Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Nero Platinum 365 CZ BOX

Termékkatalógus
Nero Platinum 365 CZ BOX
Író szoftver - Nero Platinum, licenc, 1 készülék számára, előfizetés, nyelv: CZ, háztartás, cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows
Kód:  SWLN0003 Termékszám:  EMEA-12200020/1316

Nero Platinum 365 CZ BOX

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Egy csomag szoftver egy szettben

Szerezd meg a szoftvercsomagot a neves Nero-tól, ami könnyebbé teszi a mindennapi életed a multimédiák feldolgozásakor. Ez egy olyan szoftver, amely 365 napos hozzáférést biztosít neked a vásárlás után, így minden szoftvert teljes mértékben és akadály nélkül élvezhetsz.

Nero DuplicateManager Photo egy jól elrendezett fotóarchívumhoz

Sok képet készítesz, de már a számítógépedben is gulyás van belőlük? Semmit sem könnyebb megoldani, mint ezt a problémát a Nero DuplicateManager Photo segítségével. Felismeri a másolatokat vagy hasonló fényképeket és fotómappákat, ezzel segítve az elrendezést, és felszabadítja a tárhelyet a lemezeden.

Készíts cool videókat a Nero Video segítségével:

A Nero Video nagyszerű módja annak, hogy kiváló videókat készíts a felvételeidből és a fényképeidből. Az 1-Click Video Story segítségével filmeket és diavetítéseket készíthetsz gyorsan és egyszerűen. Az összes videóhoz könnyen hozzá adhatsz zenét vagy gazdagíthatod több mint 1000 effekttel. Ezeket a videókat gyorsan és egyszerűen szerkesztheted  egy speciális függőleges videó sablon segítségével.

Nero MediaHome - könnyű hozzáférés a fájlokhoz

A Nero MediaHome segítségével elérheted az összes fájlt, amelyet a OneDrive-on tárolsz. Nemcsak sok lemezterületet fog felszabadulni, hanem az adataid mindig teljes mértékben rendelkezésedre állnak. A fényképeket, a videókat, illetve a filmeket és sorozatokat vezeték nélkül is közvetítheted. Kényeztesd magad és élvezd a tartalmat.

Rendszeres biztonsági mentések 

Mindannyiunknak sok emléke van, melyek digitális formában vannak megörökítve, ezért fontos, hogy vigyázzunk a biztonságukra. A Nero BackltUp segítségével könnyedén biztonsági másolatot készíthetsz minden fájljáról, így nem kell aggódnod, hogy elveszíted őket. A Nero BackltUp rendszeresen biztonsági másolatot készít az összes fájljáról. Most a  preferált Cloud szolgáltatásod is elmentheted biztonságosan.

Konvertálj fájlokat, a kedved szerint

A Nero Recode lehetővé teszi a médiafájlok konvertálását különféle formátumokba az igényeid szerint. A praktikus funkcióval egyetlen kattintással átviheted az audio CD tartalmát a mobilkészülékedre.

Stream és letöltés

Az Audials Music Recorder megnyitja az ajtót a zene világában. Hozzáférést biztosít több mint 100 000 internetes rádióhoz és koncerthez, zenei videóhoz. A Music Recorder képes a zenét a normál MP3 fájlokba menteni. Ezek a számok könnyen átvihetők a mobileszközödre.

Mentsd el adatait

Az adatokat CD-n, DVD-n vagy Blu-ray lemezen szeretnéd tárolni? A Nero Burning ROM lesz a legjobb segítőd ebben az esetben. A 256 bites titkosítással ellátott SecurDisc 4.0 segítségével jelszavakkal védheted adataid. A Nero Burning ROM az audio CD-ket is könnyen elmenti, amelyeknek a zenei hangzását még jobbá teszi.

Paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Iskolák számára, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Író programok Kész!
SW típusa
Nero Platinum Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Csomag része Kész!
Licenc típusa
Licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Iskolák számára, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Író programok Kész!
SW típusa
Nero Platinum Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Csomag része Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Előfizetés Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
1 Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
CZ, EN, HU, DE Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nero Platinum 365 CZ BOX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nero Platinum 365 CZ BOX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nero Platinum 365 DE BOX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nero Platinum 365 DE BOX.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ