A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Native Union Fekete márvány Night Lightning 3 m

Termékkatalógus
Native Union Fekete márvány Night Lightning 3 m
Adatkábel Charge / Sync for Apple készülékek Lightning csatlakozóval. MPI tanúsítás, csúszó csomót fenntartása a kábel a helyén, és egészíti ki egy luxus márvány tartó, fonott kivitelben kábel hossza 3 m.
Kód:  NAT047b Termékszám:  NC-L-LUX.T-BLK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Native Union Fekete márvány Night Lightning 3 m Megszűnt

Native Union Fekete márvány Night Lightning 3 m

Luxus töltő / szinkron kábel a bázis valódi márvány megkíméli Önt a folyamatos vadászat végén a kábel, ha azt szeretnénk, hogy ültessék át az iPhone vagy iPad. Ellátott csúszó csomót, hogy ül szilárdan a nehéz, kézzel polírozott márvány talapzaton.

legfontosabb jellemzői

  • Töltés és szinkron kábel Lightning csatlakozó Apple készülékek
  • A márvány talapzaton, amibe kerül csomópont kábel
  • Ez egy csúszó csomót
  • A 3 m hosszú biztosítja a kényelmet töltés közben
  • Befejezés fonott zsinórral nezamotává

jobb márvány

Kábel Éjszaka Lightning márvány gyártó Native Union takarít meg a mindennapi nehézségeket találni a kábel végén, amikor meg kell tölteni a készüléket. Nehéz bázis tartja p toló csomót-kábelt, hogy feküdt. Akkor már nem vezet a halak az ágy alatt, vagy azt tekintették a könyvet. Hagyja, hogy a végén az éjjeliszekrényre, és mindig lesz a RUC e. Will rögzítettük a helyére, tekintet nélkül az anyag felületén. Erre a tartozék választották prémium minőségű márvány, amely megmunkálása egy darab kézzel csiszolása a végső alakját. 

A szokásosnál hosszabb ideig

Éjszakai Lightning megszabadul egyéb kellemetlenségeket és korlátozások miatt a rövid szakaszon a töltés kábelt. 3 m hosszú, így kényelmesen feküdjön le az ágyra, és a mobiltelefon töltés közben. A kábel maga fonott kivitelben és elegáns design, így nem akar elrejteni. Továbbá nezamotává.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Native Union Fekete márvány Night Lightning 3 m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Union Night Lightning Marble Black 3m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Native Union Night Lightning Marble Black 3m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Union Black Marble Nacht Lightning 3 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Union Black Marble Nacht Lightning 3 m.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ