0% splátky Siguro Guzzanti

Neato Botvac D3+ Connected

Termékkatalógus
Neato Botvac D3+ Connected
3,7 3 értékelés
Robotporszívó - Wi-Fi kapcsolatra képes, vezérelhető okostelefonnal, okosórával és táblagéppel, 43W szívóteljesítmény, minden típusú padlóhoz és szőnyegre, HEPA szűrő, a D-alakú kialakítás biztosítja a tökéletes tisztítást a falak és sarkok mentén is, szívókeféje távolsága csak 1 cm a faltól és sarkaktól, oldalkefe, több-helységes takarítás, porszívózás területe 240m2, hatásos az állatszőrökre, LasserSmart SLAM navigáció, 770 ml-es nagy portartály, csatlakozó szoftverfrissítéshez, 14,4V-os Li-ion akkumulátor.
Kód:  NEAVR003 Termékszám:  945-0247 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Neato Botvac D3+ Connected


A Neato Botvac D3+ Connected csúcsteljesítményű robot porszívó az egyik leginkább megfizethető és hatékony berendezés a maga nemében a hazai piacon. A legnagyobb előnyei közé tartozik a WiFi kapcsolat és a hozzá tartozó mobil alkalmazás. Azt kérdi, mire is jó ez? Például, ez a kombináció lehetővé teszi önnek a porszívó beindítását naponta annyi alkalommal, amennyi alkalommal csak szeretné. Ráadásul ezt megteheti bármikor, a világ bármelyik pontjáról. A konkurens készülékek általában ezt csak egyszer engedélyezik naponta, ami némelyik háztartás számára nem elegendő, különösen azok számára nem, akik egy fedél alatt laknak házi kedvencükkel.


Főbb jellemzők

  • Vezérelhető mobiltelefonon keresztül, táblagépről vagy okosórával.
  • Egyetlen feltöltéssel akár 80 m2, vagy  60 perc takarítás
  • Nagy kapacitású Li-ion akkumulátor 14,4V / 30W, extra üzemidő és a hosszú élettartam
  • Hatásos az állatszőr felporszívózására
  • Pontos lézeres SLAM navigáció, mint a Google autónál
  • Takarítás ciklus beállítása mobil alkalmazáson keresztül
  • Szenzorok a lépcsőn való leesés megakadályozására

Takarítson bármikor és bárhonnan

Elég az okostelefonjára vagy a táblagépére telepíteni a Neato alkalmazást, amely ingyenesen letölthető Google Play vagy az App Store áruházból. Egy felhasználói fiókhoz több mobil eszközt is csatlakoztathat egyszerre - a porszívót így az egész család irányíthatja. Esetlegesen egy felhasználói fiókhoz több robotporszívót is csatlakoztathat. Az alkalmazás figyelmezteti önt az akkumulátor töltöttségi szintjére, a takarítás kezdetére és befejeztére, a portartály ürítésének, illetve a filter és kefék megtisztításának szükségességére. Milyen további funkciókkal rendelkezik a Neato Botvac D5 Connected-hez csatlakoztatható alkalmazás?

  • Takarításindítás az egész területre
  • Takarítás leállítás
  • Vissza a bázisra funkció
  • Takarítás időrendjének beállítása (egy nap 1x, a hét minden napján)

Továbbá az alkalmazás különböző statisztikai adatokba enged betekintést a takarítás idejéről és területéről. A gyártó a termékeit folyamatosan fejleszti, ezért is lehetséges a microUSB csatlakozó segítségével a meglévő szoftvert a legújabb verzióra frissíteni. 


100% megbízhatóság

tökéletes takarítás biztosítéka a robotporszívó - sokkal hatékonyabb, mint az ember. Önnel ellentétben minden sarokba, még a bútorok és az ágy alá is bejut. A következő jelentős előnye, hogy kész a takarításra a hét minden napján, és az ön utasítására akár naponta többször is anélkül, hogy elhanyagolná feladatát.


LaserSmart SLAM

LaserSmart technológiát használ a tárgyak valós idejű érzékeléséhez - a pontos lézer folyamatosan elemzi és feltérképez minden helységet, beleértve a bútorokat, ajtókat és a lépcsőket is. Az így szerzett adatok alapján szobáról szobára feltakarít a lehetséges leghatékonyabb módon - egyetlen négyzetcentimétert sem hagy ki, viszont kikerüli az akadályokat.

Összehasonlítva más robotporszívókkal, melyek virtuális falak mentén takarítanak a Neato Botvac D5 Connected akár 4-szer gyorsabban takarít. A lézeres navigáció nagy előnye, hogy a robot könnyedén tájékozódik még a sötétben is, tehát még abban az esetben is, amikor a konkurens modellek már teljesen elveszítik tájékozó képességüket, és így takarításuk nem 100%-os.


SPOT - intenzív takarítás

A robot egyedülálló D-alakú kialakítása a Corner Clever technológiával lehetővé teszi a zökkenőmentes porszívózást mindössze 1 cm-re a faltól és sarkaktól. A versenytársak berendezéseinek szívófeje 10 cm-re van a faltól, és még messzebb a sarkaktól. A SpinFlow technológia kombinálja a szívóteljesítményt a precíz kefékkel, melynek köszönhetően könnyedén eléri a maximális tisztító hatást.  

Kiszóródott a rizs vagy a liszt a konyhában? Hála a SPOT funkciónak a takarítás nagyon egyszerűvé válik, elég a porszívót a takarítandó felület elé állítani és a Neato felporszívózza a 2 x 2, vagy a 4 x 4 méteres területet, mindezt igény szerint egyszer vagy kétszer egymás után. A szennyeződések begyűjtésére rendelkezésünkre áll az elegendően nagy 0,77 literes portartály, mely kb. négy takarítási ciklusra elegendő.


Idális minden padlótípus tisztítására

A 27,7 cm széles tisztítókefe alkalmas minden típusú felület tisztításához, beleértve az akár 2,5 cm hosszú szálú szőnyeget is. Könnyedén elbánik a padlócsempével, linóleummal, fa- illetve laminált padlóval. Az átváltás a különböző fajtájú felületekre a Neato számára nem okoz problémát. Gond nélkül átjut az akár 2 cm magas küszöbön is.

A Neato Botvac D3+ robotporszívó minden helységet feltakarít, amelyik ajtaját nyitva hagyja. Soha nem hagy ki egyetlen helyet sem, még teljes sötétségben sem. Abban az esetben, ha a takarítást nem képes egyszerre elvégezni, automatikusan visszatér a töltőállomásra, hogy feltöltse az akkumulátorát, aztán pontosan onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A legnagyobb terület, amelyet egy ciklusra képes feltakarítani, az 390m2. A könnyű hordozhatóságot szolgálja a beépített fogantyú.


A csomag tartalma

  • 1 × Neato Botvac D3 + Connected
  • 1 x töltőállomás - dokkoló
  • 1 x töltő kábel
  • 1 x kombinált takarítókefe
  • 3 × HEPA szűrő
  • 1 × felhasználói kézikönyv
  • 1 × Li-ion akkumulátor 14,4 V / 30 Wh


További információk

Méretek:
porszívó: 31,9 × 33,6 × 10 cm
töltőállomás: 11,2 x 26,8 x 12,5 cm

Súly:
porszívó: 3.4 kg
töltőállomás: 0,57 kg

Üzemmódok:
Automatikus, ütemezett (Auto), Spot.
Takarításütemezés (a hét napjaira, óra, perc)

Navigáció:
Típus: szisztematikus
Térképtechnológia: SLAM (valósidejű lokalizáció és térképezés)
Távolság érzékelő: 1 x lézer
Szenzorok a lépcsőn való leesés megakadályozására
Ütközéselleni érzékelő
Gyorsulásmérő
Ütköző zóna: mágneses határ szalag (nem tartozék)

A töltőalomás elhelyezése:
A dokkolót helyezze egy egyenes fal elé úgy, hogy a két oldalsó irányba 70-100 cm távolságon belül, és a dokkoló előt 100 cm távolságon belül ne legyenek bútorok.  

Portartály űrtartama:
0,77 l

Paraméterek

Töltési idő
1,67 óra Kész!
Működési idő
60 perc Kész!
Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Zajszint

Zajszint
60 dB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Neato Botvac D3+ Connected Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Neato Botvac D3+ Connected (D303). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Neato Botvac D3+ Connected. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Neato Botvac D3+ Connected. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Neato Botvac D3+ Connected.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ