Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Native Traktor Scratch A6

Termékkatalógus
Native Traktor Scratch A6
5 1 értékelés
Hangkártya - NI Traktor Kontrol A6, professzionális audio interfész DJ-knek, 6 bemenet és 6 kimenet, a timecode bundle (két TimeCode Vinyl-t és két TimeCode CD-t valamint a Traktor Scrstch PRO szoftvert tartalmazza) része, tartós alumínium konstrukció, LED jelző a felső panelen, 1/4 hüvelykes fejhallgató kimenet hangerőszabályzóval, külső tápegység
Kód:  NAT105 Termékszám:  Traktor Scratch A6 Gyártó honlapja:

Native Traktor Scratch A6

A Traktor Scratch A6 hangrendszer kiváló MP3 keverést tesz lehetővé szuper-pontos bakelit és CD szabályozás segítségével. A két pulttal és mintapultokkal ez egy rendkívül egyszerű, és azonnal alkalmazható megoldás. A Traktor Scratch A6-ot olyan DJ-k számára tervezték, akik kiváló hangminőséget követelnek, és főként loopokat, mintákat és effekteket használnak. A rendszer alapja a tökéletesen pontos 2kHz vezérjelű 120 grammos bakelit MKII időkóddal. Mintha viaszba mártana minden MP3-t. A csomag tartalmazza a Traktor Audio 6-ot, bakelit/CD időkódot (két digitális bakelitet és két CD-t) és a legújabb generációs Traktor szoftvert. Az egész felszerelés belefér egy táskába.
 
A termék a Traktor Pro 2 teljes verziója - a világ legjobb DJ-i közül sokan ezt használják. Pillanatok alatt kezdheti a keverést a két pulton, és az új Sample Deck segítségével loopokat adhat hozzá. A szoftver bámulatos külsejét az olyan szép látványelemek adják, mint például a többszínű waveform kijelző, amely zenéje minden elemét láthatóvá teszi, és különleges mixek létrehozásához vezet. Számítógépén vagy az iTunes fiókjában található számok mind készen állnak a keverésre. A jól bevált Traktor alkalmazás garantálja, hogy mixei mindig szinkronban lesznek, így figyelmét a kreativitásra, az effektekre és az equalizerre fordíthatja. A szoftver tartalmaz továbbá néhány elképesztő loopot, amelyek azonnal tökéletesen illeszkednek a techno, house, dubstep, trance és más stílusok zenéibe. De könnyedén alkothat újakat is.
 
A használat a Essential View-t és az új nagy felbontású TruWave színes kijelzőt is magába foglaló grafikus felülettel most még könnyebb. Az innovatív Sample Deck funkció négy slotot ad minden pulthoz, így egyedülálló módon léphet be a remix és a zeneszerkesztés világába. A Traktor Pro 2 vadonatúj Loop Recordere segítségével bármelyik (egy vagy több) bemeneti csatornáról, vagy a fő kimenetről is vehet fel loopokat. Ha a Traktor Pro 2 szoftvert hardver driver vagy külső eszköz nélkül kívánja használni, erős és ötletes beépített keverő szoftver áll rendelkezésére.

Műszaki adatok:
 
Portok:
Fejhallgató kimenet hangerőszabályzóval
Input / Output MAIN (4 x RCA)
Input / Output A (4 x RCA)
Input / Output B (4 x RCA)
USB csatlakozó a számítógéphez
 
Támogatott meghajtók:
ASIO
Core audio
DirectSound
WASAPI
 
Támogatott audio formátumok:
MP3, WAV, AIFF, Audio-CD, FLAC, Ogg Vorbis, WMA (nem DRM, csak Windows), AAC (nem DRM)
 
Rendszerkövetelmények (Microsoft Windows):
Windows 7 (32 / 64bit), Windows 8 (32 / 64bit)
Intel Core Duo vagy AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
DVD-meghajtó
 
Rendszerkövetelmények (Mac):
Mac OS X 10.7 vagy újabb
Intel Core Duo
2 GB RAM
DVD-meghajtó

Áramellátás:
AC adapter

Ajánlott vezérlők:
Native: TRAKTOR KONTROL S4 / S2 / F1 / X1
Denon DN-HC4500, DN-MC6000, DN-SC2900, MC 3000
Numark: 4TRAK, MixDeck, MixTrack, MixTrack Pro, NDX800,
NDX900, Omni Control Stealth Control Total Control
Pioneer DDJ ERGO
Electrix: Tweaker
 
Fizikai adatok:
Méret: 44 x 137 x 134 mm (szélesség x mélység x magasság)
Tömeg: 750 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Native Traktor Scratch A6
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Instruments Traktor Scratch A6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Native Traktor Scratch A6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gebürtiger Traktor Scratch A6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gebürtiger Traktor Scratch A6.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ