Naipo vezeték nélküli szemmasszírozó MGE-IS3
5 1 értékelés
Masszírozó gép - Vezeték nélküli masszírozó szemkörnyékre, beépített hangszóró, rezgés és hőszabályozás, kizárólag az Alza forgalmazza
Kód:  NAIPO001 Termékszám:  MGE-IS3

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Naipo vezeték nélküli szemmasszírozó MGE-IS3

Kényeztesse szemeit a Naipo szemmasszírozó készülékével, mely oldja a stresszt és segít enyhíteni a fejfájást. A vezeték nélküli eszköz ellazító masszázst biztosít egy hosszú és fárasztó nap után, amely feloldja a feszültséget, így a világ azonnal szebb színben tűnik majd fel a szemei előtt! A masszázs-szemüvegbe hangszórót építettek, amely a természet lágy, megnyugtató hangjaival teremt oldott légkört. Szabályozhatja a készülék hőmérsékletet, és ezáltal a vérkeringést is stimulálja. Ha még mélyebb ellazulásra vágyik, a rezgés és légnyomás funkciók bizonyosan segítenek. Használja ki az egyedülálló ajánlatot, jusson hozzá egy masszázs eszközhöz, amely elősegíti a feszültség oldását!

A Naipo vezeték nélküli szemmasszírozó tulajdonságai:

  • Ellazító masszázst biztosít a szemek környékén
  • Oldja a stresszt és segít enyhíteni a fejfájást
  • Vezeték nélküli változat
  • Beépített hangszóró a természet megnyugtató hangjaival
  • Szabályozható hőmérséklet, rezgési beállítás és légnyomás funkció
  • Három különböző intenzitású masszírozó mód

Három masszázs mód:

A tökéletes kikapcsolódást a Naipa masszírozó három különböző masszázs móddal éri el. A kívánt eredmény érdekében választhatja a szelíd változatot, a fájdalomcsillapító masszázst, esetleg az erőteljes masszírozást, mely élénkítő hatású. Vezeték nélküli eszköz, lítium akkumulátorral működtethető. Hordozható szemmasszírozási lehetőséget biztosít, így használhatja nemcsak otthon, hanem utazás közben is. A készülék luxus változata jól illeszkedik az arcra, nem szorít. Segítség az Ön szolgálatában, hogy egyensúlyba kerüljön, eltávolítja a felgyülemlett feszültséget és megszünteti a fejfájást!

 

Paraméterek

Használat
Szem Kész!

Használat

Használat
Szem Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Naipo vezeték nélküli szemmasszírozó MGE-IS3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAIPO Wireless Massager MGE-IS3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Naipo Wireless Massager MGE-IS3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Naipo Wireless Massager MGE-IS3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Naipo Wireless Massager MGE-IS3.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ