30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

NATURE BOX Shower Gel Avocado Oil 385 ml

Termékkatalógus
NATURE BOX Shower Gel Avocado Oil 385 ml
4,0 3 értékelés
Tusfürdő - nők számára, hidratáló és regeneráló, hatóanyag: antioxidánsok és avokádóolaj, száraz bőrre ajánlott, természetes olaj tartalmú, vegán kozmetikum, 385 ml-es - 3 870,13 Ft/1 l
Kód:  SG452 Termékszám:  9000101214604 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NATURE BOX Shower Gel Avocado Oil 385 ml

A Nature Box Shower Gel Avocado regenerálja a bőrödet és gazdagítja a szükséges tápanyagokkal

Kényeztesd bőrödet, és részesítsd tökéletes ápolásban a Nature Box Avocado tusfürdőnek köszönhetően. A 100%-ban hidegen sajtolt avokádóolajnak köszönhetően bőröd kellemesen regenerálódik, gazdagodik a szükséges tápanyagokkal és kellemesen puha tapintású lesz. Fedezd fel a természet szépségét és erejét a Nature Box márka segítségével. A vegán formula a 100%-ban hidegen sajtolt olajos eljárásnak köszönhetően megőrzi a természetes összetevők jótékony tulajdonságait, így bőröd megkapja a megérdemeltápolást.

A Nature Box Avocado tusfürdő legfontosabb jellemzői

  • Gyengéden tisztítja a test bőrét anélkül, hogy kiszárítaná azt
  • A Nature Box tusfürdő Avocado táplál és regenerál
  • A tusfürdő puha és sima tapintásúvá varázsolja a bőrt
  • Az Ecocert Greenlife által tanúsított összetevők, mint a COSMOS Natural a COSMOS szabvány szerint
  • A 100%-ban újrahasznosítható palack 98%-ban újrahasznosított anyagokból készült,  úgynevezett szociális műanyag (a tengerpartokról és a szárazföldekről összegyűjtött műanyaghulladék, amelyet újrahasznosítanak és újra felhasználnak műanyag csomagolások készítésére).
  • A Nature Box Avocado tusfürdő semleges a bőr pH-értékére nézve
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

Hogyan kell alkalmazni a Nature Box Shower Gel Avocado tusfürdőt?

Vigyél fel egy kis mennyiségű tusfürdőt a nedves bőrödre, hogy habot hozz létre. Óvatosan mosd vele meg az egész testedet, majd öblítsd le rendesen.

Tipp a használathoz

Fedezd fel az avokádóolaj erejét más Nature Box termékekben is, és próbálja ki az avokádó hajápoló termékcsaládot egyaránt. Ugyanolyan tökéletes ápolást biztosít a hajadnak, megvédi a töredezett hajvégektől, és visszaadja fényét és erejét.

A Nature Box Avocado tusfürdő összetevői

Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Glycerin, Parfum (fragrance), Cocos nucifera (coconut) oil, Persea gratissima (avocado) oil, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Coco-glucoside, Caprylyl/capryl glucoside, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-60 hydrogenated castor oil, PEG-120 methyl glucose dioleate, Citric acid, Sodium benzoate, Sodium salicylate

  • 98%-ban természetes eredetű összetevők
  • hidegen sajtolt avokádóolaj – gazdag vitamin- és antioxidáns tartalmának köszönhetően regenerálja, táplálja és egyaránt hidratálja a bőrt
  • vegán összetételű
  • szilikonoktól, szulfát tenzidektől és mesterséges színezékektől mentes

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NATURE BOX Shower Gel Avocado Oil 385 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURE BOX Shower Gel Avocado Oil 385 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NATURE BOX Shower Gel Avocado Oil 385 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ