Native Union Éjszakai Marble White Lightning 3 m

Termékkatalógus
Native Union Éjszakai Marble White Lightning 3 m
Adatkábel Charge / Sync for Apple készülékek Lightning csatlakozóval. MPI tanúsítás, csúszó csomót fenntartása a kábel a helyén, és egészíti ki egy luxus márvány tartó, fonott kivitelben kábel hossza 3 m.
Kód:  NAT047c Termékszám:  NC-L-LUX.T-WHT Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Native Union Éjszakai Marble White Lightning 3 m Megszűnt

Native Union Éjszakai Marble White Lightning 3 m

Luxus töltő / szinkron kábel a bázis valódi márvány megkíméli Önt a folyamatos vadászat végén a kábel, ha azt szeretnénk, hogy ültessék át az iPhone vagy iPad. Ellátott csúszó csomót, hogy ül szilárdan a nehéz, kézzel polírozott márvány talapzaton.

legfontosabb jellemzői

  • Töltés és szinkron kábel Lightning csatlakozó Apple készülékek
  • A márvány talapzaton, amibe kerül csomópont kábel
  • Ez egy csúszó csomót
  • A 3 m hosszú biztosítja a kényelmet töltés közben
  • Befejezés fonott zsinórral nezamotává

jobb márvány

Kábel Éjszaka Lightning márvány gyártó Native Union takarít meg a mindennapi nehézségeket találni a kábel végén, amikor meg kell tölteni a készüléket. Nehéz bázis tartja p toló csomót-kábelt, hogy feküdt. Akkor már nem vezet a halak az ágy alatt, vagy azt tekintették a könyvet. Hagyja, hogy a végén az éjjeliszekrényre, és mindig lesz a RUC e. Will rögzítettük a helyére, tekintet nélkül az anyag felületén. Erre a tartozék választották prémium minőségű márvány, amely megmunkálása egy darab kézzel csiszolása a végső alakját. 

A szokásosnál hosszabb ideig

Éjszakai Lightning megszabadul egyéb kellemetlenségeket és korlátozások miatt a rövid szakaszon a töltés kábelt. 3 m hosszú, így kényelmesen feküdjön le az ágyra, és a mobiltelefon töltés közben. A kábel maga fonott kivitelben és elegáns design, így nem akar elrejteni. Továbbá nezamotává.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Native Union Éjszakai Marble White Lightning 3 m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Union Night Lightning Marble White 3m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Native Union Night Lightning Marble White 3 m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Union Nacht Marble White Lightning 3 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Union Nacht Marble White Lightning 3 m.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ