Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Nero 2019 Platinum BOX

Termékkatalógus
Nero 2019 Platinum BOX
4,9 9 értékelés
Író szoftver - 6 az 1-ben multimédia programcsomag, Nero Multimedia, Nero Record, Nero Burning Rom, Nero BackItUp, Nero Audials Music Record
Kód:  SWLN0002 Termékszám:  EMEA-12290000/1316

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nero 2019 Platinum BOX

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Olyan szoftvert keresel, amely segítséget nyújt a mindennapi digitális életben? Akár otthon, akár úton vagy? A Nero 2019 Standard összesen 6 nagy teljesítményű programot kínál egy szettben, amelyek kiválóan alkalmasak filmszerkesztéshez, fényképek feldolgozásához, vagy a fontos adatok biztonsági mentéséhez. A Nero 2019 Platinum-ra mindig teljes mértékben számíthatsz..

A Nero 2019 Platinum szoftver legfőbb jellemzői

  • 6nagyszerű alkalmazás egy szettben  – Nero Video 2019, Nero MediaHome 2019, Nero DuplicateManager Photo 2019, Nero BackItUp 2019, Nero Recode 2019 és Nero Burning ROM 2019
  • A multimédiás könyvtár komplett egységesítése a számítógépen
  • Szenzációs videóklipek létrehozása egyetlen kattintással
  • Letisztult felhasználói felület
  • Alacsony rendszerkövetelmények

Nero Video 2019 – videószerkesztés egyszerűen és gyorsan

A Nero Video 2019 alkalmazásnak köszönhetően hatékony eszköz áll rendelkezésre a legjobb filmes projektek létrehozásához. Az applikáció természetesen a 4K felbontást és a 360 fokos videófájlokat is támogatja. A legmodernebb technológiák támogatásának köszönhetően a videók szerkesztése rendkívül gyorsan kivitelezhető, hiszen a program a számítógép hardverének teljes potenciálját felhasználja. Az érdekes funkciók közé sorolandó az automatikus szerkesztés és a vertikális videókhoz használható speciális sablonok..

Multimédiás tartalmak megtekintése a Nero MediaHome 2019-cel

A Nero MediaHome 2019-ben Te is hozzáférést kapsz a OneDrive-on tárolt online fájljaidhoz (illetve más felhő alapú szolgáltatásokhoz) és közvetlenül le is töltheted azokat. Ezzel rengeteg tárhelyet szabadíthatsz fel a számítógépeden, miközben bármikor elérheted az összes képedet, videódat és zenédet. Természetesen a megszokott módon játszhatod le őket, legyenek akár DVD-k, zene CD-k, zenefájlok, fényképek, videók, filmek vagy TV-sorozatok. A tartalmakat streamelheted is, a filmes feliratokat is beleértve a nappalidban található TV-den keresztül.

A Nero DuplicateManager Photo 2019 rendet tesz a könyvtáraidban

Már nem győzöd számon tartani a számítógépeden található fényképeket? Van olyan fotó, amelyből már több másolat is létezik a HDR hatás hozzáadása miatt? Ebben az esetben gyorsan próbáld ki a Nero DuplicateManager Photo vadonatúj „Keress Hasonló Képeket” módját. Megbízhatóan és gyorsan talál rá a másolatokra és a duplikált fényképeket tartalmazó, hasonló mappákra, kitakarítja a könyvtáraidat, lemezterületet szabadít fel és rendszerezi a fájlokat a Nero MediaHome 2019 médiaközpontodban.

Komplex biztonsági mentés a  Nero BackItUp 2019-cel

Gondoskodj értékes multimédiás fájljaidról az integrált Nero BackItUp alkalmazással, amelynek használatával biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban van. A Nero BackItUp segítséget nyújt a számítógépeden vagy laptopodon található emlékeid biztonságba helyezésében. Ennek érdekében csak nyomd le a megfelelő gombot, az alkalmazás pedig automatikusan gondoskodni fog a fájlok bizonyos időközönként történő, rendszeres biztonsági mentéséről.

Rippelj filmeket és zenéket a Nero Recode 2019-cel

Unod, hogy mindig cserélgetned kell a lemezeket a lejátszóban? Alakítsd át filmjeidet és zeneszámaidat digitális formába, és érd el őket kényelmesen a számítógépedről! Importálj mindenféle formátumot, beleértve a magas minőséggel bíró HEVC (H.265)-t és konvertáld át őket szinte bármilyen formátumba, ami csak eszedbe jut. Rippelj DVD-t, AVCHD-t vagy Blu-ray lemezeket. A Nero SmartEncoding-nak köszönhetően a videók megszerkesztésével járó idő jelentősen lecsökken. Az egy kattintásos konvertálás lehetővé teszi, hogy az audió CD-k tartalmát közvetlenül a csatlakoztatott mobileszközödre helyezd át.

Írj a Nero Burning ROM 2019-cel

A legendás fájlíró alkalmazás most a legmodernebb formájában tér vissza. A dolog most még egyszerűbb Nero QuickStart-tal, amely az asztalon található Nero ikonra kattintva is elindítható. Így már néhány pillanat alatt lehetőséged van a legfontosabb feladatok elvégzésére. Az audió CD-k - beleértve az albumok borítóját és az automatikus hangfeljavítást – írása különösen egyszerűvé és nagyszerűvé válik.


Paraméterek

SW típusa
Nero Platinum Kész!
Licenc típusa
Licenc Kész!
Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
1 Kész!

Alapvető paraméterek

SW típusa
Nero Platinum Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
1 Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!

Kompatibilitás

Operációs rendszer
Windows Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
CZ, EN, HU, DE Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nero 2019 Platinum BOX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nero 2019 Platinum CZ BOX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nero 2019 Platin BOX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nero 2019 Platin BOX.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ