A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Native Union Belt Lightning MicroUSB 2m fekete-fehér

Termékkatalógus
Native Union Belt Lightning MicroUSB 2m fekete-fehér
Adatkábel - Apple és az Android készülékekhez Lightning / MicroUSB csatlakozóval, töltéshez / szinkronizálás, MFi tanúsítvány, fonott kivitelben, bőr csattal tartható az összetekert kábel
Kód:  NAT041f1 Termékszám:  BELT-KV-UL-ZEB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Native Union Belt Lightning MicroUSB 2m fekete-fehér Megszűnt

Native Union Belt Lightning MicroUSB 2m fekete-fehér

Ha kedveli a stílusos külsejű és egyben minőségi design-t, akkor a Native Union adatkábel nem hiányozhat. Fonott kivitelével emelkedik ki, mely elegáns megjelenést kölcsönöz, valamint a tartós nejlon design-nal, amely biztosítja, hogy a kábel sokáig lesz Ön mellett.  

Legfontosabb jellemzői

  • elegáns és tartós kialakítás, mely garantálja a kábel hosszú élettartamát
  • a 2 méteres hossz nem korlátozza, amennyiben készüléke töltéséhez használja azt
  • a kábel Android és Apple készülékekhez csatlakoztatható végződéssel rendelkezik
  • kompatibilitás Apple termékekkel, melyet MFi-tanúsítvány garantál
  • összetekert állapotában a kábel bőr csattal tartható

Apple és Android készülékekhez

Modern mobil technológia tulajdonosa lett, viszont a töltőkábel korlátozza a mozgását töltés közben? Ez egy olyan probléma, melyet könnyedén meg lehet oldani. A Native Union Belt Lightning két méteres, amely sokkal nagyobb szabadságot ad, mint a korábbi kábelek. Kellemes meglepetés a csatlakozó berendezés. A végén MicroUSB csatlakozó található Android eszközök töltéséhez éppúgy, mint a Lightning csatlakozóval ellátott Apple készülékekhez. Ez azt jelenti, hogy MFi-tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely garantálja a száz százalékos kompatibilitást Apple termékekkel. Összetekert állapotában a bőrből készült csat tartja, így nem kell idejét vesztegetnie az összegubancolódott kábel szétszedésével. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Native Union Belt Lightning MicroUSB 2m fekete-fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Union Belt Lightning MicroUSB 2m černo-bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Native Union Belt Lightning Micro USB 2 m čierno-biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Union Belt Lightning MicroUSB 2m schwarz-weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Union Belt Lightning MicroUSB 2m schwarz-weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ