Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor

Termékkatalógus
NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor
Érzékelő - a fejmozgásod követésére háromdimenziós térben
Kód:  NAT0B2 Termékszám:  TrackIR 5:PRO Bundle Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor Megszűnt

NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor

Emeld magasabb szintre a játékod színvonalát. A NaturalPoint készlettel a játék még valósághűbb lesz, és így belemerülhetsz a virtuális valóság világába, és teljes mértékben kiélvezheted azt!

Fő jellemzők

  • Kiváló készlet lelkes játékosoknak
  • Pontos kidolgozás
  • Egyszerű telepítés
  • Könnyű szerkezet
  • TrackIR 5, TrackClip PRO és TrackVisor a csomagban

Egy másik világ a virtuális valóság szellemében

A készlet része a TrackIR 5, amely olyan fejlett technológiákat használ, amelyek részletesen követik a fejed mozgását a háromdimenziós térben, így a saját fejed a játék irányító eszközévé válik. Tökéletes a valósághű körülnézéshez sokféle játékfajtában. A TrackIR 5 belsejében megtalálható a mozgás feldolgozására szolgáló teljes háttér, így a kiegészítő nem terheli túl a számítógépes hardvert, és a játékok ugyanolyan gördülékenyen fognak futni, mint korábban. Emellett soha nem látott sebességgel rögzíti a fejed mozgását, hogy a továbbított mozgás a lehető legsimább legyen.

Másik része a TrackClip Pro, amelyet egyszerűen a headsethez kapcsolhatsz, és a TrackIR 5-el kombinálva a pontos, hatfokzatú vezérlés segítségével szinte azonnal kész közvetíteni az egyedülálló játékélményt. A LED-eknek köszönhetően nagyon pontosan nyomon tudja követni a mozdulataidat, és könnyű szerkezetének köszönhetően minden mást elfelejtesz magad körül. A bal fül feletti állítható csatlakozón keresztül USB-kábellel bármilyen típusú fejhallgatót egyszerűen csatlakoztathatsz hozzá.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NaturalPoint TrackIR 5 + TrackClip PRO + TrackVisor.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ