30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NAVITEL T757 LTE Navi

Termékkatalógus
NAVITEL T757 LTE Navi
3,8 11 értékelés
GPS navigáció - autós, 7" kijelző, 1280 × 800 px felbontás, bluetooth, WiFi, FM, zenelejátszó és videólejátszó, 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve magyar, angol
35 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  PP7110z1 Termékszám:  NAVITEL T757 Gyártó honlapja:

NAVITEL T757 LTE Navi

Kedvezmény
NAVITEL T757 LTE Navi egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.


A többfunkciós Navitel T757 LTE készülék bárhova elvezet egész Európában és részletes térképeket tartalmaz Oroszországról, Ukrajnáról, Fehéroroszországról és Kazahsztánról is. A tablet a Navitel Navigator navigációs szoftverrel rendelkezik, amely évente egy alkalommal ingyenes frissítést biztosít, mindez a készülék egész élettartamára vonatkozik. A készüléknek számos meggyőző érv van a tarsolyában, mint például az alternatív útvonalak kiválasztása, a sávasszisztens, a 3D-elágazás nézet, vagy éppen egy átfogó adatbázis a sebességkorlátozásokra, a radarokra és a POI-kra vonatkozóan. Ne pazarold az idődet, keresd meg néhány pillanat alatt a legjobb benzinkutat, éttermet vagy szállodát. A Navitel ezeken az ismeretlen utakon is kiválóan mutatja az utat, ennek köszönhetően nem fog elrettenteni az ismeretlen céloktól, hanem inkább újabb és újabb felfedezésekre ösztönöz.


GPS tablet igényes felhasználóknak

Első pillantásra a tablet a nagy, 7"-os érintőképernyős kijelzőjével, egyedülálló 2,5D lekerekítéses széleivel és az IPS-technológiával fog lenyűgözni. Az 1,3 GHz-es négymagos processzor gyorsan kiszámítja az útvonalat, megkeresi a megadott címet, és ránagyít a térképre.

A Navitel T757 LTE nemcsak WiFi és Bluetooth, hanem LTE támogatással is rendelkezik, így a mobil adathálózathoz is tud csatlakozni. Ezenkívül 16 GB memóriát biztosít, így több térképet és hasznos alkalmazást tölthetsz le. A kártyahely akár 128 GB-os micro SD-kártyához  használható, illetve két SIM-kártyanyílás is rendelkezésre áll. A tablet beépített Google Android 8.1 operációs rendszerrel rendelkezik.

NAVITEL T757 LTE



NAVITEL T757 LTE


Számos funkció a kényelmes utazás érdekében

A Navitel T757 LTE lehetőséget biztosít számodra, hogy alternatív útvonalak közül választhass, de az útvonalpontokon keresztül is megtervezheted az utazást. A nagy, 7"-os érintőképernyő, a pontos hangutasításokkal együtt, minden közelgő manőverre időben fel fog készíteni. A Bluetooth funkció segítségével könnyen csatlakoztatható az autó audio-rendszeréhez. Ezenkívül a sávasszisztens tájékoztatást ad arról, hogy melyik sávba sorolj. A navigációs felületet testre szabhatod - 2D és 3D térképek is rendelkezésre állnak. Természetesen éjszakai móddal is büszkélkedhet, így nem vakítja el a sofőrt sötétben sem. A navigáció az offline és az online módokhoz is igazodik - online módban több szolgáltatás vár rád.


Azonnal boldogulni fogsz

 A kezelőszervek intuitívak, így akkor is boldogulni fogsz, ha először tartod a kezedben a tabletet. A következő nyelvek bármelyikét beállíthatod: angol, bolgár, észt, francia, horvát, olasz, litván, lett, magyar, német, lengyel, román, orosz, görög, szlovák, szerb, spanyol, török, ukrán.

NAVITEL T757 LTE



A NaVITEL T757 LTe széleskörű térképes lefedést biztosít

A Navitel T757 LTE minden európai ország térképével rendelkezik, többek között Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország és Kazahsztán térképével is. Egyszerűen és teljesen ingyenesen frissítheted a térképeket évente többször a Google Play-en keresztül. Nagy előnye az érdekes pontokra (POI) és a Speedcam adatbázisra vonatkozó rendkívül átfogó adatbázis, amely információkat szolgáltat a radarokról és a forgalmi kamerákról.

Albánia, Andorra, Belgium, Fehéroroszország, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Montenegro, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Izland, Olaszország, Kazahsztán, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Macedónia, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia , Man-sziget, Lengyelország, Portugália, Ausztria, Románia, Oroszország, Görögország, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Egyesült Királyság, Szerbia, Svédország, Svájc, Ukrajna, Vatikán

NAVITEL T757 LTE



NAVITEL T757 LTE


Gazdagon felszerelt NAVITEL T757 LTE tablet

  • NAVITEL T757 LTE Tablet
  • Autós tartó
  • Állvány
  • Autós adapter 12 / 24V
  • Otthoni adapter
  • Micro-USB - USB kábel
  • Használati utasítás
  • Jótállási jegy

Paraméterek

Összehasonlít
Szélesség
192 mm Kész!
Magasság
113,2 mm Kész!
Mélység
8,85 mm Kész!
Rendeltetés
Autó Kész!
Kijelző mérete
7" (17,78 cm) Kész!

Méret

Szélesség
192 mm Kész!
Magasság
113,2 mm Kész!
Mélység
8,85 mm Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Autó Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
7" (17,78 cm) Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Memóriakártya max. mérete
128 GB Kész!
Belső memória
16 GB Kész!

Funkciók

Felszereltség
FM, Zenelejátszó, Videólejátszó Kész!
Funkciók
Cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), Radaradatbázis, 3D-s épületek, Élettartam térképfrissítés Kész!
Térképfrissítés módja
Mobiltelefonon keresztül Kész!

Térképek

Térképek
Albánia, Andora, Belgium, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Island, Olaszország, Kazahsztán, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Man-sziget, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Oroszország, Görögország, San Marino, Észak-Macedónia, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Ukrajina, Vatikán Kész!

Lokalizáció

Jelentési nyelv
Angol, Cseh, Francia, magyar, Német, Lengyel, Orosz, Szlovák, Spanyol Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia, Lengyel, Spanyol, Olasz, Horvát, Bolgár, Észt, Török, Litván, Orosz, Lett, Görög, Dán, Finn, Holland, Norvég, Portugál, Svéd, Román, Kínai, Indonéz, Japán, Szerb, Ukrán Kész!

Hardver és szoftver

Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
7" (17,78 cm) Kész!

Konstrukció és szín

Szín
Fekete Kész!

Márka/modellek

Tablet márka
Navitel Kész!
Tablet modell
T757 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Útvonalrögzítés van e ?

érdeklődöm NAVITEL T757 LTE Navi milyen gyártási ével forgalmazzák

Kiegészítők: NAVITEL T757 LTE Navi
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ