A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Native Union Jump Lightning 800mAh Coral

Termékkatalógus
Native Union Jump Lightning 800mAh Coral
5 1 értékelés
Adatkábel Töltő Apple készülékekhez Lightning csatlakozót egy külső akkumulátor, MPI hitelesítés, az akkumulátor kapacitása 800mAh, hossza 48 cm, befejezni fonott kábel, a kis méret könnyen hordozható
Kód:  NAT045b Termékszám:  JCABLE-L-COR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Native Union Jump Lightning 800mAh Coral

Tápkábelt és a külső elemeket, tehát ez egy innovatív Native Union Ugrás rugalmasan szállít bejövő lé az iPhone. Bővítse a mobilitás, és megszabadítja Önt attól, hogy vegyenek részt a különböző töltés több PowerBank. Ez 48 cm hosszú, és egy kisebb méretű, hogy illeszkedjen zsebébe a nadrágját.

legfontosabb jellemzői

  • Kábel 2 in 1 - töltő kábel külső akkumulátor
  • Lightning csatlakozó Apple készülékek
  • A kábel egy fonott kivitelben
  • Könnyen hordható köszönhetően a kis méret
  • Ugrás a gyakorlatban szinte mindig töltődik

Kényelem és praktikum minden nap

800mAh akkumulátor meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát az iPhone 3 óra telefonálás és két óra, amikor a szörfözés az interneten. Összehasonlítva powerbankám előnye, hogy a töltés után a készülék automatikusan betölti és ugrás. Mindig teljesen feltöltött és kész a "mentse a bőrét", ha szükséges. Az USB-csatlakozó kompatibilis minden PowerBank és adapter. Intelligens megoldások kialakítása megszünteti a nehézkes kezelése kábeleket. Minden úgy van kialakítva, hogy el tudja látni a Jump nyugodtan a zsebében a nadrágot.

  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Kapacitás
800 mAh Kész!
Kimenetek
USB-A Kész!

Kapacitás

Kapacitás
800 mAh Kész!

Kimenetek

Kimenetek
USB-A Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes power bank kínálatunkból. Powerbankok valós kapacitása

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Native Union Jump Lightning 800mAh Coral Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Union Jump Lightning 800mAh Coral. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Native Union Jump Lightning 800mAh Coral. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Union Jump Lightning 800mAh Coral. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Union Jump Lightning 800mAh Coral.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ