A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Processzor HyperX 4GB DDR3 1866MHz CL10 Fury Red Series

Termékkatalógus
Processzor HyperX 4GB DDR3 1866MHz CL10 Fury Red Series
4,8 26 értékelés
RAM memória - PC3-14900, CL10-10-10-30, feszültség: 1,50 V
Kód:  DE62c8 Termékszám:  HX318C10FR/4

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Processzor HyperX 4GB DDR3 1866MHz CL10 Fury Red Series Megszűnt

Processzor HyperX 4GB DDR3 1866MHz CL10 Fury Red Series

A HyperX megnevezés kizárólag a Kingston leggyorsabb termékeinek a kiváltsága. Nincs ez másként ezen Kingston HyperX Fury memóriamodul esetében sem, amely stílusos piros kivitelű hűtővel kapható, ennek köszönhetően pedig tökéletes összhangban lesz a számítógépes konfigurációd színvilágával, egészen exkluzív megjelenést kölcsönözve annak. Lehetőséged van a fekete, kék és fehér színű hűtő közül választani.


A legjobb választás nemcsak a gamerek számára


A Kingston Fury edíciója legfőképp azoknak bizonyul majd a tökéletes választásnak, akik nem szeretnék minden megtakarításuk a számítógépes konfigurációjukra elkölteni. Megfizethető áron gondoskodik a több, mint elegendő teljesítményről, legyen szó modern játékok játszásáról, vagy akár grafikai munkákról, netán bármiféle memóriaigényes programról, ráadásul a hűtésnek köszönhetően a chipek élettartama jelentősen megnövekedett, illetve az időzítés is jobb teljesítményt nyújt.



Időzítés gyorsan és egyszerűen


A modern megjelenés tökéletesen beleillik minden átlátszó oldalfallal rendelkező számítógépes konfigurációba. Természetesen a hűtő nem csupán a szépségéért került a memóriamodulra, ugyanis rendkívül hatékonyan képes elvezetni a hőt a memóriachipekről, ezáltal növelve azok megbízhatóságát, illetve kitolva az időzítés határait.
 

Megbízhatóság és minőség


Úgy, ahogy az összes Kingston termék, úgy a Fury kiadásból való HyperX memóriák is alapos tesztelésnek lettek alávetve, ebből kifolyólag pedig bátran kijelenthető, hogy a tömegből messzemenően kitűnnek a gyártóra jellemző magasfokú megbízhatóságukkal, amelyet mi sem bizonyít jobban, minthogy a Kingston élettartam garanciát és ingyenes támogatást biztosít számára.

Paraméterek

Használat
Számítógépekhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR3 Kész!
RAM memória mérete
4 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Használat & típus

Használat
Számítógépekhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR3 Kész!

Kapacitás

RAM memória mérete
4 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia
1 866 MHz Kész!
Időzítés
CL10 Kész!

Interfész

Feszültség
1,5 V Kész!
Egyéb jellemzők
Passzív hűtés, Unbuffered Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Processzor HyperX 4GB DDR3 1866MHz CL10 Fury Red Series Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX 4GB DDR3 1866MHz CL10 Fury Red Series. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HyperX 4GB DDR3 1866MHz CL10 Fury Red Series. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX 4GB DDR3 1866MHz CL10 Fury Red Series. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX 4GB DDR3 1866MHz CL10 Fury Red Series.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ