Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nanlite Compac 20 3 LED-es készlet

Termékkatalógus
Nanlite Compac 20 3 LED-es készlet
5 4 értékelés
Stúdió lámpa - állandó, integrált LED fényforrás, 20 W teljesítmény, fény alakja négyzetes, max. színhőmérséklet 5600 K, hálózati tápellátás, a vaku feje forgatható, tok, tripod, lámpa, tápkábel, összecsukható háttér, állítható konzol, színes háttér és rögzítőelemek a háttér rögzítéséhez a csomag része, mélysége 70 mm, tömege 336 g
65 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NAN100a4 Termékszám:  31-2012 3KIT
Nanlite Compac 20 3 LED-es készlet 65 490 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Nanlite Compac 20 3 LED-es készlet

Készítse el ministudioját egy 3 Nanlite Compac 20 LED-es lámpával. A lámpák állítható állványokkal és 5 színes háttérrel érkeznek, amelyek ideálisak termékfotók, ételfotók vagy még sok más készítéséhez. Kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően a fényszóró könnyen szállítható. Az összes alkatrészt könnyen csomagolhatja egy praktikus utazási tokba. A Nanlite Compac 20 fényszóró állandó és állandó fényt biztosít a tökéletes képekhez, anélkül, hogy szűrőket vagy diffúzorokat kellene hozzáadnia a fényképeihez. A CRI 95 és a TLCI 93 indexekbiztosítják a színek és a bőrtónusok valósághű megjelenítését, így a kapott képek olyanok lesznek, mint egy profi stúdióban. A nanlite fotófény nélkülözhetetlen társak lesz munkája során!



A Nanlite Compac 20 fotóvilágítás legfontosabb jellemzői - 3 LED-es sorozat

  • Ideális világításhoz online létrehozáshoz
  • Gazdag kiegészítők a tökéletes eredményért
  • Kiváló minőségű LED-ek
  • A Nanlite Compac 20 fényszóró mindkét oldalra könnyen megfordítható több mint 180 fokban
  • Professzionális világítás valódi színárnyalattal
  • Stúdiófényminőség - 420 lux méterenként 5600 K hőmérsékleten
  • A CRI 95 és a TLCI 93 indexek valódi szín- és bőrtónusokat biztosítanak
  • Gyakorlati utazási eset
  • Kompakt méretek és kis súly?
  • Mindegyik fej 96 LED-del rendelkezik

Változatlan és állandó fény a tökéletes képekhez

A fotózáshoz nagyon fontos, hogy a fény állandó és változatlan legyen. A lakásban vagy a házban a szokásos fény nem állandó, az időjárástól függően változik. Mindez negatív hatással van a fényképezésre. A Nanlite Compac 20 fényszóró állandó és változatlan fényt biztosít a tökéletes képek készítéséhez. A rendkívül hatékony LED-ek akár 1 672 lument (420 lux / 1 m) szolgáltatnak. A Nanlite Compac 20 fényszóró 3 lámpát tartalmaz , amelyek mindegyike 96 LED-del rendelkezik, és kiegyensúlyozott, 5600 K-os megvilágítást biztosít villogás nélkül. A lámpákat közvetlenül ahálózatról táplálják.

Mint egy profi stúdió

Professzionális fényképei is vannak otthona kényelméről. A Nanlite Compac 20 fényszóró könnyedén segít mindenben, anélkül, hogy fotóira szűrőket vagy diffúzorokat kellene hozzáadnia . Az állandó 5600 K színhőmérsékletet úgy állítják be, hogy könnyedén kompatibilis legyen a vakuval vagy más fényforrással. Ennek a beállításnak köszönhetően készíthet termékfotókat egy jobb mobiltelefonról.

A termékek valódi színárnyalatai

A fő különbség az olcsóbb lámpákhoz képest az, hogy a Nanlite Compac 20 fotóvilágítás tökéletes környezetet teremt a fényképek és a videók számára. A CRI 95 és a TLCI 93 indexek biztosítják a bőr színének és tónusának reális megjelenítését ,amelyet fények segítségével nem érne el.

Kompakt méretek és kis súlya a Nanlite fotófénynek

Kompakt méreteinek és kis súlyának köszönhetően a Nanlite Compac 20 fotóvilágítása 336 gideális kisebb helyiségekben történő munkavégzéshez vagy helyről a másikra történő átvitelhez. Mindent csomagol egy elegáns utazótokban.

A Nanlite fény könnyű kezelhetősége

A Nanlite Compac 20 fényszóró mindkét oldalra könnyen megfordítható több mint 180 fokban. Pontosan beállíthatja a fényt az aktuális igényei szerint, hogy tökéletes eredményt érjen el. A fényképvilágító csomag tartalmaz egy szabványos 5/8 "-es menetet, amelynek köszönhetően bármilyen szabványos világítóállványhoz rögzíthető.  

Gazdag tartozékok

A Nanlite Compac 20 fotóvilágító csomagban sokféle kiegészítő található, amelyek segítségével tökéletes fényképeket vagy videókat készíthet. A készlet tartalmaz 3 LED-es lámpát, egy CN-L60 világítóállványt , egy világítóállványt és egy összecsukható hátteret, amelynek mérete 850 × 550 mm, ami nagyszerű a termékek fényképezéséhez. Választhat a fehér, fekete, kék, sárga és rózsaszín közül. 3 állítható talapzat-adapter, 4 háttér klipek és egy utazási tok is megtalálható.


Paraméterek

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény
20 W Kész!
Megvilágítás típusa
Állandó Kész!
Fény alakja
Négyzetes Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Kiegészítők
Tok, Tripod, Lámpa, Tápkábel, Összecsukható háttér, Állítható konzol, Színes háttér, Rögzítőelemek a háttér rögzítéséhez Kész!
Tulajdonságok
A vaku feje forgatható Kész!

Színhőmérséklet

Maximális színhőmérséklet
5 600 K Kész!

Méret & súly

Mélység
70 mm Kész!
Tömeg
336 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nanlite Compac 20 3 LED-es készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nanlite Compac 20 Sada 3 LED světel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nanlite Compac 20 Sada 3 LED svetiel.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ