Akvizice ApF HU Shop roku

Native Traktor Kontrol X1 MKII

Termékkatalógus
Native Traktor Kontrol X1 MKII
5 3 értékelés
MIDI kontroller - NI Traktor Kontrol X1 MKII, DJ kontroller Traktor eszközökhöz, két dekk és két FX egység vezérlésére, Touch Strip gyors tekeréshez, PitchBend, loop és FX, RGB színes gomb világítás, két LED kijelző, USB táp
Kód:  NAT102 Termékszám:  Traktor Kontrol X1 MKII Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Native Traktor Kontrol X1 MKII

A Traktor Kontrol X1 MK2 kompakt szabályozót a Traktor Pro szoftver (külön megvásárolható) zökkenőmentes integrációjához tervezték. A nyolc forgó vezérlés és a gombok készlete akár három különálló effektet is vezérelhet a négy egység közül kettőnél (vezérli a két decket és a két effekt egységet). A böngésző vezérlők, a cue, a szinkronizálás és a hurokvezérlők nagyon intuitív módon vannak elhelyezve és pontosan ott találhatóak, ahol szüksége van rájuk. A böngészőhöz tartozó érintésérzékeny vezérlők és a hurkokkal történő munka lehetővé teszik a szoftverben való intelligens navigálást. A professzionális RGB háttérvilágítású gombok és kijelzők azonnali vizuális ellenőrzést biztosítanak a játék során, amellyel a Traktor Pro és a Traktor Scratch közvetlenül és folyékonyan kommunikálnak. A Tractor Flux funkcióhoz való közvetlen hozzáférés lehetővé teszi, hogy a kulcspontok és a hurok effektek között anélkül változtasson, hogy lemaradna a ritmusról.

A Traktor Kontrol X1 MK2 többcélú érintő csíkkal rendelkezik, amely rendkívül pontos irányítást biztosít a track pozíciója felett, a pitch bend felett és még az effektek felett is. A digitális kijelzők és a LED-ek vizuális vezérlést biztosítanak, így mindig tudni fogja az összes vezérlő pontos helyzetét, még akkor is, ha az éjszaka teljes lendületben van. A forgó Browse vezérlők és a Loop reagálnak az érintésre, és a Traktor alkalmazásban hozzáféréssel rendelkeznek a különböző nézetekhez vagy funkciókhoz - ha a böngészőben látni szeretné a teljes listát, akkor csak egyszerűen érintse meg a Browse vezérlőt. A Loop vezérlő megérintésével és a Shift + Play billentyűk lenyomásánál megmutatja a track kulcspontjait. Ha megérinti a Loop vezérlőt a Sync megnyomásánál, megjelenik a tempó.

Az érintő csík különböző funkciókat is értelmez, a deck állapotától függően - ha le van állítva, akkor az érintő csíkot használni lehet keresésre. Amikor egy deck játszódik le, akkor a pitch bend automatikusan hozzárendelődik az érintő csíkhoz. Egy másodpercen belül mindenféle effekt paramétere hozzárendelhető az érintő csíkhoz. A Traktor Kontrol X1 MK2 kényelmes és nagyon precíz gombokkal és forgatható vezérlőkkel rendelkezik. Minden előzetesen le van képezve, így azonnal használható, hogy összpontosítani tudjon a zenei teljesítményére.


 
Műszaki adatok:

Hardver:
Az effektek részei: 8 forgó vezérlő és 8 gomb. Ez a szakasz lehetővé teszi két effekt egység minden paraméterének egyidejű szabályozását a Traktor szoftverben.
A böngésző részei: az érintésérzékeny vezérlőket úgy tervezték, hogy a listákon belül keressen és betöltse a trackeket.
A hurok részei: a LED kijelző világos visszacsatolással rendelkezik a hurkok állapotáról. A forgóvezérlők intuitív módon szabályozzák a Traktor szoftver hurok funkcióit.
Az érintő csík: az új és többcélú érintő csík rendkívül pontos pozíciószabályozást biztosít a trackben, a pitch bendben, az FX-ben és a hurkokban.
A mozgás részei: közvetlen hozzáférés az alapvető vezérlőegységekhez, valamint 4 másodlagos funkcióhoz az összes decken.

Csatlakozók:
USB (adatátvitel és tápellátás)
 
Microsoft Windows rendszerkövetelmények:
Windows 7 (32 / 64bit), Windows 8 (32 / 64bit)
Intel Core Duo vagy AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
USB port
 
Mac rendszerkövetelmények:
Mac OS X 10.7 vagy újabb
Intel Core Duo
2 GB RAM
USB port
 
Kivitelezés:
Méretek: 120 x 52 x 294 mm
Tömeg: 691 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Native Traktor Kontrol X1 MKII Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Instruments Traktor Kontrol X1 MKII. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Native Traktor Kontrol X1 MKII. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Instruments Traktor Kontrol X1 MKII. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Instruments Traktor Kontrol X1 MKII.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ