A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Native Traktor Kontrol S2MK2

Termékkatalógus
Native Traktor Kontrol S2MK2
5 1 értékelés
MIDI kontroller - NI Traktor Kontrol S2MK2, a 2-csatornás DJ vezérlő új verziója a Traktor PRO programhoz, plug and play támogatás,( csatlakoztassa és használja), iPad/iPhone, RGB megvilágított gombok, Flux üzemmód vezérlőgombok, Alumínium yoga szilikon csillapítással, beépített 24-bit/96kHz audio interface, 3 sávos EQ minden csatornán, FX egység több mint 25 effekttel, hurok és mintavevő egység, pitch ±100%, 1/4" fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet, LED hangerő indikátor minden csatornánál, RCA és 1/4" sztereó kimenet, SW Traktor PRO 2, külső tápegység
Kód:  NAT107 Termékszám:  Traktor Kontrol S2MK2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Native Traktor Kontrol S2MK2

A Traktor Kontrol S2 MK2 egy megalkuvást nem ismerő keverőpult, vezérlőmeghajtó 2 + 1 formátumban, most teljes mértékben egybeépítve a Traktor DJ-vel, hogy közvetlenül működtethető legyen iPad vagy iPhone-ról. Két egységet köt össze, a profi deck Remix-et és egy effektus keverő egységet. A termék tartalmazza továbbá a teljes Traktor Pro 2 Remix verziót egy Remix deck egységgelegytt. Az alap robusztus kialakítású, robusztus forgatógombokkal és (RGB) háttérvilágítású gombokkal, amelyek lehetővé teszik a biztonságos kezelést még sötét környezetben is. Hibátlan két lemez (yoga) van prémium felületi kialakítással, amely repülőgép alumíniumból készült. Nekik köszönhetően tapintással elérhető a vezérlő a pálya, tónus, hangmagasság állítás, (pitch bend) és az ütem variációk (tempó állítás).
 
A Traktor Kontrol S2 tökéletesen együttműködik az erőteljes Remix Deck -kel a Traktor Pro 2 -ben, ez a jelenlegi zászlóshajója a DJ szoftvernek, amely benne van a csomagban. Végül, klipeket indíthat  intuitív módon - Control Remix Decky, mint a szokásosan használt keverőpultoknál, Választhat akár 64 hurok közül és egy-lövés mintát is küldhet minden egyes deck egységre. A Remix Deck-et négy különféle nyílás jellemzi (oszlopok), amelyek ideálisak a hangok és hurkok hangszercsoportokba való szervezéséhez, mint például a különböző dobok, basszus, ütőhangszerek, hurkok, stb. mindig  egy hangot játszhat minden oszlopból - összesen négy mintát egyszerre. A fejlett ritmus érzékelő leegyszerűsíti a keverést. Amikor az importálásnál automatikusan felismeri a pályán lévő dal tempóját akkor létrehoz egy ritmus rácsot. Minden deck egység, Remix Deckek és még az effektusok is kapcsolódnak a jelenlegi tempójú dalhoz. A hangspektrumok különböző hurkokat tartalmaznak, ütéseket, basszust, dallamos hangokat és más különböző House, Techno, Dubstep, Hip Hop, Tech House és Drum'n'Bass zenei műfajokat.
 
Legfontosabb elemei:

  • Plug & play támogatás iPad a iPhone (csatlakozás és használat)
  • RGB háttérvilágítású gombok, Flux szabályozó elem, alumínium lemezek (yoga), szilikon csillapítással
  • Beépített interfész 24 bit/96 kHz felbontással
  • 3-sávos EQ minden egyes csatornára, FX egység több mint 25 effektusal és mintavevő LOOP egység hangmagasság vezérlés ± 100%.
  • LED kijelző minden egyes csatorna hangteljesítmény kibocsátására
  • SW Traktor PRO 2 részegység

 
Műszaki adatok:

Vezérlők:
Gombok száma: 40
Gombok száma: 27
A csúszkák (fader) és böngésző meghajtók
Két alumínium lemez (yoga)

Csatlakozók:
6,3 mm-es fejhallgató kimenet
6,3 mm-es mikrofon bemenet
6,3 mm-es szimmetrikus kimenete fő L / R
Aszimmetrikus RCA L / R
USB port
Kensington zárhoz bemeneti nyílás
 
Támogatott audio formátumok:
MP3, WAV, AIFF, Audio-CD, FLAC, Ogg Vorbis, WMA fájlokat DRM nélkül (csak Windows), AAC DRM nélkül
 
Rendszerkövetelmények Microsoft Windows:
Windows 7 (32 / 64bit), Windows 8 (32 / 64bit)
Intel Core Duo vagy AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
USB port
Internet elérhetőség
 
Rendszerkövetelmények Mac:
Mac OS X 10.7 vagy újabb
Intel Core Duo
2 GB RAM
USB port
Internet elérhetőség
 
Áramellátás:
Külső adapter
 
Formai kialakítás:
Méretek: 438 x 308 x 67 mm
Tömeg: 2,6 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Native Traktor Kontrol S2MK2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Instruments Traktor Kontrol S2MK2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Native Traktor Kontrol S2MK2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Traktor Kontrol S2MK2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Traktor Kontrol S2MK2.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ