Shop roku 30 dnů na vrácení

Nathan Grit 6L hátizsák

Termékkatalógus
Nathan Grit 6L hátizsák
Hátizsák futáshoz, 2L hidratáció tok, cipzáras zsebbel, légáteresztő háló, üveg számára zseb, perforált hátsó rész, fényvisszaverő szalag
Kód:  SPTms1883 Termékszám:  717064910960

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nathan Grit 6L hátizsák

Professzionális hátizsák célja az aktív sportolók szükségleteinek maximális kielégítése. A Nathan gyártó ezúttal egy rendkívül könnyű, mégis praktikus hátizsákkal rukkolt elő, mely megkönnyítheti életét, ha aktívan sportol és szeret futni. A hátizsák pihekönnyű, mégis hat literes tároló hellyel rendelkezik, köztük egy két literes ivótasakkal. A szabadalmaztatott, három irányú Propulsion Harness™ technológia biztosítja a hátizsák tartalmának biztonságát a különböző mozgások közepette.

, amely stabilizálja a mozgását, a húgyhólyag és egyéb tartalmak egyik oldalról a másikra, és fel-le fut megrázkódtatások nélkül. 

Legfontosabb jellemzők

  • A szabadalmaztatott háromirányú Propulsion Harness technológia stabilan tartja a táska tartalmát mozgás közben is
  • Nagy légáteresztő készséggel rendelkező, hálós vállpántok
  • Sok zsebbel rendelkezik
  • Belső hátsó zseb, és kulcs csiptető
  • Állítható oldalsó pántok a könnyű használatért
  • Fényvisszaverő szalag

Tökéletes kidolgozás

A hátizsák két zsebbel rendelkezik hátul, és kettővel elől. A vállpántok, kiváló minőségű, légáteresztő hálóból készültek. Az ivótasak biztosítja annak a lehetőségét, hogy mindvégig elláthassa magát ivózvízzel futás közben. Az oldalsó pántok teljesen állíthatóak, könnyű alkalmazni őket és bizonyára értékelni fogja a fényvisszaverő elemeket rajtuk.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nathan Grit 6L hátizsák Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nathan Grit 6L . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nathan Grit 6L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nathan Grit 6L . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nathan Grit 6L .
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ