Neato Botvac Connected

Termékkatalógus
Neato Botvac Connected
4,7 6 értékelés
Robotporszívó Wi-Fi kapcsolat és alkalmazások okostelefon vagy tablet szőnyeg tisztításához, kemény padló, linóleum, vinil, csempe, portartály 770 ml, lézeres navigáció, egyetlen feltöltéssel szar akár 150 négyzetméter felett 120 perc, töltőállvány, kifutó, kefe spirál lapátok, kombinált kefe, oldalsó kefe, kefe tisztító eszköz
Kód:  NTAVR001 Termékszám:  945-0181

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Neato Botvac Connected


le
Neato Botvac Connected

Automatikus porszívózás minden felületen

Neato Botvac Connected az első robot porszívó WiFi és alkalmazások a smartphone vagy tabletta. Ez alkalmas nem csak a szőnyeg tisztításához, mer én is kemény padlón, linóleum, vinil, és még a csempe. Egyetlen feltöltéssel kibocsátása nélkül felszívni akár 150 m2-es, mindössze 120 perc alatt.


Tökéletes porszívózás minden helyen

Botvac Connected különleges kifutó, kefe spirál lapátok, kombinálva egy ecsettel, oldalkefe és egyedülálló eszköz tisztító kefék lesz az ideális és nélkülözhetetlen kiegészítője közvetlenül minden háztartásban.

le
Neato Botvac Connected

le
Neato Botvac Connected

Kényelmes vezérlés okostelefon

Neato vysaje kdykoliv, ať už jste kdekoliv. Megbízható és képes asszisztens találni. Végrehajtja az Ön rekord idő alatt. Könnyen hozzáférhető és vezérlés okostelefon vagy táblagép forradalmian új porszívó megszelídíteni varázsütésre. 


Több mód porszívózás

Meghatározott időpontban a tisztítási és rozfázujte azt, hogy igényeik szerint. Válasszon egy módot, ami leginkább megfeleljen a követelményeknek. Tiszta házban tisztítja az egész házat, MANUAL Clean lehetővé teszi, hogy meghatározza az utat a robot porszívózás közben. SPOT porszívózás üzemmód választható méret és porszívózás területén porszívózás ciklusok.

le
Neato Botvac Connected

legfontosabb jellemzői

  • Wi-Fi hozzáférés
  • Alkalmazások okostelefon vagy táblagép
  • Lézeres navigáció
  • Felszív minden típusú padló és szőnyeg
  • A speciális ECO üzemmód hosszabb és csendesebb működés

Paraméterek

Töltési idő
2,94 óra Kész!
Működési idő
117,65 perc Kész!
Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
60 dB Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Zajszint

Zajszint
60 dB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Neato Botvac Connected Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Neato Botvac Connected. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NEATO Botvac Connected. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Neato Botvac Verbunden. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Neato Botvac Verbunden.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ