Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

NAVITEL MR450 GPS (okos tükör)

Termékkatalógus
NAVITEL MR450 GPS (okos tükör)
4,1 36 értékelés
Autós kamera - tolató, dupla, tükrös, 160°-os képszög, 5,5"-es kijelző, érintéses vezérlés, akkumulátorral működő, GPS, hurok felvétel, radardetektor, fájlvédelem és g-szenzor, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), max. 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, maximum 64 GB-os micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya rakható bele, JPEG, Mov formátumok támogatása, HDMI csatlakozó, Wi-Fi és GPS, használati útmutató, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter és autós töltő a csomagban, USB gondoskodik az áramellátásáról, 400 mAh akkumulátor-kapacitás (3 óra funkcionálási idő)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PP741c Termékszám:  8594181743464 Gyártó honlapja:
NAVITEL MR450 GPS (okos tükör) 50 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

NAVITEL MR450 GPS (okos tükör)

A NAVITEL MR450 GPS autós kamera kiváló és felbecsülhetetlen értékű társad lesz minden út  során. A négyrétegű üveglencsének köszönhetően a kamera kiváló minőségű és részletgazdag felvételek és képek rögzítésére képes. A kamera 160°-os panorámafelvételt és 1920×1080p felbontást is kínál. A NAVITEL MR450 GPS vezérlése egy 5,5 hüvelykes IPS kijelzőn keresztül történik. A Full HD videók egy beágyazott, 64 GB kapacitású microSD-kártyán kerülnek tárolásra.

A NAVITEL MR450 GPS autós kamera főbb jellemzői

  • Intelligens tükör kamerával, sebességmérővel és GPS-szel
  • A NAVITEL MR450 GPS autós kamera Full HD 1920×1080p felbontásban rögzíti a felvételeket
  • A beépített GPS-antenna biztosítja az aktuális és frissített adatokat
  • 5,5"-os átmérőjű IPS érintőképernyővel 
  • A NAVITEL MR450 GPS 30 képkocka/másodperc sebességgel rögzíti a videót
  • A beépített G-érzékelőnek hála természetesen a rázkódásra is reagál 
  • 64 GB-os memóriakártyával működik
  • A kamera akár 160°-os szögben is képes felvételeket készíteni
  • A NAVITEL MR450 GPS magától bekapcsol, amikor a motor beindul
  • A kamera parkolási üzemmódot és ciklikus hurokfelvételt is kínál
  • Wi-Fi támogatás és hangfelvétel
  • MicroSD kártyahely a felvételek tárolásához

Kiváló minőségű felvételek még gyenge fényviszonyok mellett is

NAVITEL MR450 GPS egy többfunkciós autós kamera, amely egymagában ötvözi a visszapillantó tükör, a videorögzítő, a digitális sebességmérő és a GPS funkcióit.  A beépített, éjjellátó funkcióval ellátott érzékelőnek köszönhetően ráadásul éjszakai is jó minőségben tudja rögzíteni a közúton történteket. Ebben a 4 rétegű üveglencse is sokat segít, így a NAVITEL MR450 GPS kamera számára a részletgazdag felvételek készítése még gyenge fényviszonyok mellett sem lehetetlen.

Első a biztonság

A NAVITEL MR450 GPS autós kamera beépített GPS antennával és naprakész adatbázissal rendelkezik, így növeli a vezetés biztonságát azáltal, hogy aktuális és folyamatosan frissített információkkal lát el Téged - tájékoztat például  a potenciálisan kockázatos szakaszokról vagy a sebességmérő kamerák helyzetéről. Amint 450 m-re vagy egy ilyen veszélyforrástól, a NAVITEL MR450 GPS intelligens kamerarendszer aktiválja a vizuális és hangjelzéseket, így azonnal tudni fogod, hogy mire kell figyelned.

NAVITEL MR450 GPS mindent lát és mindent hall

A NAVITEL MR450 GPS kamerát természetesen ütésre érzékeny G-érzékelővel, parkolási üzemmóddal, mozgásérzékeléssel és automatikus indítással is felvértezték. A kamera mindent hurokfelvételként rögzít, felülírva a legrégebbi felvételt. Ha azonban ütközés történik, a G-érzékelő megakadályozza a felvételeket törlését, így megmarad a bizonyíték. A NAVITEL MR450 GPS autós kamera széles, 160°-os látómezejével mindkét oldalsó sávot és az útpadkákat is látja. A NAVITEL MR450 GPS rendszert ráadásul egy 100°-os látószögű hátsó kamerával is felszerelték. Így tökéletesen látszik majd minden, ami az úton történik. A mikrofon az autóban hallható összes hangot rögzíti,  így bármikor saját kommentárral egészítheted ki az úton történteket.

Intelligens mobilalkalmazás

Az okostelefonod biztosan mindig nálad van. Érdemes ezért letöltened a Navitel DVR Center mobilalkalmazást, így a NAVITEL MR450 GPS kamerát a beépített Wi-Fi modul segítségével vezérelheted. A kamerával készített videókat közvetlenül a mobiltelefonra vagy a táblagépre mentheted, megoszthatod vagy elküldheti e-mailben. Még valós idejű videókat is nézhetsz a kameráról.

Navitel Navigator bónusz licenc

A NAVITEL MR450 GPS autós kamera megvásárlásával egy ajándékutalványt is kapsz a Navitel Navigator alkalmazáshoz, amely licenckulcs 12 hónapig érvényes. Az alkalmazás 43 európai ország, valamint Oroszország, Fehéroroszország, Kazahsztán és Ukrajna előre telepített térképét tartalmazza. Így a határon túli világot is nyugodtan felfedezheted.

A NAVITEL MR450 GPS autós kamerához tartozó csomag részei

  • NAVITEL MR450 GPS autós kamera
  • Hátsó kamera
  • Autós adapter
  • Videokábel
  • USB kábel
  • Felhasználói kézikönyv
  • Mikroszálas tisztító kendő
  • Ajándékutalvány a Navitel Navigator alkalmazáshoz
  • Garanciakártya

    Paraméterek

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Bemenetek és kimenetek

    Adat interfészek
    Wi-Fi, GPS Kész!
    Audio/Video
    HDMI Kész!

    Csomag tartalma

    Csomag tartalma
    Használati útmutató, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Autós töltő Kész!

    Méretek és tömeg

    Tömeg
    230 g Kész!
    Szélesség
    8,6 cm Kész!
    Magasság
    31 cm Kész!
    Mélység
    3,9 cm Kész!

    Látószög
    160 ° Kész!
    Kijelző mérete
    5,5" Kész!

    Elemek

    Tápellátás típusa
    USB Kész!
    Akkumulátor üzemideje
    3 óra Kész!
    Akkumulátor-kapacitás
    400 mAh Kész!
    Több paraméter

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Üdvözlöm! A kérdésem, hogy van-e Magyar nyelvü menürendszere? Láttam egy videót a beállításokról , és eléggé tartalmas. Üdvözlettel Borsi János

    Kérdések és válaszok: NAVITEL MR450 GPS (okos tükör)
    Kiegészítők: NAVITEL MR450 GPS (okos tükör) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL MR450 GPS (Chytré zrcátko). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NAVITEL MR450 GPS (Inteligentné zrkadlo). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NAVITEL MR450 GPS (Smart Mirror). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NAVITEL MR450 GPS (Smart Mirror).
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ