Shop roku Shop roku

NAVITEL RE900 Lifetime

Termékkatalógus
NAVITEL RE900 Lifetime
GPS navigáció - autós, 5"-os kijelző, 1280 × 720 pixeles felbontás, Bluetooth, WiFi és FM, Micro SDHC (max. 64 GB), 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés, felhasználói felület nyelve magyar
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  PP710z Termékszám:  8594181740852 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NAVITEL RE900 Lifetime

A NAVITEL RE900 egy multifunkcionális 2 az 1-ben eszköz, rögzítő kamera és GPS navigáció formájában az autókba. E két funkció mellett a NAVITEL RE900 kínál WiF-ti, Bluetooth 4.0 kapcsolatot és  FM adót is. A SIM-kártya behelyezhető a készülékbe, ennek köszönhetően a készülék folyamatosan kapcsolódhat az internethez. A kamera élő felvételének figyelése bekapcsolt navigáció mellett a NAVITEL RE900 számára nemjelent problémát. A felvevő kamera 5 rétegű üveglencsével van felszerelve, amely 140 ° -os látószöget tesz lehetővé. A kiváló minőségű Full HD felbontású (30 kép/ p) felvételek tiszták lesznek, és szükség esetén elegendő részletességgel szolgálnak, nappal és éjszaka egyaránt. Biztosan értékelni fogod a G-érzékelőt, amely biztosítja, hogy baleset vagy könnyebb ütődések esetén seveszítsd el a kritikus felvételeket. Van egy mikrofon is, amellyel vezetés közben minden hang rögzíthető.



A NAVITEL RE900 Lifetime autós GPS navigáció főbb jellemzői

  • Többfunkciós eszköz 2 az 1-ben - GPS navigációs és rögzítő kamera
  • A kamera nagy és tiszta, 5 hüvelykes kijelzővel van felszerelve
  • OmniVision kamera kiváló minőségű Full HD felbontással és 30 kép/másodperces sebességgel
  • A kamera látószöge 140°
  • Természetesen van G-érzékelő, amely ütések esetén rögzíti a felvételt
  • A NAVITEL RE900 kamerával felszerelt navigációs készülék egyéb hasznos funkciói például a hurokrögzítés vagy a hangutasítással történő vezérlés lehetősége
  • 16 GB belső memória
  • SD-kártya bemenet akár 64 GB kapacitással
  • Az eszköz csatlakoztatható Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • A NAVITEL RE900 képes FM rádiójel vételére
  • Akár a SIM-kártyahely által is csatlakozhatsz egy hálózathoz
  • A NAVITEL RE900 autós navigáció előre telepített külföldi térképekkel van felszerelve, amelyek 43 európai országból és számos más, EU-n kívüli országból származnak
  • Rendszeres ingyenes frissítések évente négyszer

NAVITEL RE900 2 az 1-ben eszköz - hogy a lehető legkényelmesebb legyen az utazás

A NAVITEL RE900 multifunkciós készülék minden járművezető számára alkalmas, aki rögzíteni akarja útvonalát, akár a biztonság kedvéért, akár csak úgy, ugyanakkor biztos akar lenni abban, hogy soha nem fog eltévedni. A NAVITEL RE900 két eszközt ötvöz, vagyis az utazás rögzítését kiváló minőségű kamerával, valamint a navigációt, amely pontosan megmutatja, merre tart az utad. Ezt a nagyteljesítményű NAVITEL RE900 kombinált készüléket pontosan úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb vezetési kényelmet biztosítsa neked.

Minőségi kamera az utazás részletes rögzítéséhez

A NAVITEL RE900 multifunkcionális készülék csúcskategóriás OmniVision kamerájával, amely kiváló minőségű 5 rétegű lencsével és 140°-os széles látószöggel rendelkezik, tökéletes áttekintést kaphatsz mindenről, ami történik az úton. A kamera kiváló minőségű felvétele 30 kép/másodperces Full HD felbontást biztosít. A mikrofon rögzíti az összes hangot az autóban -bármikor rögzítheted megjegyzéseid vagy hangparancsokat adhatsz. Tehát nagyon részletes felvételekre számíthatsz, bármilyen időjárási viszonyok között és napszakban.

Védett autókamera felvételek NAVITEL RE900 GPS navigációval

A sokkérzékelő G-szenzor magától értetődő a NAVITEL RE900 multifunkcionális eszköznél. A RE900 videokamera az összes felvételt egy hurokban rögzíti, felülírva ezzel a legrégebbi felvételeket. Ütközés vagy más éles manőver esetén azonban a G-érzékelő megvédi a készített rekordokat a felülírástól, így tárolja számodra az esetleg szükséges bizonyítékokat.

Navigálni és feltölteni egyszerre? A NAVITEL RE900-nak nem okoz gondot 

Az egyedülálló NAVITEL RE900 fejlett navigációs funkciónak köszönhetően élőben is követheted a felvételt a kameráról, miközben a navigáció fut. Csak húzd át az előnézeti ablakot a képernyőn. A NAVITEL RE900 navigáció figyelembe veszi az aktuális közúti forgalmat is, amelyet navigációs módban láthatsz a kijelzőn. A NAVITEL RE900 készülék ezen speciális technológiájával tökéletesáttekintést kaphatsz az előtted álló összes eseményről.

A határokon túl a NAVITEL RE900 GPS navigációval 

Az utazásoknak nem kell az országodra korlátoznia, idegen tájakat  is felfedezhetsz a határokon túl. A NAVITEL RE900 navigációval nem fogsz eltévedni sehol, mivel 47 előre telepített térképből álló csomaggal látták el, amellyel 43 európai országba, valamint Fehéroroszországba, Kazahsztánba, Oroszországba és Ukrajnába is nyugodtan ellátogathatsz. Ezenkívül a térképeket rendszeresen frissítik, éventenégyszer, és ezért a szolgáltatásért nem kell külön fizetni. További térképeket hozzáadhatsz vásárlással és telepítéssel a Navitel Navigator Update Center használatával. Szóval kalandra fel!


A NAVITEL RE900 kamerával felszerelt autós GPS navigációs csomag tartalma

  • Fejlett NAVITEL RE900 navigációs készülék kamerával
  • Szélvédő tartó
  • Autós adapter 12/24 V
  • USB kábel
  • Használati utasítás
  • Jótállási jegy


Paraméterek

Szélesség
120 mm Kész!
Magasság
80 mm Kész!
Mélység
12 mm Kész!
Tömeg
148 g Kész!
Rendeltetés
Autó Kész!

Méret

Szélesség
120 mm Kész!
Magasság
80 mm Kész!
Mélység
12 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
148 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Autó Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
5" (12,7 cm) Kész!
Maximális felbontás
1280 × 720 px Kész!
Memóriakártya max. mérete
64 GB Kész!
Belső memória
16 GB Kész!

Funkciók

Felszereltség
FM, Érintőképernyő Kész!
Funkciók
Cseh Köztársaság + Európa térképe, Élettartam térképfrissítés Kész!
Közlekedési információk fogadása
Mobiltelefon Kész!

Térképek

Térképek
Albánia, Andora, Belgium, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Island, Olaszország, Kazahsztán, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Man-sziget, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Oroszország, Görögország, San Marino, Észak-Macedónia, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Ukrajina, Vatikán Kész!

Lokalizáció

Jelentési nyelv
Angol, Cseh, Francia, magyar, Német, Lengyel, Orosz, Szlovák, Spanyol Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia, Lengyel, Spanyol, Olasz, Horvát, Bolgár, Észt, Török, Litván, Orosz, Lett, Görög, Dán, Finn, Holland, Norvég, Portugál, Svéd, Román, Kínai, Indonéz, Japán, Szerb, Ukrán Kész!

Hardver és szoftver

Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NAVITEL RE900 Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL RE900 Lifetime. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NAVITEL RE900 Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NAVITEL RE900 Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NAVITEL RE900 Lifetime.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ