A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Native Traktor Kontrol F1

Termékkatalógus
Native Traktor Kontrol F1
MIDI kontroller - NI Traktor Kontrol F1, tökéletes élő remixekhez és számok szerkesztésére, 16 RGB háttérvilágítású pad , 4 fader csúszka, a csatornák hangerejének szabályozására, akár 64 minta csatornánként, kompatibilis: TRAKTOR PRO-val, 50$ / 50€ vásárlási utalvány az NI online shopba, USB-s hálózati töltés
Kód:  NAT103 Termékszám:  Traktor Kontrol F1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Native Traktor Kontrol F1

Traktor Kontrol F1 egy összfunkciós hardver, mely a kortárs DJ szoftver, a Traktor Pro kiegészítő vezérlője. ($ 50 / € 50 vásárlási utlvánnyal, online vásárláshoz ). A Remix Deck a hagyományos módon, 64 loop és egyedi mintaközül kínál választási lehetőségetA Traktor Pro 2.5 szoftver a hangokat illetve loopokat hangfile-ként tölti be, így az általad választott dob hangok, basszusok, ütőhangszerek, illetve egyéb hangok azonnal készen állnak a lejátszásra. Négy fader csúszka és négy speciális szűrő teljes hozzáférést nyújt a Remix Deck hang slotjaihoz. Ezen felül a slotokat irányítani is lehet a Traktor effekt kezelő egységével. Dobd össze élő produkciód a Native Scratch Rimecode illesztőprogram használatával, és keverd a zenéket ízlésed szerint!
 
A vezérlő egységben működik a Traktor Pro 2.5 szoftverrel. Ezt a szoros együttműködést koronázza meg a kifinomult vizuális visszacsatolás - adott szín hozzárendelése egy adott mintához a hardveren azonnal megjelenik a szoftveren is. Vékony profiljának köszönhetően a Traktor Kontrol F1 könnyen elhelyezhető szinte bárhol. Helyezheti a keverő és lemezjátszó közé, vagy bővítse felszerelését akár több F1 egységgel.
 
A csomag tartalma: 2 GB mennyiségű elsőosztályú loop és minta. Ez a hanggyűjtemény több mint tíz teljes Remix készletet tartalmaz, amelyek tele vannak inspiráló, stúdió minőségű anyaggal. Segítségével bárhol, bármikor tudál élőben koncertet adni. A hangválaszték magában foglalja a különböző ritmusokat, basszus hangokat, dallamokat, és számos műfaj egyéb sajátos hangjait egyaránt. Ezen kívül akár saját mintáiddal is feltöltheted, sőt mi több, akár élő loopokat is felvehetsz eszközödre. Hozd létre saját, egyedi zenédet, mindegy hogy az House, Techno, Dubstep, Hip Hop, Tech House vagy Drum'n'Bass!
 
Műszaki adatok:

Hardver:
Mixer: 4x potenciométer, 4x 45 mm csúszka
Összefoglaló: Gombok remixek letöltéséhez, minták böngészéséhez, négy oldalnyi pad böngészéséhez
Remix: 16 háttérvilágítású pad, négy kis pad némításhoz, illetve megállításhoz

Csatlakozók:
USB (adatátvitel és tápellátás)
 
Rendszerkövetelmények Microsoft Windows:
Windows 7 (32 / 64bit), Windows 8 (32 / 64bit)
Intel Core Duo vagy AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
USB port
 
Mac rendszerkövetelmények:
Mac OS X 10.7 vagy újabb
Intel Core Duo
2 GB RAM
USB port
 
Kivitel:
Méretek: 120 x 52 x 294 mm
Súly: 730 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Native Traktor Kontrol F1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Instruments Traktor Kontrol F1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Native Traktor Kontrol F1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Traktor Kontrol F1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Traktor Kontrol F1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ