A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

NESCAFÉ Dolce Gusto Flat White, 3 csomag

Termékkatalógus
NESCAFÉ Dolce Gusto Flat White, 3 csomag
4,9 211 értékelés
Kávékapszula - tejes kávéitalok, kávékeverék, 48 adag - 151,88 Ft/1 porce
7 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NESDG244 Termékszám:  12396486 Gyártó honlapja:
NESCAFÉ Dolce Gusto Flat White, 3 csomag 7 290 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

Akciós szettek

12 800 Ft
Szett megvásárlása

NESCAFÉ Dolce Gusto Flat White, 3 csomag

Dolce gusto Flat White - erős espresso tejjel lágyítva

Élvezd a bársonyos italt, amelyet az ausztrál és új-zélandi baristák hoztak létre azáltal, hogy ügyesen öntöttek egy kis tejet az erős eszpresszóba. A Dolce Gusto Flat White édes, karamelles ízével és mogyorós színezetű krémhabjával fog lenyűgözni. A hermetikusan lezárt kapszulák hosszú ideig megőrzik a kávé frissességét és aromáját, így amikor csak akarod, bármikor élvezheted a friss kávét.


A Dolce Gusto Flat White összesen három csomagot, mindegyikben tizenhat kapszulát tartalmaz. Így összesen 48 csésze igazi tejeskávét élvezhetsz ki. A Nescafé Dolce Gusto kávéfőzőhöz lett tervezve.

Dolce Gusto FLAT WHITE

Finom íz

Fedezd fel a Dolce Gusto Flat White kávét, amelyet az ausztrál és az új-zélandi kávézók ikonja ihlette, amit meg fogsz szeretni a finom édes, karamellás íze miatt.

Dolce Gusto FLAT WHITE

Dolce Gusto FLAT WHITE - gazdag aroma

A kávé megalkotói szakértő módon keverték össze az erősen pörkölt kávékeveréket a zsíros tejjel, hogy finom és ikonikus kávét készítsenek márványos, mogyorószínű habbal.

Dolce Gusto FLAT WHITE

Mindig friss kávé

A hermetikusan lezárt kapszulák frissen tartják a kávét, így tetszés szerint élvezheted a gazdag aromájú Flat White italt, amikor csak kedved támad rá.

Dolce Gusto FLAT WHITE

Dolce Gusto FLAT WHITE - 15 bar nyomáson

A NESCAFÉ Dolce Gusto kávéfőzők segítségével, amelyek elérik a max. 15 bar nyomást professzionális minőségű italokat készíthetsz sűrű, bársonyos crema réteggel.

Dolce Gusto FLAT WHITE

Mindenki megtalálja a magáét

Több, mint 30 féle ital közül választhatsz. A Dolce Gusto kapszula termékcsaládba prémium espresso és tejes kávé, valamint teakapszula, finom csokoládé vagy frissítő jeges italok tartoznak.

Dolce Gusto FLAT WHITE

Dolce Gusto FLAT WHITE - egyszerű elkészítés

Az italkészítés nagyon egyszerű. Egyszerűen helyezze a Flat White kapszulát a NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulás kávéfőzőbe, és egy pillanat alatt készen van az ízletes Flat White.



Összetétel: Zsíros tejpor oldódó kávéval és cukorral. 
Zsíros tejpor (73,5%), oldódó kávé (13,7%), cukor (12,8%), stabilizátorok (kálium-foszfát, nátrium-citrát), emulgeálószer (szója-lecitin)

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESCAFÉ Dolce Gusto Flat White, 3 csomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESCAFÉ Dolce Gusto Flat White, 3 balení. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESCAFÉ Dolce Gusto Flat White, 3 balenia.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ