Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NESEDA Premium tölgyfa háttámlával, fekete

Termékkatalógus
NESEDA Premium tölgyfa háttámlával, fekete
5 1 értékelés
Irodai szék - egészséges hintamechanikával és zárral, deréktámasz, fa, fém és forgó, állítható magasságú szerkezet, textil bevonat, ülés töltete: molitan (PUR hab), fém kereszt, színe: fekete, terhelhetősége: 100 kg
Kód:  NSDb3 Termékszám:  2100 Gyártó honlapja:

NESEDA Premium tölgyfa háttámlával, fekete

A Neseda Premium irodai szék forradalmi termék az irodai székek között, amelynek köszönhetően nem kell egész nap ülnöd a munkahelyeden

Felejtsd el az átlagos irodai székek klasszikus formáját és idejét múlt megjelenését. Tanulj meg helyesen ülni a forradalmi Neseda Premium egészségügyi székkel! Nagy előnye a kényelmes pozícióállítás lehetősége, hiszen a hosszan tartó ülés a mozgásszervek fizikai degenerációjához vezet. A Neseda Premium szék Csehországban és Szlovákiában készül, kizárólag prémium anyagokból.

A tölgyfa támlájú Neseda Premium szék használati módjai

Neseda Premium

Klasszikus ülés

Néha a lehető legjobban kell koncentrálnunk, amely sok évnyi gyakorlat után a klasszikus pozícióban megy a leginkább. Azonban, a Neseda Premium szék hatékonyan előzi meg a csípő- és ágyéki izmok szükségtelen megrövidülését.

Neseda Premium

A Neseda Premium szék alátámaszt állóhelyzetben

Ha szeretnél, állj fel és támaszkodj a Neseda Premium széknek aggodalom nélkül. Könnyedén támaszt meg, köszönhetően a stabil alapjának. Kifejezetten értékelni fogod ezt az opciót egy állítható magasságú asztalnál, vagy ha kellemes társalgásba bonyolódsz a kollégáiddal. Az ajánlott álldogálási idő szünet nélkül 45 perc.

Neseda Premium

Ülés fordítva, hastámasszal

Ha megbeszélés zajlik a kollégáidból álló kis csapattal, próbáld ki a fordított ülést, amikor a Neseda Premium háttámláján pihentetheted a mellkasodat, vagy akár az álladat is. Az ajánlott ülési idő szünet nélkül 20 perc.

NESEDA Standard

Törökülés

Ha a kisgyerekekre nézel, számukra a törökülés a legkényelmesebb pozíció. Neked is érdemes lenne kipróbálnod, a Neseda Premium szék ugyanis ideális ehhez a népszerű üléshez, hála a kartámaszok hiányának.

Neseda Premium

Térdelő ülés

Szeretnél kinyújtózni, de az asztalodnál kell maradnod? Akkor próbáld ki a térdelést. A Neseda Premium szék kiegyensúlyozott gravitációs középpontjának köszönhetően nem kell aggódnod a váratlan leesésektől. Maga a habszivacs pedig rendkívüli kényelmet nyújt a térdednek.

Neseda Premium

A Neseda Premium lehetővé teszi a mély guggolást

Habár nem úgy látszik, de 15-20 percig kellemes és pihentető pozíciót biztosít. Egyszerre több izmot is igénybe vesz, ugyanakkor a Neseda Premium szék meglehetősen ellenálló háttámlája támasztékként szolgál.

A tölgyfa támlájú Neseda Premium szék anyaga és kivitelezése

  • A Neseda Premium összességében rendkívül magas színvonalú formatervezéssel rendelkezik, hangsúlyt fektetve a fa és a fém használatára.
  • A Neseda Premium súlypontja kiegyensúlyozott, hogy bármilyen helyzetben megakadályozza a leesést.
  • A szék ülése habszivaccsal és az autóiparban használt kárpitozott anyaggal van töltve, amely hosszú élettartamával tűnik ki.
  • Az ülés középső része puhább habszivaccsal rendelkezik, hogy csökkentse a nemi szervekre gyakorolt nyomást és megelőzze az aranyér kialakulását.
  • A Neseda Premium kézzel készített tölgyfa háttámlával rendelkezik.
  • A keskeny háttámla lehetővé teszi, hogy a székben ülve a mellkasod a habszivacs részen nyugodjon.
  • Az ülőpárna (46-57 cm) elég nagy ahhoz, hogy törökülést vagy mély guggolást végezhess rajta.
  • A Neseda Premium önfékező kerekekkel rendelkezik.
  • A kiváló minőségű anyagok és a precíz kidolgozás garantálja a Neseda Premium szék magas színvonalát.
  • A Neseda Premium súlya 17 kg, és már összeszerelve szállítjuk.

Multifunkciós mechanizmus

  • A Neseda Premium székkel beállíthatod a háttámla ellenállását, ezáltal pedig azt, hogy a háttámla milyen erővel nyomja vissza a hátadat.
  • A támasz rugalmasságának köszönhetően a hátizmok mindig aktívak maradnak, így az izmok nem lesznek merevek.
  • Az állítható rögzítés lehetővé teszi, hogy a Neseda Premium szék pozícióját az általad beállított ellenállásnál rögzítsd - így váltogathatod a dinamikus és statikus ülést.
  • Az ülés előre-hátra mozgatható, hogy nagyobb, rugalmas helyet biztosítson például a törökülés számára.
  • Állítható ülésdőlés, amely lehetővé teszi az ülésgeometria rugalmas megváltoztatását.
  • Az ülés dőlésszöge ideális a mély guggolás kivitelezéséhez.

A Neseda Premium szék multifunkciós használata

A Neseda Premium szék 190 cm-es magasságig és 100 kg-os testsúlyig ajánlott, és számos egyéni beállítást tesz lehetővé. Pontosan azért, hogy a felhasználó mindig megtalálja az ideális kényelmi helyzetet, figyelembe véve a teste fiziológiai igényeit. A Neseda Premium széket magasabb és nehezebb egyének is használhatják, de jobban oda kell figyelni bizonyos pozíciók esetén. Próbáld ki a széket a gyártó bemutatótermében.

A Neseda Premium kellemes ülőpárnával bír

Első ránézésre a minimalista ülést az ergonómia szem előtt tartásával tervezték. A nagyobb résnek köszönhetően nem nehezedik felesleges nyomás a problémás területekre, amely egészségügyi gondokhoz vezethet. A Neseda Premium szék ülése habszivaccsal van töltve és az autóiparban is használatos kárpitozott anyag fedi.

A Neseda Premium állítható magasságú háttámlája

A kézzel készített, állítható magasságú tölgyfa háttámla egyedülálló minimalista megjelenést kölcsönöz a Neseda Premium széknek, amely ötvözi az innovációt és a természetet.


Paraméterek

Karfa

Kartámasz típusa
Kartámasz nélkül Kész!

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga
Fém Kész!
Konstrukció anyaga
Fa, Fém Kész!
Bevonat anyaga
Textil Kész!
Ülőke töltőanyaga
Molitan (PUR hab) Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
100 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
63 cm Kész!
Minimális ülésmagasság
46 cm Kész!
Maximális ülésmagasság
57 cm Kész!
Háttámla min. magassága
98 cm Kész!
Háttámla max. magassága
119 cm Kész!
Szék/fotel tömege
17 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESEDA Premium tölgyfa háttámlával, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESEDA Premium s dubovou opěrkou, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESEDA Premium s dubovou opierkou, čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESEDA Premium Schreibtischstuhl mit Eichenrückenlehne - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESEDA Premium Schreibtischstuhl mit Eichenrückenlehne - schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ