Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Nash ZT Arctic Suit

Termékkatalógus
Nash ZT Arctic Suit
Készlet - férfi, horgászoknak, magasított derékrésszel ellátott nadrágból és kabátból álló szett, 100% poliészterből, üreges rost töltettel, vízálló, 5000 mm vízoszlop, a kabát 2 belső és külső zsebbel rendelkezik, mandzsettával ellátott ujjak, a nadrág oldalán zsebek találhatók, beépített kantár
Kód:  RYB016013nad Termékszám:  RYB016013nad Gyártó honlapja:

Nash ZT Arctic Suit

A Nash ZT Arctic Suit szett nagy hőérzetet és kényelmet garantál a téli hónapokban végzett horgászatain. A 100% poliészter anyagból készült magas nadrág és kabát gondoskodik erről. Ezt kiegészítik a poliészter szalagvarratok és az üreges szálas kitöltés , amely biztosítja a teljes vízállóságot. Ezenkívül a felhasznált anyag megakadályozza a hideg foltok kialakulását, és lehetővé teszi a teljesen korlátlan mozgást.

A Nash ZT Arctic Suit főbb jellemzői

  • Kényelmes férfi horgászkészlet
  • Téli viseletre tervezték
  • 100% poliészter anyagból
  • Poliészter szalagvarratok és üreges szálas töltelék
  • Nash ZT Arctic Suit 5000 mm vízoszloppal
  • A készlet kabátból és nadrágból áll
  • Zsebek a kis kiegészítők tárolásához
  • Állítható ujjak, derék, sálak, kapucni és nadrág
  • Szín: barna-zöld

Sok helyen nem csak horgász apróságok tárolhatók

A Nash szett kényelmes kabátot tartalmaz, számos praktikus eszközzel. A kis horgászcikkek tárolása két, cipzárral zárható külső zsebbel rendelkezik, miközben mobiltelefonját a belső zsebében tárolhatja. Az ujjak végén mandzsetta van , amelynek köszönhetően szükség szerint meghúzhatja őket. A kabát derekát az alakodhoz is igazíthatja, a camo stílusban bélelt kapucni viszont integrált gumiszalaggal állítható.

A Nash ZT Arctic Suit ruhában hosszú órákig tartózkodhat a víz mellett

A nadrág két oldalsó vízálló zsebbel van felszerelve, amelyekben egyéb szükségleteket tárolhat. A nadrág alján tépőzáras mandzsetta is kapható, így a használt cipőhöz igazíthatja őket. A felvételeket az alakjának magasságához is beállíthatja. A Nash ZT Arctic Suit készlet 5000 mm vízoszloppal és 3000 g / m légáteresztő képességgel rendelkezik. Ez valóban tökéletes termikus kényelmet nyújt horgászútjain, így hosszú órákig marad a víznél.

méretek:
10-12 év, 12-14 év, S, M, L, XL, XXL, XXXL és 5XL

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash ZT Arctic Suit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nash ZT Arctic Suit.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ