A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Napelemes lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Lámpa típusa
Fali
(57)
Asztali
(5)
Spot
(5)
Függő
(4)
Kerti oszlop
(20)
Fényáram
1 lm
28000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(65)
Semleges fehér
(58)
Hidegfehér
(27)
További tulajdonságok
Fényerő szabályzás
(19)
Állítható színhőmérséklet
(3)
Fényszín beállítás (RGB)
(2)
Mozgásérzékelő
(66)
Időzítő
(2)
Energiafelhasználás
0,03 W
20 W
-
Stílus
Modern
(85)
Klasszikus
(24)
Rusztikus
(1)
VINTAGE
(1)
Indusztriális
(14)
Szín
Fehér
(30)
Fekete
(100)
Világos
(16)
Barna
(5)
Krém
(4)
Anyag
Alumínium
(15)
Fém
(31)
Acél
(6)
Műanyag
(105)
Rattan
(11)

A napelemes lámpa, más néven szolár lámpa a napfény energiáját hasznosítja, így nincs szükség áramellátásra vagy bonyolult telepítésre. Környezetbarát megoldás, amelyhez kábelt sem kell fektetni. A napenergia hasznosítása számos előnnyel jár, de néhány dologra oda kell figyelni ahhoz, hogy ezeket teljes mértékben kiaknázhasd. Tanácsot adunk, melyik lehet a legalkalmasabb kültéri napelemes lámpa a házad körül vagy a kertedbe.

Tovább

A napelemes lámpák, azon belül a kerti szolár lámpa számos előnyt kínál

Akár napelemes kerti lámpa, akár általános kültéri napelemes lámpa beszerzésén gondolkodsz, például a kocsifelhajtóhoz, az udvarra, teraszra, vagy a garázshoz, biztosan értékelni fogod a napelemes lámpák gazdaságos és áramforrástól független működését. A napelemes lámpa további előnyei közé tartozik a könnyű és egyszerű telepítés, az akkumulátorkímélő automatikus szürkületi világítás, és nem utolsó sorban a dekoratív szerepük is. A napelemes lámpák bármely terület megvilágítására alkalmasak a ház körül.

  • A napelemes lámpák könnyen áthelyezhetők. A különböző rögzítési módoknak köszönhetően szinte bárhol elhelyezhetők.
  • A napelemes kerti lámpa egyszerre szolgál esti világításként és dekorációs elemként. Sokféle kivitelben, stílusban és designban kaphatók, és lenyűgöző világítást és hangulatot képesek teremteni.
  • A beépített LED izzóknak és a praktikus esővédelemnek köszönhetően a szolár lámpa hosszú élettartamú.
  • Nincs szükségük külső forrású elektromos áramra, így a kültéri napelemes lámpa költségtakarékos megoldást jelent, a kerted pedig biztonságosabb lesz zavaró kábelek nélkül.
  • Az automatikus szürkületi világítás funkció meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, a mozgásérzékelős napelemes lámpa pedig kivételesen kényelmes használatot biztosít.

Napfény nélkül a napelemes lámpa nem fog világítani

A napelemes lámpák egy akkumulátorból és egy napelemes modulból állnak, amely napközben gyűjti magába a napfényt. Ez elektromos energiává alakítható át, amely az akkumulátorban kerül tárolásra, amíg a lámpa szürkületkor az automatikus érzékelőnek köszönhetően be nem kapcsol. Ezért kell figyelni a szolár lámpa elhelyezésénél, hogy a megfelelő töltés érdekében minél több napfénynek legyen kitéve.

napelemes lámpasor
Napelemes lámpasor

napelemes lámpasor
Színes napelemes lámpasor

A napelemes lámpa kiválasztása

A kültéri napelemes lámpa kiválasztásánál elsődleges szempont a rögzítés módja. Ez attól függ, hogy hol és milyen számban szeretnéd elhelyezni. A napelemes lámpák néhány olyan extrát is kínálhatnak, ami kényelmesebbé teszi az életedet. Ne felejtsd el összehasonlítani a szolár lámpák fényerejét és a beépített akkumulátor minőségét a legjobb hatás elérése érdekében.

A napelemes lámpák dekorációként is szolgálnak

A napelemes lámpák másik felhasználási módja a dekoráció. Ebben az esetben a leggyakoribb az izzókból vagy cseppekből álló napelemes lámpasor, átlátszó és színes változatban egyaránt. Nyáron és karácsonykor is nagyszerűen díszíti a kertet.

Nagy teljesítményű napelemes lámpák, a reflektorok

A LED reflektorok a nagy teljesítményű napelemes lámpák közé tartoznak, amelyek megbízhatóan és megfelelően megvilágítják a szükséges teret. Nagyszámú diódával rendelkeznek, amelyek elegendő fényt biztosítanak.

i

A napelemes izzó igazán trendi

Az izzók, akár önállóan, akár napelemes lámpasor formájában, stílusos világítást biztosítanak minimalista kabátban. Az izzók lehetnek átlátszóak és színesek is, így nem csak funkcionális elemként, hanem dekoratív funkcióval is rendelkeznek.

Világítsd meg az utat, az összekapcsolható napelemes lámpák segítenek

A napelemes kerti lámpa a földbe szúrva a kocsifelhajtó mellé is elhelyezhető. Ebben a stílusban nemcsak praktikus megoldást, hanem egy fénylő pontokból álló dekoratív sávot is létrehozhatsz.

Falra szerelhető napelemes lámpa a bejáratokhoz

A falra szerelhető napelemes lámpa ideális lépcsőkhöz, a ház bejáratához vagy a garázshoz. Bármely területet meg tudja világítani a ház körül, de egyszerű falra szerelést igényel.

A napelemes fényfüzér a kertben lévő fákat és a bent lévő karácsonyfát is díszítheti.

Napelemes függőlámpa érdekelne? Ez sem probléma

A fenti felsorolás még nem mutatta be az összes kültéri napelemes lámpa típust. Egy másik lehetőség a felakasztható napelemes lámpa, amely nemcsak a falra, hanem fákra, gerendákra vagy szinte bárhová elhelyezhető.

Használd ki a sík felületeket, ahova szintén kerülhetnek napelemes lámpák

Végül, vannak álló napelemes lámpák, oszlop lámpák és asztali lámpák is. Az oszlop lámpák domináns jelenségek, míg az asztali lámpák egy kisebb terület megvilágításáról gondoskodnak. A napelemes lámpák tényleg bárhol elhelyezhetők.

falra szerelhető napelemes lámpák
Falra szerelhető napelemes lámpa

Napelemes kerti lámpa
Napelemes oszlop lámpa

Leszúrható napelemes lámpák
Leszúrható napelemes lámpa

Felakasztható napelemes lámpa
Felakasztható napelemes lámpa

i

A kültéri napelemes lámpa helyes elhelyezése a kertben vagy a teraszon

A napelemes kerti lámpa kerüljön olyan helyre, amelyet közvetlen napfény ér. Ezért ne tedd oda, ahol a tető vagy bármi más árnyékolja. A mozgásérzékelős kültéri napelemes lámpa a növények mozgása, vagy más fényforrások hatására akár akaratlanul is bekapcsolódhat.

Milyen anyagból készülhetnek a napelemes lámpák?

A napelemes lámpák leggyakrabban műanyag és fém kombinációjából készülnek, de ha valami különlegesebbre vágysz, rengeteg lehetőség közül választhatsz. Az ajtónak hangulatos megjelenést kölcsönözhet egy csiszolt üvegből készült szolár lámpa. Ezek a napelemes lámpák azonban nem alkalmasak arra, hogy a földbe szúrjuk őket, és alacsony a védelmi szintjük.

Ha a napelemes kerti lámpa fényéről a rossz időjárás ellenére sem szeretnél lemondani, válassz jobb minőségű termékeket minőségi napelemmel, újratölthető akkumulátorral vagy hálózati csatlakozással.

Kültéri napelemes lámpa kapcsolóval az egyszerű működtetésért

A kültéri napelemes lámpa kapcsolóval bármilyen körülmények között világíthat. A legtöbb lámpa beépített érzékelővel rendelkezik, amely sötétedés után automatikusan bekapcsol, vagy éppen ellenkezőleg, zavaró körülmények hatására nem világít. De nem kell feltétlenül megvárnod, amíg a napelemes lámpa magától bekapcsol. A kapcsolóval ellátott napelemes lámpa bármikor be- és kikapcsolható, de azért ellenőrizd, hogy az akkumulátor fel van-e töltve.

i

A mozgásérzékelős napelemes lámpa csak akkor világít, ha neked szükséged van rá

A mozgásérzékelős napelemes lámpa csak akkor lép működésbe, ha éppen beállsz a kocsifelhajtóra vagy közeledsz az ajtóhoz. Ez a funkció rendkívül praktikus, különösen a falra szerelt napelemes lámpák esetében. Ez a fajta kerti szolár lámpa kevesebb energiát fogyaszt és kíméli az izzót.

A kerti szolár lámpa fényerőssége

A napelemes kerti lámpa fényerejét a megvilágítani kívánt területnek megfelelően kell kiválasztani. Ezt az értéket lumenben (lm) adják meg, és többféle is kapható. Nagyobb fényerősségre lesz szükséged a házad falai mentén és a járda mellett, hogy lásd, hova lépsz. A lágyabb fényű napelemes lámpák dekorációként szolgálnak. Ezek a modellek csak néhány tíz lumen fényerőt biztosítanak, míg az erősebbek 800 lumen vagy annál is több fényerővel világítanak.

A hagyományos izzókhoz képest a LED napelemes lámpák energiafogyasztása sokkal alacsonyabb, ezért hosszabb az élettartamuk.

napelemes kerti lámpa

A szolár lámpa különböző színhőmérsékleten világíthat. A melegfehér hangulatosabb, a hidegfehér pedig fényesebb. Színes napelemes lámpák is kaphatók nálunk.

Milyen további előnyöket és funkciókat kínálhat egy napelemes LED lámpa?

A napelemes lámpák általában beépített LED izzóval rendelkeznek, aminek számos előnye van. Többek között az energiahatékonyság és a hosszú élettartam. A LED napelemes lámpák további funkciókat is kínálnak, amelyek még kellemesebbé teszik a használatukat.

  • Az állítható színhőmérséklettel rendelkező LED napelemes lámpa lehetővé teszi a szín beállítását az összes lehetséges árnyalatban.
  • A minőségi dimmelhető napelemes lámpák fényerőssége tetszőlegesen beállítható.
  • A kapcsoló helyett mozgásérzékelővel vagy távirányítóval ellátott napelemes lámpa megspórolja a fáradságot.

Állítsd be tetszés szerint a napelemes lámpák színhőmérsékletét

Egyes LED napelemes lámpák előnye az is, hogy a fehér különböző árnyalatai mellett többféle színt is választhatsz és beállíthatsz. Az úgynevezett színhőmérséklet határozza meg a fehér szín árnyalatát - a hideg fehér fény kék színű, és több mint 4500 K, míg a meleg fény legfeljebb 4000 K színhőmérsékletű. Az RGB napelemes lámpák különböző színben pompázhatnak.

Megfizethető kültéri világítást keresel? Nézd meg olcsó napelemes lámpa oldalunkat.

Kültéri napelemes lámpa - védelem eső és por ellen

A napelemes lámpák leírásában mindig szerepel egy IP védettségi szint, amely a külső hatások, például a por vagy a víz elleni védettség fokát jelzi. Minél magasabb szám áll a 0-tól 8-ig terjedő tartományból a kerti szolár lámpa leírásában, annál kevésbé kell aggódnod amiatt, hogy a lámpa károsodik az esőben a fröccsenő víztől vagy szilárd részecskék behatolásától. A napelemes lámpa így ellenáll például a rovaroknak és a pornak.

Napelemes lámpák az akkumulátor típusa szerint

Más vezeték nélküli eszközökhöz hasonlóan a napelemes lámpák is különböző típusú akkumulátorokat használnak. Régebbi és újabb technológiákkal egyaránt találkozhatsz, ez utóbbiak drágábbak, de sokkal hosszabb ideig tartanak.

  • A NiMH az egyik legelterjedtebb akkumulátor, megbízható és kiváló ár/teljesítmény aránnyal rendelkezik.
  • A Li-ion akkumulátort is gyakran használják, ezek könnyebbek és hosszabb élettartamúak a NiMH akkuhoz képest.
  • A Li-Pol akkumulátorok maximális teljesítményt, nagy kapacitást és tartósságot kínálnak.

Stílusos napelemes kerti lámpák érdekelnének?

A napelemes kerti lámpa gyakorlati haszna mellett az esztétikum sem merül feledésbe. Nézd meg a modern, ipari vagy klasszikus stílusú napelemes lámpák kínálatát. A napelemes lámpák jól fognak mutatni a telkeden is, ami nemcsak neked, hanem az összes szomszédodnak örömet fog okozni. Stílusos napelemes házszám vagy dekoratív teraszvilágítás is válaszható.

Ha a napelemes kültéri lámpa vásárlása előtt szeretnél minél több fogalommal tisztában lenni, akkor biztosan érdekelni fog Az izzó fényerőssége (fényáram): mit jelent és miért kell figyelni? című cikkünk, amely hasznos információkat kínál a különféle fényforrások fényerősségével és fényáramával kapcsolatban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
IMMAX SIDE PIR érzékelővel Szállításra kész > 10 db
Fali lámpa - LED-es, 300 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 9 cm magas, 13,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
4 790 Ft

2.
RABALUX 77002 Bobus Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Díszvilágítás - kültéri dekoratív szolár LED füzér - méhek (20 db), 0,06 W, 2700K, 8/3 lm, IP44, akkumulátor: 1,2 V 600 mAh, világítási idő: 6-8 óra, teljes hossza: 3,5 m, kábel hossza: 2 m
2 990 Ft

3.
Lámpás
2 790 Ft

Még több
155 termék
4,7 30×
IMMAX SIDE PIR érzékelővel
Fali lámpa - LED-es, 300 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 9 cm magas, 13,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_08
5,0
Viking Kültéri szolár LED lámpa mozgásérzékelővel S181
Fali lámpa - LED-es, 15 cm magas, 29,4 cm széles, IP65 védelem
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGc22
3,0
IMMAX PETTY PIR érzékelővel
Fali lámpa - LED-es, 132 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 11,6 cm magas, 11,4 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
3 640 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_07
4,3
Immax SOLAR LED lámpa teraszra (1,5W, fekete)
LED reflektor - kültéri használatra, 1,5W teljesítmény, IP68 védelem, tápellátása napelemes, 50000 óra élettartam
4 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX19106
4,3
IMMAX WING PIR érzékelővel, fekete színű
Fali lámpa - LED-es, 300 lm fényáram, hideg fényű (6500 K), 173 cm magas, 108 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_04
VELAMP SL234
LED lámpa - meleg fényű (3000 K), anyaga: műanyag, 13,2 cm max. magasság, 6,7 cm széles, IP44 védelem
5 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IN23_07
11 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGc20
4,3 10×
Viking Kültéri szolár LED lámpa mozgásérzékelővel VIKING M228
Fali lámpa - LED-es, 17,5 cm magas, 14,6 cm széles, IP65 védelem
10 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGc12
5,0
RETLUX RGL 104
Kerti világítás - leszúrható, LED-es, 10 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 46 cm magas, 12,5 cm széles, anyaga: műanyag, üveg és pléh, napelemes, IP44 védelem
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL004
5,0
VELAMP LED napelemes lámpa mozgásérzékelővel SL362
LED lámpa - 10 W teljesítmény, 1150 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 22 cm széles, IP65 védelem
30 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_15
4,7
Rabalux Mora 8949
Lámpás - elektromos, műanyag, kültéri, fekete kivitel, modern, leszúrható, tápellátása napelemes, fényforrása izzó, melegfehér színhőmérséklet, IP23 védelem, mérete 18 × 6 × 6 cm (Ma×Sz×Mé), 1 darabos csomag
3 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RBLX8949
Tesla LED napelemes kerti lámpa TS501, 50 cm, akár 400 lumen, 3000 K, PIR, IP44
Kerti világítás - kerti oszlop, LED-es, dimmelhető, 4,4 W teljesítmény, 400 lm fényáram, meleg fényű, 50 cm magas, 15 cm széles, anyaga: alumínium és polikarbonát, napelemes, IP44 védelem
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESab017
3,0
RETLUX RGL 102
Kerti világítás - leszúrható, LED-es, 1,2 lm fényáram, hideg fényű (7500 K), 40,9 cm magas, 9 cm széles, anyaga: acél és műanyag, napelemes, IP44 védelem
2 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL010
5,0
VELAMP LED napelemes lámpatest SPK14
LED lámpa - meleg fényű, anyaga: műanyag, 4,5 cm max. magasság, 7,5 cm széles, IP44 védelem
2 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_20
HANKO napelemes lámpa Molluca rattan
Kerti világítás - fénydekoráció, meleg fényű, anyaga: fém, műanyag és rattan, napelemes
16 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR65082
HANKO napelemes lámpa Noonu rattan, napelemes gyertya
Kerti világítás - fénydekoráció, meleg fényű, anyaga: fém és rattan, napelemes
16 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR65083
4,5
VELAMP LED szolár asztali lámpa SL2048
Asztali lámpa - LED, klasszikus stílus, ezüst kivitel, teraszra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 4000 K, 5 W teljesítmény, kapcsolóval, mérete 28 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×H)
20 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_17
5,0
EXTOL LIGHT 43132
Lámpa - leszúrható, LED-es, 1 W teljesítmény, 35 lm fényáram, 79 cm magas, napelemes, IP65 védelem
6 510 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ267
5,0
RETLUX RGL 108
Kerti világítás - leszúrható, LED-es, meleg fényű (3000 K), 53 cm magas, 10 cm széles, napelemes, IP44 védelem
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL008
HANKO solární lucerna Mauritius Fringe Style ratan
Kerti világítás - fénydekoráció, meleg fényű, anyaga: fém és rattan, napelemes
11 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR65081
9 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR65077
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESab019
5,0
IMMAX TERRA Kültéri napelemes LED világítás
Kerti világítás - spot és padló, 10 lm fényáram, semleges fényű, 1,9 cm magas, 8 cm széles, anyaga: fém és műanyag, napelemes, IP68 védelem
2 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX2338
VELAMP SL241
Fali lámpa - LED-es, 6 W teljesítmény, 800 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 4,2 cm magas, 9,7 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IN23_08

Napelemes lámpák

Philips HueA Philips Hue segítségével minden eddiginél egyszerűbb a kültéri világítás kialakítása Az új Philips Hue Low volt termékeket úgy tervezték, hogy teljesen innovatív módon közelítsék meg a kültéri világítás kérdését. Milyen lehetőségeket kínál, mik az előnyei, és miért ajánljuk, hogy ezt a fajta világítást használd a kertedben, a teraszodon és a házad...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat típusában különböznek, azaz abban, hogy az izzó hogyan rögzül a lámpatestbe. Milyen típusú izzófoglalatok léteznek? Erre válaszolunk cikkünkben. 
cikkIzzó fényerőssége (fényáram): mit jelent és miért kell figyelni? A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
További cikkek

Napelemes lámpák

A Napelemes lámpák kategóriában összesen 155 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó napelemes lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább napelemes lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb napelemes lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: napelemes lámpák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ