A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Native Union Belt Lightning MicroUSB 2m kék

Termékkatalógus
Native Union Belt Lightning MicroUSB 2m kék
Adatkábel - Apple és az Android készülékekhez Lightning / MicroUSB csatlakozóval, töltéshez / szinkronizálás, MFi tanúsítvány, fonott kivitelben, bőr csattal tartható az összetekert kábel
Kód:  NAT041f Termékszám:  BELT-UL-NAUT Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Native Union Belt Lightning MicroUSB 2m kék Megszűnt

Native Union Belt Lightning MicroUSB 2m kék

Ha kedveli a stílusos külsejű és egyben minőségi design-t, akkor a Native Union adatkábel nem hiányozhat. Fonott kivitelével emelkedik ki, mely elegáns megjelenést kölcsönöz, valamint a tartós nejlon design-nal, amely biztosítja, hogy a kábel sokáig lesz Ön mellett.  

Legfontosabb jellemzői

  • elegáns és tartós kialakítás, mely garantálja a kábel hosszú élettartamát
  • a 2 méteres hossz nem korlátozza, amennyiben készüléke töltéséhez használja azt
  • a kábel Android és Apple készülékekhez csatlakoztatható végződéssel rendelkezik
  • kompatibilitás Apple termékekkel, melyet MFi-tanúsítvány garantál
  • összetekert állapotában a kábel bőr csattal tartható

Apple és Android készülékekhez

Modern mobil technológia tulajdonosa lett, viszont a töltőkábel korlátozza a mozgását töltés közben? Ez egy olyan probléma, melyet könnyedén meg lehet oldani. A Native Union Belt Lightning két méteres, amely sokkal nagyobb szabadságot ad, mint a korábbi kábelek. Kellemes meglepetés a csatlakozó berendezés. A végén MicroUSB csatlakozó található Android eszközök töltéséhez éppúgy, mint a Lightning csatlakozóval ellátott Apple készülékekhez. Ez azt jelenti, hogy MFi-tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely garantálja a száz százalékos kompatibilitást Apple termékekkel. Összetekert állapotában a bőrből készült csat tartja, így nem kell idejét vesztegetnie az összegubancolódott kábel szétszedésével. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Native Union Belt Lightning MicroUSB 2m kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Union Belt Lightning MicroUSB 2m modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Native Union Belt Lightning Micro USB 2 m modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Union Belt Lightning MicroUSB 2 m Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Union Belt Lightning MicroUSB 2 m Blau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ