A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

NAVITEL MR155 NV (éjszakai látás)

Termékkatalógus
NAVITEL MR155 NV (éjszakai látás)
4,9 15 értékelés
Autós kamera - tükrös CCD szenzorral, 140°-os képszög, 4,4"-es kijelző, érintéses vezérlés, hurok felvétel, automatikus felvétel, parkoló mód és g-szenzor, videó maximális felbontása Full HD (1920×1080), maximum 30 fps képkockasebesség, mono hangzás, maximum 64 GB-os micro SD és micro SDHC memóriakártya helyezhető bele, JPEG, Mov formátumok támogatása, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter és tisztító törlőkendő a csomagban, USB gondoskodik a tápellátásáról, 180 mAh akkumulátor-kapacitás
24 000 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PP780 Termékszám:  8594181743174 Gyártó honlapja:
NAVITEL MR155 NV (éjszakai látás) 24 000 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

NAVITEL MR155 NV (éjszakai látás)

Az egyedülálló és eredeti tervezésű NAVITEL MR155 NV autós kamera nagyszerű társaddá válik az úton. A visszapillantó tükörre való felszerelésre tervezett modern kialakítása gyakorlatilag láthatatlanná teszi, és ebben ultravékony burkolata is segít. Az üvegoptikának és a 140° széles látószögnek köszönhetően a NAVITEL MR155 NV kamera nagyon részletes képeket képes készíteni és rögzíteni. Az autós kamerához beépített Night Vision érzékelő is tartozik C2399 Full HD felbontással (1920 × 1080). Természetesen integrált G-szenzor is rendelkezésre áll, amely megvédi a felvételeket a felülírástól ütközés esetén. Ajándékként a Navitel Navigator alkalmazás éves előfizetését is megkapod a NAVITEL MR155 NV kamerához. 


A NAVITEL MR155 NV autós kamera főbb jellemzői

  • A visszapillantó tükör mögött, ötletes helyen elhelyezkedő autós kamera
  • Ultravékony burkolat, amelynek vastagsága csak 7,6 mm
  • Tökéletes áttekintés egy nagy, minőségi 4,4 hüvelykes kijelzőn, 854 × 480 felbontással
  • A NAVITEL MR155 NV kamera nagy felbontású, Full HD (1920 × 1080) és 30 képkocka / másodperces felvételt készít
  • Beépített érzékelő C2399 (Night Vision) gyenge fényviszonyok mellett is tökéletes láthatóságot biztosít
  • Az üvegoptika még magasabb felvételi minőséget és széles 140°-os látószöget biztosít
  • A NAVITEL MR155 NV kamera egyéb funkciói: mikrofon, automatikus indítás, hurokfelvétel vagy parkolási mód
  • Természetesen a MR155 NV kamerához egy ütésérzékelő G-szenzor is rendelkezésre áll
  • Emellett ajándékként egy utalvány, amely éves előfizetést biztosít a Navitel Navigator alkalmazáshoz, amely Európa, Oroszország, Fehéroroszország, Kazahsztán és Ukrajna térképeit tartalmazza.

NAVITEL MR155 NV - modern stílusú közúti biztonság

A NAVITEL MR155 NV autós kamera nagyon modern, stílusos kamerafelülettel rendelkezik, amelynek köszönhetően nagyon jó minőségű felvételeket képes készíteni utazásaidról. A tökéletes áttekintést egy nagy TFT-kijelző biztosítja, amelynek átlója 4,4" és kiváló minőségű, 854 × 480 a felbontása. Ez az új kompakt autókamera tökéletes ellenőrzést nyújt a jármű előtti és mögötti útra nézve. 

A NAVITEL MR155 NV kamera modern kialakítása ultravékony borítással

A nagyon stílusos dizájnú NAVITEL MR155 NV autós kamerát pontosan úgy tervezték, hogy a lehető legkényelmesebb legyen, és mégis modern megjelenést képviseljen. Örülni fogsz az ultra vékony fém házának, amely mindössze 7,6 mm vastag. Kifinomult elhelyezésével a visszapillantó tükörön gyakorlatilag láthatatlan! Ráadásul, ha magaddal akarod vinni a készüléket, amikor elhagyod az autót, a kamera súlya mindössze 221 gramm, így nem is fogod érezni a súlyát.

A NAVITEL MR155 NV autó kamera minden körülmények között tökéletesen lát

A beépített C2399 (Night Vision) érzékelővel, üvegoptikával és 140°-os látószöggel mind az oldalsó sávokat, mind az útszéleket láthatod. A NAVITEL MR155 NV autós kamerával tökéletes áttekintést kap mindenről, ami az úton történik. A kiváló minőségű elülső kamera felvétele Full HD (1920 × 1080) felbontást biztosít 30 kép/másodperc sebességgel. A mikrofon biztosítja az összes hang rögzítését az autóban - így bármikor hozzáadhatod észrevételeidet az úton zajló eseményekhez. Ha a kamera csatlakozik az elektromos hálózathoz, a NAVITEL MR155 NV automatikusan elindul az autó motorjának bekapcsolásakor. 

Védett felvételek a NAVITEL MR155 NV autós kamerán 

Természetesen a kamerához NAVITEL MR155 NV magától értetődő egy olyan G-érzékelő, amely érzékeli az ütéseket, a parkolási mód és az automatikus indítási funkció. A modern NAVITEL MR155 NV autós kamera az összes felvételt hurokban rögzíti, mindig felülírva a legrégebbi felvételeket. Ütközés vagy más éles manőver esetén azonban a G-érzékelő megvédi az ilyen felvételeket a felülírástól, mert tudja, hogy tárolnia kell számodra a bizonyítékokat. 

Program a felvételek szerkesztésére

Miután a NAVITEL MR155 NV-vel vezettél, megtekintheted felvételeket a számítógépeden, és könnyedén szerkesztheted és megoszthatod azokat a speciális Navitel DVR Player szoftver segítségével. A program kiválóan alkalmas felvételek megtekintésére és szerkesztésére, miközben szabadon felgyorsíthatod vagy lassíthatod a felvételeket, valamint létrehozhatsz videoklipeket. A szoftver kompatibilis a Windows operációs rendszerrel.

Ajándék utalvány a Navitel Navigator alkalmazáshoz

Ha nemcsak az országban, hanem külföldön is szeretnél utazni, akkor a Navitel Navigator alkalmazás ajándékutalványa is el fog ragadni, amely a NAVITEL MR155 NV autós kamera csomagjának része. Az utalvány tartalmazza az európai országok, Oroszország, Fehéroroszország, Kazahsztán és Ukrajna térképeinek éves előfizetését. Nem kell többé aggódnod a világ felfedezése miatt a NAVITEL MR155 NV autós kamera társaságában! 


A NAVITEL MR155 NV autós kamera csomag tartalma

  • NAVITEL felvevő kamera MR155 NV
  • Autós töltő
  • Visszapillantó tükör bilincsek
  • Mikroszálas kendő
  • Használati utasítás
  • Jótállási jegy
  • Ajándék utalvány


Paraméterek

Szín

Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Tisztító törlőkendő Kész!
Objektívek száma
1 Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
221 g Kész!
Szélesség
29,6 cm Kész!
Magasság
7 cm Kész!
Mélység
0,76 cm Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
USB Kész!
Akkumulátor-kapacitás
180 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NAVITEL MR155 NV (éjszakai látás) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL MR155 NV (noční vidění). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NAVITEL MR155 NV (nočné videnie).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ