Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

NESCAFÉ Dolce Gusto Mexico, 3 csomag

Termékkatalógus
NESCAFÉ Dolce Gusto Mexico, 3 csomag
4,7 28 értékelés
Kávékapszula - kávé - espresso, Mexikó, 36 adag - 205,28 Ft/1 porce
Kód:  NESDG736 Termékszám:  12379398 Gyártó honlapja:

NESCAFÉ Dolce Gusto Mexico, 3 csomag

Mindig kiváló kávé

Az ízletes Nescafé Dolce Gusto Mexico Chiapas kávé páratlan aromával és bársonyosan lágy krémmel hódít. A megnevezés alatt egy rendkívül kiegyensúlyozott és gazdag tejhabbal lágyított fekete kávé bújik meg, amely tökéletesen készít fel a sűrű munkanapokra. A kávé elkészítése rendkívül egyszerű – a kapszulán átcsorgó, megfelelő mennyiségű víz ellenállhatatlan ízzel tölti meg a csészét. Az ital lágyítása érdekében önts hozzá egy kis tejet is.

A Nescafé Dolce Gusto Mexico három – egyenként tizenkét kapszulát tartalmazó – csomagból áll, amely összesen 36 csésze kávé elkészítéséhez elegendő. A kávékapszulákat Nescafé Dolce Gusto kávéfőzőkhöz fejlesztették ki.



Káva, které neodoláte


Kávé, amelynek nem tudsz ellenállni

A Mexico kávé egyedülálló aromája a szilva és a dió finom tónusait egyesíti. A Nescafé Dolce Gusto esetében pedig gazdag, bársonyos habréteg egészíti ki.


Příprava už nemůže být snazší


Az elkészítés már nem is lehetne egyszerűbb

A Nescafé Dolce Gusto Mexico kávé könnyű elkészítési módjának köszönhetően amatőrként is tökéletes kényeztetésben részesítheted magad. Egyszerűen helyezd a kapszulát a kávéfőzőbe, csatlakoztasd a készüléket a hálózatra, az automatikus gép pedig gondoskodik a többiről. Részletesebb információkért látogass el a Dolce Gusto hivatalos oldalára.


Skvělá chuť začíná u zrn


A nagyszerű íz a kávészemekkel kezdődik

A Mexico kávéban két típus, az Arabica és a Robusta kávészemek keverednek. A rendkívül finom ízzel párosuló, erőteljes aroma téged is el fog varázsolni.


Bohatá nabídka

Eszpresszóra vagy cappuccino-ra vágysz?

A Dolce Gusto kapszuláival 30 különféle kávé elkészítésére van lehetőség. Például ott a gazdag ristretto, az intenzív eszpresszó, a krémes cappuccino vagy a tejhabos macchiato. Sőt, a Nescafé még a forrócsoki rajongói is gondolt!

Pořádný kávovar je základ


A tökéletes kávéfőző elengedhetetlen

NA legjobb Nescafé Dolce Gusto Mexico íz csakis a megfelelő gőznyomással rendelkező kávéfőzővel érhető el. A sűrű, bársonyos habréteg érdekében a kávéfőzőnek 15 bar nyomásra van szüksége.


Skvělé aroma

Az aroma még hosszú tárolás során is megőrződik

A tökéletesen zárt kávékapszulák megőrzik az italok aromáját és ízét.


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESCAFÉ Dolce Gusto Mexico, 3 csomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESCAFÉ Dolce Gusto Mexico, 3 balení. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESCAFÉ Dolce Gusto Mexico, 3 balenia.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ